SİYASET

Tamer Korkmaz : “Kısa Kılıç” Şebekesi!

Tarih
17 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'a yönelik kaset komplosu için ifade vermekten kaçtı. Korkuyor. İşin bir ucunda kendisi de var. “Kan dökülmeden başkanlığı getiremezsiniz” sözleriyle işte bu kaçışını da gündemden düşürdü.

Ecnebi Kemal, kan siyasetine soyundu. İç savaş çığırtkanlığı yaptı. Kendisini CHP'nin başına getiren güç odağının “dublajcısı” olarak “Kan” dili ile konuştu. CHP, PKK'ya ağır kayıplar verdiren başarılı operasyonları hazmedemiyor. Bu yüzden, CHP heyetinin malum raporu Kandil ağzıyla yazılmıştır. Terör örgütüne tek laf etmediler, güvenlik güçlerini suçladılar!

Dersimli Kemal'in Partisi, PKK'nın destekçisidir. Kan dökme söylemi ile Terör Partisi HDP'ye daha da yaklaştılar. Seçimlerde, HDP'ye Kızılay'lık yapan CHP yönetimi, Terör Partisi ile kaynaştı.

“Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor'un TR 705 kodlu elemanı Mister Sezgin Tanrıkulu “CHP'deki HDPKK'lı olarak” bu kankalığı “sembolize eden” isimdir.

*

Kılıçdaroğlu, Doğan Holding'in ortağı olan Axel Springer şirketinin yayınladığı Bild'e konuştu. Derin Almanya'nın gazetesinde Türkiye'ye ağız dolusu saldırdı. Erdoğan'a “Diktatör” dedi.

Cumhurbaşkanı ise “Kan dökmek; diktatörlerin, zalimlerin, katillerin işidir!” cevabıyla diktatörlüğe heveslenenin aslında kim olduğunu işaretleyiverdi.

*

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'ın bir kaset komplosuyla alaşağı edileceğinden aylar öncesinden haberdar olmuştu. Kasım 2009'da Frankfurt'taki otelde BND ajanlarıyla bir araya gelen kimdi?

BND, vaktiyle CIA tarafından kurulmuştur. Bild gazetesinin bağlantılı olduğu “Atlantik Brücke” derneğini de CIA kurmuştu…

Kai Diekmann, 2001 yılından beri Bild'in yayın yönetmeni idi. Terfi etti. 2016'nın ilk gününden itibaren aynı gruba ait gazetelerin başına geçti. Diekmann, 2004'ten bu yana Hürriyet Yönetim Kurulu üyesidir. CIA'in kanatları altındaki şu “Atlantik Brücke” derneğinin de üyesidir ve yönetim kurulundadır!

Diekmann'ın “kankası” olan Gladyo “gazetecisi” Ertuğrul bazen Bild için de köşe yazar. Bir süre önce, Bild'deki yazısında PKK'dan “Radikal Kürt partisi” diye söz etmişti!

*

Avrupa Birliği, PKK terör örgütünün yaşamakta olduğu ağır yenilgiden “çok büyük bir rahatsızlık” duyuyor. Bundan dolayı Ankara'ya “Terörle mücadele kanununu yumuşatın” diyorlar!

Ankara'nın bunlara kulak asması falan söz konusu dahi değil de; AB'nin bu talebi terör örgütünü nasıl da kucakladıklarını “bir defa daha” açık ediyor, kanıtlıyor.

Hani, AB devletleri; terörizme karşıydı? Hikâye!

Diyarbakır'ın Sarıkamış köyü Dürümlü Mezrası'nda PKK'nın bomba ile açtığı şu “krater gibi” çukur; aslında Avrupa Birliği'nin yıllardır dillere pelesenk edilen “kriterleri” arasında “PKK'nın desteklenmesi” diye “gizli bir madde” bulunduğunu gün ışığına çıkardı!

İstanbul Baronları'nın CHP'nin başına getirdiği Kılıçdaroğlu, PKK terör örgütünün Almanya'daki önde gelen destekçilerinden olan Claudia Roth ve Cem Özdemir'le geçen hafta bir araya gelip sırıtarak poz verdi: Ankara'yı “yerden yere” vurdu!

Kılıçdaroğlu, HDPKK ve Paralel Yapı ile birlikte Ankara'ya saldırıyor! Ecnebi Kemal, Ankara'nın her iki terör örgütüne karşı etkili neticeler almasından dolayı “fevkalade rahatsız!”

*

Geçen Eylül ayında, Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, Avrupa Parlamentosu Yeşiller Grubu'nun Eş Başkanı Rebecca Harms ile birlikte “camları kırılan” Baronsal Hürriyet'e destek ziyareti yapmıştı. Cem Özdemir, bu ziyaretten kısa bir süre önce Cizre'deydi ve orada “Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret dışında başka bir belediye başkanı tanımıyoruz. Havuz medyası burada olup bitenleri saklamış olabilir ama sesiniz Avrupa'ya kadar geldi!” diyerek HDPKK'ya koltuk çıkmıştı…

Atlantik Okyanusu Medyası'nın "Yoldaşı” Özdemir'in asıl rahatsızlığı, PKK'nın Cizre'yi ele geçiremeyişi ve terör örgütünün ağır bir yenilgiye uğramasıydı!

*

Cem Özdemir, German Marshall Fund “Transatlantik” üyesidir. GMF'nin başta CIA olmak üzere Batılı istihbarat servisleriyle münasebeti bir sır değildir.

CIA eski başkanı James Woolsey'in eşi Suzanne Woolsey GMF'de Danışma Meclisi üyesi ve direktörüdür. CIA tarafından kurulmuş olan “Atlantik Brücke Derneği”nin bir broşüründe, Cem Özdemir'den “Genç Liderler programının seçkin mezunlarından birisi” diye söz ediliyordu.

Cem Özdemir, Doğan Medyası'nın ileri gelenleriyle “enseye tokat”tır: Hem “Batı Putçusu” Ertuğrul'la, hem de Kai Diekmann ile kankadır. Diekmann da “Genç Liderler” programına (1995) katılmıştır.



Derin Bild'in sütunlarından Bağımsız Türkiye'ye “Kısa Kılıç” çeken Baronsal Kemal ile Komprador Burjuvazi'nin Ömer Koch'u TESEV'i kuran kadroda yer almışlardır. TESEV'i fonlayan NED'yi CIA kurmuştu!

On yedi yıl boyunca TESEV'i yöneten mi, Can Paker'dir!

“Kısa Kılıç Gazetecisi” ve de “Nehir Kenarı Yağcısı” Ertuğrul, geçenlerde Koch Holding'in yeni patronu Ömer Koch'un “kamu önündeki ilk performansının ne kadar çok beğenildiğinden” dem vuruyordu!

Yenişafak
17 Mayıs 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;