SİYASET

Süleyman ÖZIŞIK : İnce'den çok büyük iddia!

Tarih
12 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi bir zamanlar Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediği "Yenmiş de yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş" sözleriyle vuruyor. 

Diyor ki:

"Ey Muharrem İnce. Ben bu seçimden birinci çıkmazsam istifa etmeye hazırım. Sen vakti zamanında 'İki seçim kaybeden isim CHP genel başkanlığını da bıraksın' diyordun. Peki sen bu seçimi kaybedersen, bırakacak mısın?" 

Görüyorsunuz, soru gayet kısa, açık ve net!

Muharrem İnce'nin derhal açıklama yaparak, "Söylediğim sözün arkasındayım. Seçimi kaybedersem siyaseti hemen bırakacağım" demesi gerekiyor değil mi?

Peki o ne yapıyor dersiniz?

"Ey Erdoğan! Sen bundan önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 51.7 aldın. Peki bu seçimde, yüzde 51.7'den az oy alırsan istifa edecek misin?" diyerek karşı meydan okuyor!

İzlerken sanki inme inmiş gibi kalakaldım!

Siz de fark ettiniz durumu değil mi? 

Erdoğan'a, "Yüzde 51.7 yerine 5.6, ya da yüzde 51 oy alırsan istifa edecek misin?" diye soruyor! 

Yahu vallahi ve billahi...

Ben ben olsam, böyle bir soruyu sorduğum için kendimden utanırdım. Hatta utanmakla yetinmez, boşa harcadığım oksijeni yerine koymak için çalışan o ağacı bulur, kendinden defalarca özür dilerdim.

Yok böyle bir şey ya!

Yüzde 50 barajını aşan, zaten Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmış oluyor. Ve bizimki, seçimi kazanan adama, "Milyonda bir oy eksik alırsan istifa edecek misin?" diye soruyor. 

Başka bir ülkede Cumhurbaşkanı böyle bir iddiaya girse var ya...

Meydanda toplanan seçmen kendisini ıslak odunla kovalar. Ya da en azından, "Bayım size kapımız daima açık. Dilediğiniz zaman çekip gidebilirsiniz" diyerek kovar. 

Ama İnce'yi dinleyenler, sorduğu soru çok matah bir şeymiş gibi "Heyyooo huyoo" diye alkış tufanı kopartıyor.

Ondan sonra da oturup, "Tayyip tarihleri, olayları karıştırıyor" diyerek kendi aralarında eğleniyorlar.

Tayyip Erdoğan inancıgereği oruç tutuyor. Ve oruçlu olduğunda kan şekeri sıkıntısı yaşadığı için haliyle küçük de olsa bir performans sıkıntısı çekiyor. Hata geçtiğimiz yıl Ramazan ayının son gününde Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde bayıldığını da herkes biliyor. 

Ama sizin aday maşallah!

Gazetecilere verdiği söyleşiler sırasında çektirdiği fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere masasından yiyeceği, içeceği eksik olmuyor. Kaldı ki mübarek Ramazan ayında damacana gibi bira bardağını bir dikişte devirdiğine de "Bak ayran nasıl içilir biliyonuz mu? Aha da böyle içilir" diyerek sürahiyi devirdiğine de şahit olmuşluğumuz var yani...

Sizinki oruç tutmadan böyle abidik gubidik iddialara giriyor. Maazallah oruç tutmuş olsa, kim bilir daha neler sayıklayacak.

Demem o ki...

Siz, elindeki not kağıdına bakarak istiklal marşı okumaya çalışan ama onu da beceremeyen, "Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen alçak"diyen Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir şaşkının peşinden yıllardır gidiyorsunuz.

Erdoğan'a laf söylemeden önce dönün kendinize bakın ha!

MUHARREM İNCE'YE BİR ÖZÜR BORCUM VAR

Muharrem İnce'nin, "Herhalde elli kez Namaz kılmışımdır" sözlerinden yola çıkarak kendisini eleştirmiştim. Ancak bu sözleri dinlediğim videonun başını kaçırdığımı, AK Partili seçmenler sayesinde öğrendim. 

Gönderilen mesajlarda, "Muharrem İnce 50 kez namaz kılmışımdır derken Eyüp Sultan Camii'nden bahsetti. Bence yazdığınız haksızlık olmuş" diye uyarı aldım.


Önce AK Partili seçmenin bu adaletli yaklaşımının gönülden bir alkış hak ettiğini söyleyeyim.

Ve ardından da lafı eğip bükmeden gerekeni yapayım. 

Eksik yazdığım cümleden ötürü haksızlık yaptığım Sayın Muharrem İnce'den, kendisine gönül veren seçmenlerinden ve yanılttığım okurlardan tüm saygım ve samimiyetimle samimiyetle özür diliyorum.  

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    13 Haziran 2018 23:46
    0 0
    bir CHPli namaz mı kılmış..bu nerden çıktı be.CHPye ihanet edilmez.bir hata var. CHP bunun acısını çıkartır.. CHP ve namaz ha..allahım beni k0ru.
  • Mehmet Ari

    13 Haziran 2018 23:44
    0 0
    Sayin Özisik hani derlerya yüzünün astari yirtilmis
  • HAK DAVA

    13 Haziran 2018 09:20
    2 0
    ÖZÜR DİLEMEYE HİÇ GEREK YOKTU BENCE ŞİMDİ NEDEN DİYECEKSİNİZ O ŞEREFSİZ MUHARREM İTİ MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEDİ Mİ Kİ YAPTIKLARI ONCA ZÜLÜMDEN SONRA..RAMAZAN AYINDA ULU ORTA İÇKİ İÇİYOR GEÇMİŞİNE BİRAZ BAKIN BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMNALIĞI İLE DOLU.TRT NİN KAMERAMANININ BAŞI KAPALI DİYE YAPMADIK ZÜLÜM BIRAKMIYOR ALAY BİLE EDEREK KADINLARIN BAŞINI KAPATMAK YERİNE MÜSLÜMAN ERKEKLERİN GÖZÜNÜ BAĞLAYALIM DİYE DALGA BİLE GEÇİYOR.BÖYLE ŞEREFSİZLERDEN ÖZÜR DİLEMEK SANA YAKIŞMIYOR..
  • Mesut

    13 Haziran 2018 03:07
    1 0
    Adamın kralısın Süleyman kardeşim.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;