SİYASET

Süleyman ÖZIŞIK : Hüda Kaya'nın sivil halkı!

Tarih
15 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

HDP'li Hüda Kaya tekzip metni göndermek yerine bana Facebook'tan ulaşmış. Mesajında kendisine haksızlık ettiğimi, Türk askerine "Katil"demediğini söylüyor.

Önce o mesajın tamamını olduğu şekliyle beraber okuyalım, sonra ben de bu cevaba bir cevap vereceğim...

"Merhaba Süleyman Bey...

Size yazmamın sebebi "Örtülü Terörist" yazınızdan dolayı. Son derece büyük bir vebal altında olduğunuzu belirtmek isterim. Sizi, o çıkarcı, yozlaşmış, yandaş camiada bir nebze makul insanlardan biri olarak bilirdim. 

Malum yazınız son derece fanatik, nefret, iftira ve haksızlık içeriyor. 

İstediğiniz halde o söz konusu konuşmamın yayınlanmış onlarcası var. İzlediniz mi bilmiyorum. İzlemediyseniz ayrı bir vahim nokta. 

Bilmeden, araştırmadan, böylesine iftira atmanızın ve hedefe maruz bırakmanızın en büyük veballerden olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım. 

Elbette yüce Allah hesap görücüdür. Ne elimdeki notlarımda ne de sözlerime TSK'ya ait tek bir vurgu yoktu ve olmadı da. Konuşmamın başından sonuna ÖSO içindeki yapılanmaların gerçek yüzünü anlatmaya çalıştım evet. Afrin'i onlara teslim etmek istiyorsunuz demiştim zaten sözüm kesildiğinde. 

Askerlerimizi canlı canlı yakan, kadın köle pazarı kurup kadın satan, binlercesine tecavüz eden bu bileşenlerin de içinde olduğu ÖSO'yu kimse kusura bakmasın, milli ordu olarak kabul etmek zorunda değilim ve eleştiririm. 

Bu eleştirilerimi ifade ettiğim halde, ifadem videoda da aşikar olduğu halde, sözlerimi 'katliam yapıyorsunuz' şeklinde iftira ve lince dönüştürenlere elbette Allah izin verdiğinde bu dünyada da hesap gününde de hakkımı helal etmeyeceğim. Rabbim zerre vicdanı olanları hakikate şahitler etsin."

Mektup böyle...

Cevaba gelince...

Hüda Kaya hakkında, pek kimsenin bilmediği bir bilgi vermiştim önceki yazımda hatırlarsanız.

Üsküdar'da 3 yıl önce düzenlenen bir ödül töreninde yaptığı konuşmada, "İsrail Filistinlileri, Türkiye ise Kürtleri katlediyor" dediğini ve protesto edildiğini yazmıştım. 

O konuşmada Türk askerine açık açık "Katil" diyen hanımefendi, "Ben Türk askerine asla katil demedim" diye kendini savunuyor.

Komik değil mi?

Peki kime katil diyormuş? 

Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte omuz omuza çarpışan ÖSO'ya. İşgal edilen topraklarını YPG'li teröristlerin elinden geri almaya çalışan ÖSO mensupları terörist, YPG'li teröristler ise masum köylülermiş!

Hayatımda en nefret ettiğim tip, bu tiptir işte! Kendini en zeki ve en akıllı, karşısındakini de en aptal, en ahmak sanan tip...

Hale bakar mısınız?

Türkiye'yi ve Türk ordusunu IŞİD terör örgütüyle iş birliği yapmakla itham ediyor. Fetö terör örgütünün dünyaya yaymak istediği algıyı Meclis çatısı altında dillendiriyor. Eleştiriyi görünce de "Ya ben ne dedim ki?" diyerek yağ gibi üste çıkıyor. 

Hala ısrarla, Afrin'deki teröristlere "masum insanlar" muamelesi çekmeye devam ediyor. Sabah akşam Türkiye'ye roket atan, çoluk çocuk demeden katleden, sivilleri kendine canlı kalkan yapan YPG'liler masum halk, onların elinden ülkesini ve toprağını kurtarmaya çalışan ÖSO azılı terörist...

Hanımefendi...

Hiç o tarafa bu tarafa kaçmayın. Dün söylediğimi bugün bir kez daha tekrarlıyorum. Örtünüz, terör örgütüne verdiğiniz desteği örtmeye yetmiyor, yetmeyecek!

Siz, yıllar önce yaptığınız konuşmada, "Türkiye İsrail'in Filistinlileri katlettiği gibi Kürtleri katlediyor" diyerek benim gözümde "Örtülü terörist" sıfatını fazlasıyla hak ettiniz. 

