SİYASET

Süleyman Özışık : Ortalama bir CHP’linin kafası nasıl çalışır?

Tarih
27 Kasım 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın basın açıklamasını izledim ekranda. O konuştukça ben utandım, O konuştukça benim yüzüm kızardı. O konuştukça benim yerin dibine giresim geldi.

Muharrem İnce, "CHP'nin içindeki çete bana komplo kurdu" demesine rağmen...

Haberi yayan Talat Atilla isimli kaynak, "Bana bütün bilgileri CHP içinden Kemal Kılıçdaroğlu'na çok yakın bir isim aktardı ve bu bilgileri Kemal Kılıçdaroğlu'na iki kez doğrulatarak aktardı" demesine rağmen...

Eldeki bütün belge ve deliller kumpasın CHP kaynaklı olduğunu göstermesine rağmen, Faik Öztrak gazetecilerin karşısına geçti ve ne dedi biliyor musunuz?

"Senaryosunun Saray'da yazıldığı belli olan kumpasın açık hedefi Genel Başkan'dır. Kumpas CHP'ye karşı tezgâhlanmıştır. Biz bu kumpası sükûnetle bozmaya kararlıyız. Bu kumpas kimin değirmenine su taşımaktadır. Adres bellidir. Kim CHP Genel Başkanı'na 'çek git' diyecek kadar gözünü karartmışsa bu kumpas onun değirmenine su taşımıştır..."

Bunları söylemekle kalmadı, utanmadan, sıkılmadan bir de şunları söyledi:

"CHP'de çete arayanlar her zaman karşılarında Kuvayı Milliye ruhunu bulmuşlardır, bundan sonra da bulacaklardır. Çete arıyorsanız Saray'a bakacaksınız. Türkiye'nin yarınında Saray ve havuzcular olmayacaktır. CHP, Millet İttifakı ve demokrasi isteyenlerin ittifakı vardır Türkiye'nin yarınında. Milleti unutan Saray sosyetesinin dinlenme kulübesine gitme vakti gelmiştir."

Yahu yemin ediyorum, bunları dinlediğimde insanlığın sonunun geldiğini, yeni bir canlı ırkının CHP çatısı altında toplanıp Türkiye'yi işgale hazırlandığını düşünüyorum!..

"Yahu bunlar sabah uyandığında uranyum mu kemiriyor? Bu nasıl bir genetiktir, bunlar nasıl bir hücre bölünmesi yaşadı?" diye sormadan edemiyorum.

Kendi evlatlarını yemeye çalışan bunlar...

Yiyebilmek için hayalî haberi uyduran bunlar.

Uydurdukları haberi kendilerine yakın gördükleri Talat Atilla'ya ileten bunlar. 

Haberi kendilerini destekleyen Sözcü gazetesinde yayınlatan bunlar.

Haber ses getirmeyince ekran ekran dolaşıp haberi köpürtenler de bunlar...

"Bizim içimizden Erdoğan'la gizlice görüşüp bize tuzak kurmak isteyenler olduğunu biliyoruz" diye yaygara koparanlar da bunlar. Ama iş sarpa sarınca "Saray bize kumpas kurdu" diye bağıranlar da bunlar.

Adil Gür'ün dediği gibi...

Bunlar topluca mangal partisine gittiler. Mangalı yaktılar, malzemeleri hazırlayıp afiyetle yediler. Ama mangalı unutup arkalarını dönüp gittiler. Söndürülmeyen mangal ormanı yaktı. Şimdi "Bizim mangal partisi yaptığımız ormanları yaktılar" diye bağırıyorlar.

Gazeteciler Faik Öztrak'a, "Muharrem İnce, çetenin CHP içinde olduğunu söylüyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?" diye soruyor.

Öztrak, "Yahu daha bunu söyleyeli üç gün oldu. Bunun hakkında konuşmak için daha çok erken" diye cevap veriyor!

Bir başka gazeteci, "Bugün parti yönetimi olarak toplandınız. Peki Muharrem İnce'nin suçlayıcı açıklamalarını görüştünüz mü?" diye soruyor. Öztrak, "Bugün bu konu gündemimizde yoktu" diyor. 

Bir diğer gazeteci, "Muharrem İnce teknede birlikte tatil yapan isimlerden bahsetti. Bununla ilgili ne diyeceksiniz?" diye soruyor. Öztrak, "O konu henüz gündemimize gelmedi" diye cevap veriyor. 

İyi de niye toplandınız?

Kafayı çekmek için mi yoksa tren tren oynamak için mi toplandınız?

Yahu size oy vermeyenler zaten size iğnenin ucu kadar güvenmiyor da bari size oy verenleri aptal yerine koymayın. Çıkın adam gibi cevap verin. Siz "Saray"ı suçladığınızda herkes inanıyor sanmanız bu milletin aklına, zekâsına hakarettir.

Kaldı ki Cumhurbaşkanı tuzak kuran, kumpas kuran biri değil, aksine oyun bozan biridir.  Ve aynı zamanda sizin kumpaslarınızdan, tuzaklarınızdan kurtularak hâlâ faniler arasında kalmayı başarabilen biridir. 

Evet, evet!

Tuzak sizin işinizdir, kumpas sizin işinizdir.

"Efendim Cumhurbaşkanı muhalefeti ve özellikle CHP'yi dizayn etmeye çalışıyor"muş.

Sizin bir dizaynınız mı var ki Cumhurbaşkanı o dizaynı bozmaya çalışsın Allah aşkına! 

Kendi genel başkanınıza kasetle kumpas kurmak sizde. Kendi adamlarınızı iftiralarla, karalamalarla partiden uzaklaştırma sizde. Hainlerle birlik olup ülkeyi kendinize göre dizayn etme çabası sizde...

Yalan mı kardeşim?

Gezi iblisleriyle birlikte bir ayaklanma başlatıp ülkeyi kendinize göre yeniden dizayn etmeye çalışmadınız mı? 17/25 Aralık döneminde FETÖ ile birlik olup ülkeyi dizayn etmeye çalışmadınız mı? 

15 Temmuz'da darbe girişimine "Tiyatro" diyerek Türkiye'yi FETÖ'ye ve kendinize göre dizayn etmeye çalışmadınız mı?

Ve şimdi...

PKK'nın uzantısı HDP ile birlikte bu ülkeyi dizayn etmeye çalışmıyor musunuz? "YPG bir terör örgütü değildir" diyerek ülkenin sınırlarının dibinde bir terör devleti kurulması için mücadele etmiyor musunuz? 

"Bize kumpas kuruldu, komplo kuruldu, diyeceğinize dönün şöyle bir kendinize bakın” diyeceğim ama anlayan kim!..

Belki yazıyla alakasız görünecek ama size ortalama bir CHP’linin kafasının nasıl çalıştığını göstermem açısından iyi bir örnek olacak sanırım.

CHP’li Aykut Erdoğdu Çeşme’deki villasına, kanunsuz şekilde kaçak sayılacak eklentiler yaptırmış. Belediye bunun üzerine harekete geçip villayı mühürleyince Erdoğdu eline balyozu alıp kameralar önünde villasına eklediği kaçak bölümleri yıkıyor. Sonra kameralara dönüyor, “Bu yaptığım herkese örnek olsun” diye böbürleniyor!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;