GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Pensilvanya’ya bağlı 'Kısa Kılıç' Partisi!

Tarih
30 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz
 CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan; bir radyo programında, son KHK’da, “15 Temmuz’da meydanlara inerek darbecilere direnen sivillere ceza muafiyeti getiren” maddeyi eleştirirken aynen şöyle konuştu:

“Bu düzenleme, benim bir sürü itim var, bunları salarım sokağa ve onlara af bile getirebilirim mantığını toplumda yayma anlayışıdır!”



Edepsizliğin şahikasına çıkan bu sözler…

CHP’nin, 15 Temmuz’da FETÖ darbesine direnen vatanseverlere/aziz milletimize 'aslında nasıl baktığı'nı açık ediyor.

Dolayısıyla, CHP’nin FETÖ ile 'aynı yolun yolcusu' olduğunu (bir defa daha) gösteriyor.

*

Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi mi; 15 Temmuz darbe kalkışmasının berhava olmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır!

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz için, “Kontrollü.” demiştir!

15 Temmuz’dan değil, 20 Temmuz’dan ‘darbe’ diyebahseden de kendisidir!

Darbe teşebbüsüyle, Türkiye’yi ABD-NATO’nun namı hesabına işgal etmeye kalkışan- FETÖ’yü sürekli olarak kollayan; bu hain darbecileri 'masummuş gibi' göstermeye çabalayan; aklınca 'aklamaya' yeltenenCHP’nin genel başkanıdır.

15 Temmuz 2016’dan dört buçuk ay sonra Adana’da düzenlediği mitingde 'FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmış gazetecileri alkışlatan' da Kılıçdaroğlu idi.

Ezcümle…

FETÖ’nün ağzıyla konuşan; dahası 'sözcülüğünü üstlenmiş' bir CHP’den bahsediyoruz!

*

Tartışılan KHK maddesinin 15 ve 16 Temmuz (2016) günlerini kastettiği açıktır: 15 Temmuz akşamı başlayan darbe girişimi, gece yarısından sonraki saatlerden itibaren yani 16 Temmuz’da bastırılmıştır.

O maddede, “15 /7/ 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe teşebbüsü ve terör eylemleriyle bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması kapsamında…” deniliyor.

'Bastırılması' denildiğinde, 16 Temmuz işaretlenmiş oluyor.

*

Son KHK’daki mevzubahis düzenleme, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin bastırılması sırasında darbeye kahramanca direnen vatandaşlarımızın 'bir gün gelip de mağdur edilmemesi için' alınmış birtedbirdir.

15 Temmuz şehitlerimizin ailelerinin; FETÖ’cülerin, “Yargılanacaksınız!” şeklindeki tehditleriyle karşılaştığı açık bir gerçektir.

Rövanş almak hayaliyle yanıp tutuşan Pensilvanya Teröristleri’nin yahut onları her türlü himaye edenlerin 'yarına yönelik' kirli hesapları, asla göz ardı edilemez…

FETÖ’nün elemanları “Serbest bırakılsın!” diye miting bile düzenlemiş olan CHP; FETÖ’nün darbe kalkışmasına karşı sokağa çıkarak canı pahasına direnen vatandaşlarımızın 'günü geldiğinde ceza almalarını!' mı istiyor, yoksa?

*

CHP’nin Sözcüsü Tezcan, “Türkiye’de tankın önüne yattı diye yargılanan kim var?” diye soruyor!

Şu ana kadar, bir dava yok da…

Ya, sonrası?

“Dava açılma ihtimali” var.

İşte buna 'tedbir' alınıyor!

«

Bir an için varsayalım; şayet CHP iktidara gelirse…

15 Temmuz’da FETÖ darbecilerine karşı direnen kahraman vatandaşlarımız için ne düşünür, ne dersiniz?

Şu gerçeği, asla unutamayız:

FETÖ’yü ve vatan haini darbecilerini 'kurtarmaya çabalayan' CHP; 15 Temmuz 2016’daki şehitlerimizi ve gazilerimizi değil de, hain FETÖ’cüleri 'masum' olarak görüyor!

Yenişafak
30 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;