GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Dış Güçler’den bahsedildiğinde, neden bu gerçek Kemal Bey’e çok dokunuyor?

Tarih
01 Eylül 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Kılıçdaroğlu ekonomideki gelişmeleri değerlendirirken Erdoğan’a dokuz soru yöneltti: Nedir? CHP’nin başı, faturanın Dış Güçler’e çıkarılmasından pek rahatsızdır!

Şöyle de diyebiliriz: CHP’nin -adeta koltuğuna yapışık gezen- Genel Başkanı; Türkiye’ye yönelik son ekonomik saldırının arka planındaki Dış Güçler’i (en başta ABD’yi) işin içinden sıyırmaya çabalıyor!

Eh…

Kendisini, “Baykal’a yönelik kaset operasyonunun ardından CHP’nin başına getiren” Komprador Burjuvazi, bütün hücreleriyle ABD’ye bağlı ve bağımlıdır.

Komprador Burjuvazi’nin medyadaki kaşar dublajcılarından Taha Akyol’un Hürriyet’te “Dış Güçler, Üst Akıl, Paralel gibi laflar komplo teorisidir” diye yazdığını (9 Şubat 2015) hiç unutmayalım!

Akyol’un işbu gözbağcılığının takipçiliğini, son günlerde “Dış Güçler falan hikâye” repliğine sarılan Kılıçdaroğlu yapıyor.

İkisi de aynı Derin Kapı’ya çıkıyor. Siyasi kıyafetlerinin farklı olması bu gerçeği değiştirmiyor. Sadece perdelemeye yarıyor.

BOLTON’IN O LAFLARINI DUYMADI MI?

Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın İsrail ziyareti sırasında Ankara’ya “Rahip Brunson’ı verin, kriz bitsin! Katar’dan gelecek para da Türkiye ekonomisini kurtarmaz” şeklindeki küstahça seslenişini Kılıçdaroğlu duymamış olamaz…

İsrail’in fanatik muhibbi John Bolton’ın bu lafları, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırının perde arkasında ABD’nin bulunduğu gerçeğini açık ediyor. Artık kendi ağızlarından da tescillenmiştir. Bir başka söyleyişle, “en iyi belge” itiraf’tır…

“Kral’dan daha ziyade Kral’cı” pozisyonundaki Kılıçdaroğlu ise “Dış Güçler, hikâyedir” illüzyonuyla, aklınca Sam Amca’sını kurtarmaya yelteniyor.

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin arkasında ABD’nin yer aldığı hakikatini dile getiremeyenler, getirmeyenler arasında Kılıçdaroğlu da var…

Sahi, neden? 15 Temmuz’a “Kontrollü” diyen Kemal Bey’in kendisi “Kontrollü” de ondan! Washington’dan ve İstanbul’daki Derin Baronlar (Komprador Burjuvazi) tarafından “Kontrollü”dür.

MANİDAR BİR ANKET

15-20 Ağustos 2018 tarihlerinde otuz büyükşehirde beş bin dokuz yüz kişiyle yapılan bir araştırmaya göre, halkımızın yüzde 88’i “ABD, Türkiye’nin dostu veya müttefiki değil” diyor.

MAK danışmanlık şirketinin anketine katılanlar “ABD başta olmak üzere Batı’nın son dönemde Türkiye’ye karşı baskılarına ve olumsuz tavırlarına karşı en iyi cevap ne olurdu?” sorusuna…

En çok (yüzde 25) “İncirlik Üssü’nün Kapatılması” karşılığını vermişler…

Bu anketten çıkan sonuçlar, Türkiye’deki bilumum Amerikan muhiplerine, Sam Amca’sının etki ajanlarına adeta bir “tokat”tır.

İktidardaki veya muhalefetteki siyasilerimizin -hiç olmazsa bundan sonra- artık şu “ABD dostumuzdur, stratejik ortağımızdır, müttefikimizdir” laflarını bırakmaları “çöpe atmaları” gerekiyor!

FETÖ+PKK’nın+DAEŞ’in derin patronu olan Faşist Amerikan Devleti, Bağımsız Müslüman Türkiye’nin azılı düşmanıdır.

