GÜNCEL

Nuh Albayrak : Teröre devlet teşviği daha ne kadar sürecek?

Tarih
16 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Nuh Albayrak

Bazı ilçelerimizin köstebek yuvasına çevrilmesi ne kadar şirin gösterilmeye çalışılsa da ‘terörün şehre inmesi’nden başka bir şey değildir.

Elbette bu süreç bölge halkının terörden daha fazla etkilenmesine sebep oldu.

Ama teröre destek verip de vermemezlikten gelenlerin de maskesini düşürdü.

PKK dağlardayken teröre karşıymış gibi görünen siyasetçilerin, yerel yöneticilerin teröristlerle yan yana gelince bu konuda ne kadar samimiyetsiz oldukları meydana çıktı.

O hendekleri PKK’lılar mı kazdı?

Birkaç teröristin bir gecede açtığı birkaç çukurdan değil, ciddi destek almadan gerçekleştirmesi mümkün olmayan kapsamlı bir eylemden bahsediyoruz.

Bu hendekleri, belediyelere hizmet için verilen iş makinaları kazıyor. Mühimmat ve silahlar belediye araçlarıyla taşınıyor.

HDP’li belediyeler, gelirlerinin bir kısmını PKK’ya veriyor. Başkanların yanı başında konuşlandırılan ‘eş başkanlar’ her icraatı kontrol ediyor.

Örgüte bilgisayarlı ‘ofis’ler ayarlanıyor ve FETÖ destekli istihbarat transferi yapılıyor.

Araştırmacı arkadaşımız Erdinç Akkoyunlu’nun da bu nüshamızda ortaya koyduğu gibi yoğun olarak süren FETÖ-HDP-PKK ihanet dayanışması sayesinde, iç ve dış kaynaklı bazı kritik bilgiler, devletten önce terör örgütüne ulaşıyor.

HDP ise “haklı ve yerinde” gördüğü bu şehir terörüne ‘dokunulmazlık’ sağlıyor.

Ama ne kadar üzücü ki, bu ‘özyönetim ve hendek hizmetleri’nden, HDP’lilerin kendi mekanları olan Diclekent mahrum kalıyor!

Değerli yazarımız Yakup Köse’nin dünkü nüshamızda dile getirdiği bu ‘acı’ gerçeği Diyarbakır’da bulunan arkadaşımız Efe Erdem bizzat yerinde inceledi. Biz de bu büyük samimiyetsizliğin fotoğrafını bugün sizlerle paylaştık.

Artık PKK onlara yaslanıyor...

Düşünebiliyor musunuz, verdiğimiz vergilerin bir kısmı, genç kardeşlerimizin şehit edilmesi için kullanılıyor. Babanın ödediği vergi, oğluna mezar oluyor.

Halka huzur ve barış vadeden BDP/HDP, belediyesiyle, siyasetçisiyle bütün gücünü teröristlerin huzur ve güvenini sağlamaya harcıyor.

Utanmadan sırtını teröristlere dayadığını haykıranların yönettiği bu parti artık teröristlerin sırtını yasladığı bir korunak haline gelmiştir.

Terörü önlemek için kurulan HDP önceki gün Diyarbakır’da adeta PKK ile terör rekabeti yapmıştır.

PKK 500 yıllık camiyi yakarken, HDP’li utanmazlar milletin kürsüsüne çıkıp “Kurşunlu Camii’ni devlet bombaladı” diyerek teröristlerin çirkin eylemlerine kılıf hazırlamaya çalışmıştır.

Öğretmenlerin bölgeden ayrılmasını eğitime darbe diye sulandıranlar PKK okulları yakarken neredeydi acaba?..

Teröre destek suç değil mi?

Bir zamanlar “Kürtlere hizmet için yola çıktığını” iddia edenler bugün Kürtlerin en büyük belası haline gelmiştir.

Peki Kürtler bu ‘bela’yı daha ne kadar çekecek?

Bütün imkanlarıyla teröristlerin hizmetine giren bu belediyeler ve siyasi istismarcılar hakkında yapılması gereken bir hukuki işlem yok mu?

İçişleri Bakanlığı bu belediyeler hakkında bir işlem başlatmayacak mı?

Öte yandan partilerin kapatılmasına şiddetle karşıyız.

Ama “Kapatma demokratik değil” diye bir partinin teröre hizmetini daha ne kadar seyredeceğiz?

HDP, PKK’ya yataklık yapmayı onur, cumhurbaşkanına sempatiyi suç sayan çarpık yönetimin elinde esir olmaktan kurtarılmalıdır.

Namluyu kendisine çeviren PKK’lıya yemek verdi diye köylü garibanı “Teröre destek”ten hapse atan yargımızın bu işbirlikçilere söyleyeceği hiçbir şey yok mu acaba?..

Star
16 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;