POLEMİK

Bülent Arınç’tan Altaylı'nın iddialarına cevap

Tarih
08 Ekim 2020
İzlenme
Kişi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ’ın kendisine yönetim kurulu üyeliği teklifi getirdiğini, ancak kendisinin bunu kabul etmediğini açıkladı.

Arınç, “Şirket 40 gün önce davanın bittiğinin altığını çizerek şirketlerin Türk Ticaret Kanunu gereğince kamuyu temsilen yönetim kurullarında bulunan bağımsız yönetim kurulu üyeliğini bana teklif etti. Ben bu teklifi vicdan ve etik açıdan uygun görmediğim için kabul etmedim. Şirket bunun üzerine 02.09.2020 tarihinde KAP’a bildirimde bulunarak açıklama yaptı” ifadesini kullandı.

Arınç, Altaylı'nın 'yönetim kurulu üyeliği' açıklamasını yalanladı: Teklif edildi, kabul etmedimNE OLMUŞTU?

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Bülent Arınç’ın tarafsız başhakem olarak atandığı bir davada, son anda tavır değiştirerek davayı inşaat şirketine kazandırdığı, sonrasında ise şu şirketin yönetim kuruluna girdiğini söylemişti…


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Matematikçi

    09 Ekim 2020 21:38
    1 0
    Sn Arınç Cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kurulu üyesi ve bundan dolayıda yüklüce bir maş alıyor olmalı ki söz konusu oldu. Kendisinin ifadesi bu paranın bir kısmını KHK mağdurlarına dağıttığını söylüyor. Benim anlayamadığım eğer KHK ile işten atılanlar gerçekten mağdursa neden bu mağduriyeti bulunduğu makama taşımıyor? Yok bu kişiler suçlu ise neden yardım ediyor? Bir matematikçi olarak bu işin mantığını kavramış değilim.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;