GÜNCEL

Tamer Korkmaz : ABD’deki bir otelde yapılan suikast planı…

Tarih
28 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un, FETÖ mensubu polis Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin iddianame tamamlandı. Fetullah Gülen’in “Bir Numaralı Sanık” olduğu iddianamede, 19 Aralık 2016’daki suikastın “Türkiye ile Rusya’yı olası bir savaş durumuna getirmek” amacıyla gerçekleştirildiği işaretleniyor.

İddianamedeki bir başka önemli husus ise “suikastın, saldırıdan altı ay evvel ABD’de bir otelde planlandığına” dikkat çekilmesidir!

FETÖ’nün Karlov Cinayeti’ni 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünün öncesinde -27 Haziran’da, AK Parti Genel Merkezi’nce verilen iftarda- işlemeyi planladığı; o tarihte, Büyükelçi’nin Türkiye dışında olması nedeniyle “suikastın ertelendiğinden” bahsediliyor…

Büyükelçi suikastı için ilk tarihin 27 Haziran olarak belirlenmesi; evvel emirde, saldırının “darbeye zemin hazırlama” gibi bir gayesinin bulunduğunu da gösteriyor!

*

Tam da burada; 15 Temmuz 2016’dan önceki aylarda “darbeye zemin hazırlamak için” Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen FETÖ’nün organize ettiği ve tetikçiler olarak da DEAŞ ile PKK’lı teröristlerin sahaya sürüldüğü bombalı saldırıları hatırlıyoruz:

28 Haziran’da, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda canlı bomba ile gerçekleştirilen katliam; darbe kalkışmasından on yedi gün öncesindeydi!

7 Haziran’da İstanbul’da Vezneciler’deki bombalı saldırıyı ve evvelinde 19 Mart’ta İstiklal Caddesi’nde canlı bomba saldırısını düzenlemişlerdi…

Daha önceki tarihlere doğru gittiğimizde ise bu defa da Ankara’daki terör saldırılarının birbiri ardına geldiğini görüyoruz: Kızılay’da, Güvenpark’ın önünde bombalı araçla intihar saldırısı, 13 Mart 2016’da; Merasim Sokak’ta bombalı araçla terör saldırısı, 17 Şubat 2016’da; Tren Garı önünde iki canlı bomba ile düzenlenen saldırı da 10 Ekim 2015 tarihlerindeydi.

Bütün bu terör saldırılarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye’yi “can evinden vuran” bu kanlı saldırılar; “kaos ortamı oluşturmak ve böylelikle darbeye zemin hazırlamak” üzere Gladyo’nun/ABD’nin lokomotif terör örgütü olan FETÖ organizasyonuyla gerçekleştirildi.

O GECE HEDEF ŞAŞIRTANLARI UNUTMADIK

15 Temmuz’dan altı ay kadar sonra 19 Aralık 2016’da Rus Büyükelçi Andrey Karlov’u öldüren polisin FETÖ’cü olduğu “daha o gece” ortaya çıkmıştı. Böylelikle, “Kanlı Oyun” çabuk bozulmuştu!

Karlov hayatını kaybettikten dakikalar sonra, katilin “Nusra mensubu olduğunu!” iddia eden -böylelikle hedef şaşırtmaya yeltenen- FETÖ’nün kaçak polis eskisi (tescilli CIA elemanı) Emre Yaramaz adlı vatan hainiydi!

Terörist İsrail istihbaratının vitrini konumundaki DEBKAfile, katilin “Nusra tetikçisi” olduğunu yazmıştı!

Ayrıca, “suikastı Nusra’cıların üstlendiğine” dair bir başka yalan da “sahte bildiri” üzerinden sahne alıvermişti!

Karlov’un öldürüldüğü akşam, CNN Türk’teki canlı yayına bağlanan Hürriyet’in malum yazarı ise “Katilin Nusra’cı olduğu” yalanını heyecanla tekrarlarken FETÖ’cü Emre gibi “psikolojik harekât kapsamında” çalışıyordu!

Ezcümle…

“Suikastçının Nusra Cephesi’ne mensup bir radikal İslamcı olduğu!” yolundaki kuyruklu yalanı pazarlayanlar, bu psikolojik operasyonla cinayetin arkasında FETÖ’nün yer aldığı gerçeğini perdelemek istemişlerdi!

KARLOV SUİKASTI VE ABDULLAH BOZKURT

Mert Altıntaş, FETÖ’nün sınav hırsızlığı sonucu polis olanlardandı…

15 Temmuz günü Diyarbakır’da görevli iken iki gün için izin almış ve Ankara’nın yolunu tutmuştu! Bu Paralel Mert’in “izin kâğıdına yazdığı, Ankara’daki adresteki ev”; şimdilerde kaçak olarak yaşadığı İsveç’te “hainliğe devam eden” Sam Amca’sının mutemet görevlisi Mister Abdullah Bozkurt’a aitti!

“Gazeteci” maskeli FETÖ’cü Bozkurt, Andrey Karlov Suikastı’nın iki gün öncesinde twitter’dan “Türkiye’deki elçilikler artık güvende değil” diye yazmıştı!

*

2017’de, Türkiye’deki Kudüs protestolarında El Kaide bağlantılı terör grupları başı çekiyor” iftirasını atan Mister Bozkurt denilen Paralel CIA elemanı; vaktiyle El Kaide’yi inşa edenin CIA olduğu gerçeğini ise mesela şu amirlerine sorsa pekâlâ öğrenebilir!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;