POLEMİK

Erdoğan'ın danışmanları Uçum ve Bulut'tan Ali Koç'a çok sert tepki!

Tarih
24 Şubat 2020
İzlenme
Kişi

Fenerbahçe'nin 21 yıl sonra evinde Galatasaray'a mağlup olmasının ardından yaşananların sorumlusu olarak gösterilen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmaları Mehmet Uçum ve Yiğit Bulut'tan sert tepki geldi. Mehmet Uçum, "Çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil" derken, Yiğit Bulut, "Camialarımızı hiç kimsenin siyasi hırslarına, hiçbir ailenin devlet ile düello yapmasına alet etmeyelim" paylaşımı yaptı.

Erdoğan'ın danışmanları Uçum ve Bulut'tan Ali Koç'a çok sert tepki! ‘Devletle düello’Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray’a, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 1999'dan bu yana bir ilki başardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisine tepki gösteren taraftarların üzerine atıldı ve yumruklaştı. Maçın sona ermesinden dakikalar sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum, Ali Koç'u hedef alarak 'Fenerbahçe'ye yük olmayı bırakın' sözleriyle istifa çağrısı yaptı.

 

Yiğit bulut: devletle düello

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir diğer danışmanı Yiğit Bulut da sosyal medya hesabından 'camialarımızı hiç bir ailenin devlet ile düello yapmasına alet etmeyelim' diyerek, Fenerbahçelilere Ali Koç'tan kurtulmaları çağrısı yaptı. İşte Yiğit Bulut'un o paylaşımları:

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;