İKİ BAŞKAN’A MEKTUP

Önceki gün, TAİK Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ aradı ve Erdoğan ile Trump’a yazdıkları ortak imzalı mektuptan bahisle “Siyasi liderlerin işlerini kolaylaştırmak maksadıyla iki ülkenin iş adamları olarak devreye girdiklerini” söyledi. TAİK ve ATC’nin yıllık konferansının Trump’ın Washington’daki otelinde yapılacak olması hususunda ise “Kendisinden önceki TAİK Başkanı’nın döneminde söz konusu otel ile iki yıllık anlaşma yapıldığını” dile getirdi.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs

    01 Eylül 2018 19:11
    1 0
    Bizim için dış güçler olan, Kemal Kılıçdaroğlu için dost güçler mi oluyor?
  • hursit dilaver 4

    01 Eylül 2018 11:58
    1 0
    demirel,in her yaptığını k0pyalayan ecevitin baykaldan kurtulmak ve YIPRANMASI İÇİN enerji bakanı yapılması. elbet gunde 6 saat ceyran kesilen,sanayısı durmuş, ışıkları yanmayan,ANKARANIN BUYUK 0TELİNİN YAKITSIZ KALMASINDAN dunyaya rezil 0lmuş iken (bereket bir CHPli petr0lcu 2 tanker yakıt gönderdi.sağ0lsun). baykal epey yara almıştı. BUNDA BİRDE PETR0L ARAYAN CHPLİ MUHENDİSLERİN HER YERE MATKAP SALIP S0NDAJ UÇLARINI PARÇALAMASI İLE S0NDAJ YAPAMAZ HALE GELİŞİMİZ DE UNUTMAYIN
  • hursit dilaver 3

    01 Eylül 2018 11:53
    0 0
    hasan çıtak merhum derken diyeceğim şuydu. kendisi zaten yönetimdeki bir CHPliydi. ç0k iyiliğini gördum. zaten benim gibi şeddeli CHP karşıtının sevdiği 2 CHPli 0ldu biri hasan çıtak, digeri de CHP mebusu kayınpederim.keşke CHPli 0lmasalardı.neyse.demirelin rakibini elemek ve git de dbelen dur diye KAMURAN İNANI ENERJİ BAKANI YAPMASINI ÖRNEK ALAN ECEVİT. SEN DE GİT DEBELEN DİYE BAYKALI ENERJİ BAKANI YAPMIŞTI.
  • hursit dilaver 3

    01 Eylül 2018 11:53
    1 0
    hasan çıtak merhum derken diyeceğim şuydu. kendisi zaten yönetimdeki bir CHPliydi. ç0k iyiliğini gördum. zaten benim gibi şeddeli CHP karşıtının sevdiği 2 CHPli 0ldu biri hasan çıtak, digeri de CHP mebusu kayınpederim.keşke CHPli 0lmasalardı.neyse.demirelin rakibini elemek ve git de dbelen dur diye KAMURAN İNANI ENERJİ BAKANI YAPMASINI ÖRNEK ALAN ECEVİT. SEN DE GİT DEBELEN DİYE BAYKALI ENERJİ BAKANI YAPMIŞTI.
  • hursit dilaver 2

    01 Eylül 2018 11:49
    1 0
    tabi 78li yıllar malum anarşi ve kıtlık, ceryan kesintileri falan.0rta0kul mezunu 0lmadan 15 gunluk kursla lise dipl0ması alınan yıllar.ulkuculerin hastaneden tekrar işkenceye gönderildiği yıllar..savcılıktaki ifadesi beğenilmeyince işkence için tekrar karak0la geri gönderilen yıllar..ASLA UNUTMAYACAĞIZ TABİ..neyse..mahşerde hesaplaşılır zaten.ne diyecektim nereye geldim di mi neyse 3. yazıya geçelim.
  • hursit dilaver

    01 Eylül 2018 11:43
    0 0
    HEREK0L AKLIMA NELER DUŞURDU..hasan çıtak rahmetli 0ldu. tanımazasınız tabi. ankara bilir.ankaranın buyuk 0telinde çalışırken 78lerde sevinçle geldi petr0l işi tamam dedi. ne 0ldu dedik. azerbaycanda var, ırak suriyede var. biz uçgen içindeyiz bizde de kesin var demişti. de bunu 0nun baykal ve CHP sevgisine bağlamıştık.malum gunde 6 saat ceryan kesiliy0r. yag, sıgara, benzin kuyruklarıyla bir CHP..
  • hursit dilaver

    01 Eylül 2018 11:40
    1 0
    beyler. İBLİD de sadecebir sunni katlıamı yapılacak. ne ABDnin ne RUSYAnın ne de AB nin ne de ESEDin umurunda mı sunni katliamı. iseviler musluman nufus azalıy0r diye seviniy0r. esed ve iran da sunniler ölduruluy0r diye seviniy0r. S0N SUNNİ KALE IBLİD. iblid giderse, sıra TURKİYEDİR.bunu anlamayan ulkemizde ç00k ANDAVALLI HAİNLER VAR.sanıy0rlar ki, iblidde yenilirsek tayyip gider.ulan dangalak, tayyip değil turkiye gider.sen de ben de kaçacak yer bulamayız
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;