POLEMİK

Canan Kaftancıoğlu'ndan itiraf

Tarih
22 Nisan 2020
İzlenme
Kişi

Canan Kaftancıoğlu; aralarında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın da bulunduğu üç kişinin 21 Nisan 2020 saat:12.50 sıralarında Prof. Dr. Fahrettin Altun'un ikametgah olarak kullandığı meskene gitmesi ve Suat Özçağdaş'ın meskenin fotoğrafını çekmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İlgili arsaya Suat Özçağdan gitmiştir, yine gidecektir”

Sabah'ta yer alan habere göre, Canan Kaftancıoğlu, CHP ilçe başkanının görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın olduğu arsayı kontrol etmek için gittiğini belirterek, "Suat Özçağdaş yine gidecektir" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifa ettiTürkmen: "Yazıklar olsun sizin çukur siyasetinize"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirerek, "Ne bir haneyi dikizleme ahlaksızlığınızı ne de bu alçaklığa sahip çıkma hatta meydan okuma hadsizliğinizi anlamak mümkün! Konu provakatif olduğu kadar planlı programlı gözüküyor ama hukukun da diyeceği var elbet! Yazıklar olsun sizin çukur siyasetinize" ifadelerini kullandı.

Pehlivan: "Suat Özçağdaş, emniyetteki ifadesinde fotoğraf çektiğini kabul etti"

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan da; CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde cep telefonunu çıkararak Fahrettin Altun'un ikametine yönelik fotoğraf çektiğini kabul ettiğini açıkladı.

Pehlivan; "Evin fotoğrafını çektiğiniz, uyarıldığınız, kaçtığınız ve yakalandığınız doğru! Emniyetteki ifadenizde fotoğraf çektiğinizi kabul ettiğiniz doğru! Kaçak inşaatların kontrolü sizin göreviniz zaten değil! CHP'li İBB'nin görevi!! Üsküdar'da röntgencilik siyasetine asla izin vermeyeceğimiz Doğru!" ifadelerini kullandı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, Altun'un evini fotoğrafladı!

Aralarında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın bulunduğu üç kişinin Fahrettin Altun'un ikametgahına geldikleri, Suat Özçağdaş'ın cep telefonunu çıkararak ikamete yönelik fotoğraflama yapmaya çalıştığını tespit edildi.

Suat Özçağdaş'ın; Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'ne bağlı polislerin uyarısı üzerine daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını söylediği tespit edildi. Koruma Büro Amirliği'ne bağlı polislerin Suat Özçağdaş ve iki kişiye bekleme ihtarı yapmalarına rağmen araçlarına binerek uzaklaştıkları öğrenildi. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    23 Nisan 2020 02:56
    1 0
    Cumhurbaşkanı iletişim başkanının konutu ile uğraşacaklarına kendi belediyelerine baksınlar.Yaşadığım ilçede bir parselin üzerine bir müteahhit her katta 3 daire olmak üzere 3 kat 9 dairelik bina taslak çalışması yaptırıyor.Belediye olmaz diyor ve her katta ancak iki daire olarak inşaat izni verebiliriz diyor.Bir başka müteahhit geliyor belediye ile arası çok iyi her katta 3 daire hatta bodrum katta da 2 mesken olmak üzere 11 daire olarak yaptı sattı.
  • Muhsin durak

    22 Nisan 2020 21:19
    0 0
    Galiba anlaşılmadan, ayrılmışlar, değilse bu kanuna kalacak iş değildi. Ama şimdi kanun eline geçti takipci olacağız . ama artık bazı şeyleri anlatmak lazım gibi. Yanı eşşeğe eşşeklik anlatılması lazım gibi düşünüyorum. Vesselam.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;