GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Ellerine fırsat geçerse…

Tarih
12 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

8 Mart Kadınlar Günü’nde, CHP ve HDPKK’nın Kadın Kolları üyelerinin öncülülüğündeki yürüyüş sırasında bir kısım katılımcının “ezanı ıslıklaması” edepsizliğin şahikasıdır.

Mevzubahis “ezanı protesto” hadisesi; bunların bilinçaltındaki İslam düşmanlığının dışavurumudur.

Batı Putu’na Tapan Bu Malum Kafa’nın “ellerine fırsat geçmesi halinde” neler yapabileceğini böylelikle (bir defa daha) görmüş olduk!

***

Bu yürüyüşçülerin asıl derdi başkadır…

Gerçekte “Kadınların Haklarını Savunmak” gibi bir gayeleri yoktur. İşin bu 8 Mart tarafı, pek konforlu bir maskedir.

Evet, biriktirdikleri öfke -görüntüde- AK Parti iktidarına yöneliktir…

Bununla birlikte, mevzu çok daha derindedir.

Laikçi-Batıcı Faşist Şer Cephesi’nin elemanları, güya “Kadın Hakları” adına sokağa çıkmışken, tutup Müslüman Türkiye’mizde ezanımızı hedef aldılar…

Yani, nedir? “Müslüman Türkiye’yi bir türlü ele geçiremeyişlerinin, teslim alamayışlarının kızgınlığını yaşadıklarına” kuşku yoktur!

Bu Ezan Protestocuları (aynen, Rahmetli Uğur Mumcu’nun 1993’teki cenazesi sırasında “Kahrolsun Şeriat!” diye bağıranlar misali) Baronsal Kuklacı’nın bir başka söyleyişle Komprador Burjuvazi’nin pek kullanışlı “kuklaları” hükmündedir!

Haliyle, sözünü ettiğimiz kızgınlığın da “bir nevi dublajını” yapmışlardır!

SALA OKUNURKEN DALGA GEÇENLER

Balıkesir/Edremit’te CHP’li adayın katıldığı bir merasimde açık mikrofondan yansıyan konuşmalarda okunan Cuma Salası ile “dalga geçilmesi” hadisesi de edepsizliğin/kahpeliğin bir başka örneğidir…

Aradan çok uzun yıllar geçse dahi; CHP zihniyeti asla değişmiyor!

15 Temmuz 2016 gecesi, darbe girişimine karşı; muhteşem bir mukavemet bağlamında camilerimizden yükselen salalardan rahatsız olan işte bu sinsi “İslam Düşmanı” Malum Kafa’dır!

15 Temmuz gecesi, okunan salalar; Paralel Yurtta Sulh Konseyi’nin darbecileri ile bilumum FETÖ’cüleri bunalıma sokmuştu!

Darbe teşebbüsünün berhava olmasından dolayı; “Kontrollü Kılıçdaroğlu”nun CHP’li ve de HDPKK’lı arkadaşları da –aynen FETÖ’cü Hainler gibi- devasa bir hayal kırıklığına uğramışlardı.

AYNI ZAMANDA NEYİN İTTİFAKI?

İstiklal Caddesi’ndeki yürüyüş sırasında “Ezan’ın Islıklanması” terbiyesizliği; CHP+HDPKK ittifakının, aynı zamanda bir “Ezan Düşmanlığı İttifakı” olduğunu da göstermiştir.

***

2012 yılından bu tarafa; Kılıçdaroğlu CHP’si ile PKK terör örgütünün siyasi uzantısı partiler “stratejik müttefik” durumundadır.

***

CHP’li Şafak Pavey, 8 Mart 2012 tarihinde (yani Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle) Washington’da Hillary Clinton ile Michelle Obama’nın ellerinden “Cesur Kadın” ödülü almıştı…

İki hafta sonra (22 Mart 2012); “Şafak Pavey’e verilmiş işte bu ödül münasebetiyle” ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nde bir resepsiyon düzenlenmişti…

Dönemin ABD Büyükelçisi F. Ricciardone’nin konukları arasında; Şafak Pavey ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Hikmet Çetin de vardı.

-Başka?

O zamanki adı BDP olan Terör Partisi’ne mensup Hasip Kaplan ve Sırrı Sakık da oradaydı!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tespit

    13 Mart 2019 09:25
    1 0
    Halk partisinin terörle ittifakı "2012 yılından bu tarafa" değildir. Hatırlatmakta fayda var ki; 1991 yılında teröristleri meclise sokan da bunlardı. Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana, talimatla hareket eden, kökü dışarıda zararlı bir teşekküldür. Talimat gelir, gereğini yaparlar. İttifaksa ittifak, ihanetse ihanet...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;