GÜNCEL

Süleyman Özışık : Biji Yılmaz Özdil!

Tarih
26 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

Allah biliyor ki bunların bir teki bile Kürt dostu olmadı. Bırakın dost olmayı, Kürtleri adam yerine dahi koymadı hiçbiri. "Kürt yoktur, kart kurt vardır" diyenlerin devamı olarak görev yaptılar ömürleri boyunca.

İstanbul'a gelen Kürtleri aşağılamak için "Kro" terimini ürettiler. "Kro" demek onlara göre görgüsüzlüktü, medeniyetsizlikti, kültürsüzlüktü ve teröristlikti.

Dönüp 2000'li yılların gazete sayfalarına göz atın.

Erdoğan'a yönelik nefretlerinin, Çözüm Süreci ile zirve yaptığını göreceksiniz. AK Parti'nin Kürt sorununun çözümünün önünde engel olarak duran 168 maddelik bir çalışma yapmasından sonra öfke nöbetleri geçirdiler, sinir krizlerine girdiler.

"T.C. elden gidiyor, ülke bölünüyor" hezeyanlarına başladılar. Çözüm Süreci'nin sona ermesi için ellerinden geleni ardına koymadılar. Terör örgütü PKK'nın Çözüm Süreci'ni baltalaması için yol yordam gösterdiler.

30 yıl boyunca "Terörist" dediklerine, "Gerilla" demeye başladılar. Kandil'le röportaj yapabilmek için kuyruğa girdiler. "Bunların hepsi iyi çocuklarmış yahu, baksanıza yere izmarit bile atmıyorlar" diye güzelleme yaptılar.

Öyle bir çıldırmışlık hâli yaşadılar ki PKK'yı dost, onlarla mücadele eden Mehmetçik'i düşman bellediler. Televizyon ekranlarında itlaf edilen PKK leşlerine rahmet dilediler!.. 

Öyle kudurdular ki "Ben PKK'nın yerinde olsam ramazan ayında saldırırım" diyerek terör örgütüne saldırı koordinatı verdiler.

Enteresandır!

yılmaz özdil ile ilgili görsel sonucuPKK'ya dost, HDP'ye düşman oldular. Çünkü HDP o dönemde AK Parti'yle çözüm sürecini yürütüyordu. Ölen PKK'lılar için "Çocuklar ölmesin" yorumları yaparken, saldırıya uğrayan HDP'liler için sevinç naraları atıyorlardı.

Hiç unutmam...

Yılmaz Özdil isimli "tüccar yazar", Ahmet Türk'ün suratına indirilen yumruk için, "Adaletin Tokmağı" benzetmesi yapmıştı. Aynı Yılmaz Özdil, Roboski olarak bilinen Uludere'deki saldırıda ölen 34 kaçakçı hakkında yazdığı yazıda, "34 katır itlaf edildi" demişti.

Hatta aynı Yılmaz Özdil, "HDP'ye destek olarak Kalaşnikoflara şarjör olmayın" uyarısı yapmıştı.

Ve şimdi...

Aynı Yılmaz Özdil, PKK'ya ekonomik ve lojistik destek sağladıkları için, teröristleri HDP belediyelerine doldurdukları için, teröristleri özel bir hastanede tedavi ettirdikleri için ve terörist cenazelerine gittikleri için görevden alınan HDP'li belediye başkanlarına omuz veriyor.

Ama terörist destekçisi görünmemek için de ayrı bir kurnazlık yapıyor. "Göreve gelen Kayyum, Atatürk'ün duvara asılı fotoğrafını kaldırdı" yalanına başvuruyor.

Bu yalanı söylemediği takdirde 2500 liraya Atatürk kitabı kakaladığı saf okurlarını kaybetme riski oluşacak.

Ne diyeyim.

Erdoğan düşmanlığı insanı böyle sefil, böyle zelil, böyle rezil hâle getirebiliyormuş. Erdoğan düşmanlığı, en azılı Atatürkçü'yü bile, HDP'ye destek verip, Kalaşnikofa şarjör olacak duruma getirebiliyormuş.

E, bundan öte söylenecek tek laf kalıyor geriye...

"Biji Yılmaz Özdil!.."

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • NAYIROV

    27 Ağustos 2019 16:07
    0 0
    hELALLLLLL sana üstad.
  • Naci

    27 Ağustos 2019 08:03
    3 0
    Tükürün dün düşman ilan ettikleri terör örgütü ile iş tutar hale gelenerin tamamının yüzlerine. Dün doğuda tahammül edemedikleri terör yanlılarını ülke genelinde destekleyenlere. Hepsine tükürün. Solcusuna da, sağcısına da.
  • zaza

    26 Ağustos 2019 21:58
    3 0
    suleyman abi bu ülkenin aydinlarinin hepsi hainnnn...idam gelmedikce bu tipler akillanmaz
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;