POLEMİK

Süleyman Özışık : Kılıçdaroğlu Atatürk'ten intikam alıyor!

Tarih
21 Kasım 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık
Devlet Bahçeli, "CHP PKK'nın don lastiğidir" diye boşuna dememiş. Dün Kartal'da gerçekleştirilen miting, MHP liderinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdi.


Düşünebiliyor musunuz?

CHP'liler, PKK'nın siyasi kanadı sayılan HDP'ye  yapılan operasyonların ardından PKK sempatizanlarıyla bir olup, ortak miting düzenliyor.

Mitinge katılan CHP'li iki milletvekili, Atatürk ile Öcalan'ın yanyana dalgalandırılan posterlerinin altında sırıtarak objektiflere poz veriyor.

Meydandaki PKK sempatizanları kulaklarının dibinde "Biji Serok APO" sloganları atarken onlar sırıtmaya devam ediyor.

"Bu kadar olur be kardeşim" diyeceğim ama bu kadar da olmaz be kardeşim, bu kadar da olmaz!

Hem "Atatürk'ün askerleriyiz" diyeceksiniz, hem de APO'nun itleriyle aynı ortak paydada buluşacaksınız!

Hem "Ülkeyi böldürmeyiz" diye mitingler yapmaya hazırlanacaksınız, hem de ülkenin bölünmesi için hendek siyasetini savunan hainlere, katillere destek vereceksiniz!

Hem "Şehitler gelmesin" diye siyaset yaptığınızı söyleyeceksiniz, hem de bir kaç gün önce Derik Kaymakamı'nı makamında şehit eden  PKK'lılarla saf tutacaksınız.

Bizans şu halinizi görse kahpeliğinden utanır yahu!

PKK'yı besleyen Almanya'ya laf söylenir, onlardan önce siz bağırırsınız. İsviçre'ye, Belçika'ya laf söylenir, onlar adına siz kudurursunuz. FETÖ'ye operasyon yapılır, siz rahatsız olursunuz. Vatan haini gazetecilere operasyon yapılır, en önce siz hoplarsınız. 

Sisi'nin ranzasından Esad'ın yatağına, Fetö'nün kucağından, HDP'nin kollarına atlarsınız.

Hangi hain örgüt veya şebeke varsa, canhıraş bir şekilde savunursunuz. Savcıları makamında katleden DHKP-C'lilerin alınlarına lanetli busecikler kondurur, PKK'lı canlı bombaların cenazesinde hazır bulunursunuz.

Dünya toprakları üzerinde nefret ettiğiniz sadece bir kişi var, o da Recep Tayyip Erdoğan. Onu indirmek için Avrupa'ya "E hadi müdahale edin" diye yalvarır, büyükelçilere ülkenizi şikayet edersiniz.

Daha dün Kemalist'tiniz, bir günde Apo'list olup çıktınız! PKK'yı desteklemeyi bile Atatürkçülüğe bağlayacak kadar ilkesizleştiniz!

Nasıl bir kana, nasıl bir gene sahipsiniz Allah aşkına? Şu zelil, şu sefil halinizle bir de ülke yönetmeye talipsiniz öyle mi?

Bu millet ülkeyi yılanlarla dolu bir çukura atar, ama yine de size teslim etmez!

Ve sen sevgili CHP seçmeni arkadaşım.

Biliyorum.

Bu yazının altına, "Ama AKP de vakti zamanında bu HDP'lilerle ve Öcalan ile masaya oturdu" diyerek çığlıklar atan vicdanını susturmaya çalışacaksın.

Doğrudur.

AK Parti hem HDP ile, hem de Öcalan ile masaya oturdu, haklısın.

Lakin, ülke huzura ersin, tabut tabut şehit cenazeleri gelmesin diye bir açılım yapıldı ve masalara oturuldu. Ülke bölünsün diye değil, bölünmesin diye oturuldu o masalara. 

Ve Allah'a hamdolsun ki...

Bu süre içinde bir kez bile PKK paçavrasıyla Türk bayrağını yanyana dalgalandırmadık. "Biji Serok Apo" sloganlarıyla tekbir nidasını bir arada attırmadık. Atatürk'ün posteriyle Öcalan isimli organgutanın resmini aynı kareye sokturmadık.

Senin seçmeni olduğun parti oy uğruna bunların hepsini yaptı, yapmaya devam ediyor. 

Bak sana bir sır vereyim CHP'li arkadaşım!

Bence Dersimli Kemal, Mustafa Kemal Atatürk'ten Dersim'i bombalamasının intikamını alıyor. 90 yıllık CHP'yi, CHPKK'lılaştırmasının başka bir anlamı olamaz! 

Benden söylemesi!..

İnternethaber
21 Kasım 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Aaaa

    21 Kasım 2016 22:51
    2 1
    Chp hdp'ye feto'ye arka çıkmasının cezasını seçimlerde görecek millet televizyonlardan izliyor % 25 leri zor görür.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;