Hiç kurnazlık yapıp, Allah, vebal, iman meselelerine dalmayın. İnanın, bu sözler ağzınıza bile yakışmıyor. 

Bakın!

Afrin'den bir haber geldi dün. Sizin "Masum halk" dediğiniz YPG'liler ne yaptı duydunuz mu?  Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcı sayesinde, o Kuran'ı yerden kaldırmaya çalışan bir Türk askerini şehit etti. 

Aradaki farkı görüyor musunuz?

Biri mukaddes kitabı bomba düzeneğiyle doldurup yere atıyor, diğeri o kitabı yerden kaldırırken şehit oluyor. Biri Kuran'ı en alçak yere, en alçak tuzakla koyan alçak oğlu alçak, diğeri Kuran'ı hak ettiği mertebeye yükselmek için çabalarken mertebelerin en yücesine yükselen aslan oğlu aslan...

Aramızdaki fark bu işte!

Allah'ı, İman'ı, Kuran'ı ve vebali anlatacaksanız, gidin saflarında yer aldığınız dini İslam düşmanı alçaklara anlatın, bana değil. 

Gidin, bir talimatla katlettirdiğiniz Yasin Börü ve arkadaşlarının ailelerine vebal neymiş anlatın anlatabiliyorsanız.

Allah huzurunda bana hesap sormak için can atmadan önce, Allah huzurunda on binlerce masumun katili olan PKK'lılarla aynı safta olmanın hesabını nasıl vereceğinizi hesaplayın siz...

Ve terörist arıyorsanız uzaklara bakmaya gerek yok. Dönün aynaya bakın! 

Göreceğiniz o suret var ya o suret… 

Ondan ala terörist bulamazsınız...

internethaber
15 Mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tashih

    17 Mart 2018 09:47
    0 0
    Hayrullah Osman kardes, o isim Hüda değil. Araplar arasında yaygın olan Huda/Houda'dır, "sırat'ul mustakim" yani, emin/doğru/hakkın hakikatin yolu vs, manasına gelir. Türkçemiz latin harflerinden müteşekkil olduğundan maalesef sesler aynı çıkmakta.
  • Hayrullah Osman

    15 Mart 2018 17:02
    2 3
    İsim her şeyi ele veriyor. Hüda Allah demek değil mi . Hangi aklı yerinde, imanı zayıf dahi olsa adını Allah diye koyar. Allah Kaya. Kadına baksan tesettürlü zannedersin . Gerçi manastırdaki rahibeler de tesettürlü. Onları tenzih ederim. Hangisi İsa kaya veya Meryem Kaya ismini koyma densizliği yapabilir.
  • As1

    15 Mart 2018 15:14
    4 0
    Süleyman hann Eline diline saglik pasam bu yavsaya iyi cevap vermissin kalbine saglik Bunlarin hepsi Hain Bunlara herseyimiz Haram olsun bunlar Hain
  • Bir Kürd

    15 Mart 2018 13:57
    4 0
    Kadın aklı derler ya hani, gider gelir böyle. Dün dediğini unutur, bir sonraki gün tam zıddıyla konuşur. Hepsi değilse de geneli böyle. Bunu belli ki vitrini süslemek için koymuşlar. Hakiki iman sahibi sadece Mehmetçiğin Kur'an'ı yerden alıp kendi de birlikte Rabbinin huzuruna muhteşem yükselişi örneğine baksa bu ona ibret olarak ona yeter, hizaya gelir. Yazar en güzel şekilde yazıya dökmüş, bize burada susup ibretle tefekkür etmek düşer.
  • Ali

    15 Mart 2018 12:48
    4 0
    Dilinize ve zihninize sağlık. Yazılarınızı okuyunca duygularımıze ve hislerimize ne kadar güzel tercuman olduğunuzu belirtmek isterim. Allah bu tür ahlaksız, riyâkar, münafık ve hainlerin şerrinden ülkemizi korusun.
  • meliha

    15 Mart 2018 11:32
    5 0
    "Eşit değildir ölülerimiz, eşit değil. Bizimkiler CENNETE Sizinkiler CEHENNEME..." ( Hz.Ömer ) Hüda kaya nında yeri belli,
  • Ali

    15 Mart 2018 11:09
    4 0
    Evet, aynen öyle 😊
  • Kemal

    15 Mart 2018 10:34
    11 0
    Yürü be kardeşim Allah kaleminin mürekkebini bitirmesin.Aramızdaki farkı bu kadar güzel bir cümle ile anlattığın için, Rabbim senden razı olsun.Yazının muhatabı dört bir yanına ayna yerleştirsin de,gözünü her açtığında görsün o teröristi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;