GÜNCEL

Nedim Şener : Yalancı Hocaefendi

Tarih
13 Ekim 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
"Fetullah Gülen DIE ZEIT gazetesine röportaj verdi ve 2011’de gerçekleşen tutuklanmamdan sorumlu olmadığını söyledi. İtirazım var.

Yalan söylemek İslamiyet’te olduğu gibi Hristiyanlık’ta, Yahudilikte ve tüm inançlarda en büyük günah ve suçtur. O yüzden yalanı bir rahip, bir haham ya da bir hoca söyleyince daha büyük tepki çeker. Ama kendisine "hocaefendi" denilmesini isteyen Fetullah Gülen söyleyince şaşırmıyorum. Bu yazıyı yazmamın sebebi Gülen’in son olarak DIE ZEIT okurlarını kandırma girişimi oldu.

NASIL BİR TERÖRİST OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ

Biz Türkiye’de hem kendisinin hem de onun kurduğu terör örgütü üyesi polis, savcı, hakim ve gazetecilerin yıllardır Türkiye’de yalan ve iftira fırtınası estirdiğini biliyoruz. Ben bizzat yaşadım. Sahte delillerle, yalancı tanıklarla Ergenekon ve Balyoz, Odatv gibi davalarda binlerce insanın hayatını kararttılar.

İŞTE GÜLEN'İN DAVALARLA İLGİLİ YALANLARI

Şimdi gelelim Fetullah Gülen’in yalanlarına.

 

DIE ZEIT soruyor; "İki Türk gazeteci, Ahmet Şık ve Nedim Şener, sizin mensuplarınızın devleti ele geçirmesini ele alan kitap yazdılar ve 2011’de hapse girdiler."

 

Gülen’in cevabı şu; "Ben ikisini de tanımıyorum. O dönemde yazarlar Hizmet Hareketi’ni eleştiren 50’nin üzerinde kitap kaleme aldı ve hiç kimse hapse girmedi. Neden Şık ve Şener? Çünkü Erdoğan’ı eleştiriyorlardı. Onlara karşı soruşturma başlatılmasını kendisi sağladı."

"NEDİM ŞENER, AHMET ŞIK'I TUTUKLAYANLAR ERDOĞAN'IN POLİSLERİYDİ" DİYOR

 

DIE ZEIT ısrarla soruyor; "Ama Hizmet mensupları değil miydi bu tutuklamaları yapan?"

 

Gülen’in bu soruya cevabı ilk söylediği yalanı daha da büyütüyor; "Hayır Erdoğan’ın polisleriydi. Sistematik olarak karşıtlarını tutuklattı. Birden bire subay ve generaller bile kelepçelerle mahkemeye çıkarıldılar. Bu görüntüler karşısında ağladım."

NEDİM ŞENER: ERDOĞAN'IN HABERİ BİLE YOKTU

Bu polisler bir yandan beni açtıkları davada yargılatırken bir yandan da "Ergenekon Silahlı Terör Örgütü üyesi" diye telefonlarımı dinliyorlardı. Bu sırada beni tutuklayacaklarına dair haberler

gönderiyorlardı. 2011’de amaçlarına ulaştılar, sahte delillerle tutuklayıp Silivri Cezaevi'ne koydular. Bu süreçlerin hiçbirinden Erdoğan’ın haberi olmadı. Hatta ben cezaevinden çıktıktan sonra istihbaratçı Yılmazer bir gazeteci aracılığıyla bana şu haberi gönderdi, "Nedim bana hala kızgın mı?"

GÜLEN SADECE YALANCI DEĞİL, AYNI ZAMANDA TERÖRİSTTİR

Yalan söyleyen her kötülüğü yapar. Gülen yalancı değil aynı zamanda vicdansız bir terör örgütü yöneticisidir."

Die Zeit

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;