GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Erdem’siz bir portre

Tarih
22 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Şimdilerde CHP'de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem, birkaç yıl önce “Batı” Perinçek'in Aydınlık gazetesinde köşe yazarıydı. O dönemde Ulusal Kanal'da program yapıyordu. Sonrasında, ne mi oldu? Apar topar yayın hayatına atılan “Karşı” gazetesinin genel yayın yönetmenliğine getirildi. “Karşı”nın perde arkasında Paralel Yapı'nın bulunduğu çok geçmeden ortaya çıktı.
Paralel'den paslanan haberlerle manşet atıyorlardı.
Erdoğan'ı hedef alan iftira yayınları, uzun ömürlü olmadı…
Çok geçmedi, “Karşı” havlu attı.

“Uzaktan Kumandalı Gazete” gümledikten sonra, sahibi Turan Ababey Paralel Yapı tarafından nasıl kullanıldıklarını tüm ayrıntılarıyla anlattı. “Onlardan gelen haberleri yayınlıyorduk. MİT TIR'larıyla ilgili görüntüler de ilk bize gelmişti” diye konuştu!
“Karşı” yayınlanmaya başladıktan on iki gün sonra, Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği'nden gelen yetkililerin kendisine “işbirliği” teklif ettiklerini söyledi!

Ababey, Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu'nun akrabası olduğundan da bahsetmişti.
*
Paralel Yapı ile “al takke ver külah” ilişkisi içindeki Eren Erdem, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı konuşlanan İhanet Cephesi'nin elemanı olarak “koşmaya” devam ediyordu…

Birkaç ay önce, bu defa da “Şayet, İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse Türkiye'ye karşı İran'ın safında yer alırım” diye tweet attı!
Şam'daki zalim diktatör Beşşar'ın candan destekçisi CHP'li Eren Erdem, İran devletinin nesi oluyordu, acaba?
*
Tam da burada; Paralel Yapı'nın AK Parti'li bazı isimlere “Acem Uşakları” diye mütemadiyen çamur attığı dönemi hatırlıyoruz!
Eğer, 17 Aralık Paralel Darbe Girişimi başarılı olsaydı…

Paralel Casusluk Örgütü çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve medya mensubunu…
Uydurma “Tevhid Selam Örgütü”ne dahil oldukları gerekçesiyle hapse atacaktı!
Hayali örgütün hayali İran bağlantısını da unutmayalım!

1993'teki Uğur Mumcu Suikastı sonrasında aynı hikâye yıllarca anlatılmıştı.
Şimdilerde tutuklu Paralel'in eski savcısı da; 17 ve 25 Aralık 2013 sonrasında, olmayan Tevhid Selam Örgütü ile alakalı iftiraları ve “İran bağlantısı” kuyruklu yalanlarını yeniden pişirmişti.

İran bahsinde bütün bu tezviratı yapan Paralel Yapı mı; bir diğer yandan da el altından desteklediği “Karşı”nın; saflarında “savaşacak” kadar İran taraftarı olan yayın yönetmeni Eren Erdem'i “besliyordu!”
*
Eren Erdem'i CHP'ye vekil yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Paralel Yapı ile “stratejik ortaklığı” 7 Şubat 2012'deki MİT Krizi'nin hemen ardından başlamıştı. 17-25 Aralık 2013'deki Paralel Darbe Girişimi ile birlikte can ciğer kuzu sarması oldular…
Kılıçdaroğlu, ABD'nin bir önceki Ankara Büyükelçisi Ricciardone ile sürdürdüğü yakın ilişkileri şimdiki büyükelçi John Bass'le de devam ettiriyor. Kemal Bey'i CHP'nin başına getiren Derin Baronlar, ABD ve İsrail'e bağlı ve bağımlıdır.
*
ABD ve İsrail tandemi ile Rusya'nın Suriye politikası örtüşüyor!
*
Mavi Marmara Katliamı'nda Terör Devleti İsrail'e koltuk çıkan, buna karşılık Türkiye'yi suçlayan Kılıçdaroğlu; Şam Şeytanı Beşşar'ı da candan destekliyor. Şam'a CHP heyeti göndermişti…
CHP lideri; sınırımızı kasten ihlal eden Rusya uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesi üzerine Ankara'yı kabahatli bulmuş, Rusya'ya tek laf etmemişti!
*
Bağımsız Müslüman Türkiye'nin düşmanı Eren Erdem'in; aslında TBMM'nin değil, “Kremlin'in Vekili” olduğu son dönemde ortaya çıktı!
İlk elde, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik “DAEŞ petrolü” iftirasının üzerine balıklama atladı…
Kılıçdaroğlu'nun vekil yaptığı Eren Erdem, ardından “Türkiye'nin DAEŞ'e sarin gazı verdiği” iftirasını attı!
CHP Genel Başkanı, duvara dayanınca; Eren Erdem için “İddiası asılsız ise kendisini partiden atarım” dedi.
Erdem'in savının tamamen uydurma olduğu; CHP'deki Paralel işbirlikçisi, İran ve Rusya yanlısı vekilin Ankara'ya bühtanda bulunduğu tescillendi.
*
Yasak savma kabilinden konuştuğu anlaşılan “Baronsal” Kemal Bey'den verdiği sözü yerine getirmesini bekleyenler mi?
Galiba, daha çok bekleyecekler!
Bağımsız Türkiye karşıtlığında, Kılıçdaroğlu'nun Eren Erdem'den aşağı kalır bir yanı var mı?

Yenişafak
22 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;