GÜNCEL

Nedim Şener : Unutmayın yoksa acınacak hale gelirsiniz

Tarih
31 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 15 Temmuz ile ilgili yaptığı konuşmalar sırasında Fetulahçı Terör Örgütü ile ilgili mücadele için “Acımayın yoksa acınacak hale gelirsiniz” sözüne atfen ben, “Unutmayın asıl unutursanız acınacak hale gelirsiniz” diye düşünür ve söylerim. 

Çünkü bizi FETÖ’cülerden ayıran özelliğimiz “insan” yani acıma duygumuzun olmasıdır. Bir FETÖ’cü ise “acıma”, “utanma” gibi insani tüm özelliklerini reddetmiş, ruhsuz bir kötülük makinesine dönüşmüş robottur. 

Ne zaman FETÖ’cülere karşı insani bir duygu yeşerse, onlar kendilerinin nasıl bir robot olduğunu hatırlatırlar. İşte o zaman aklıma hep, “Unutma yoksa acınacak hale gelirsin” sözü gelir. 

Kurban Bayramı sırasında Rize’de bir trafik kazası oldu. Mahalli sanatçı Ahmet Çakar, otomobille 40 metreden Pehlivantaşı Deresi’ne yuvarlandı. 

Ahmet Çakar olay yerinde hayatını kaybetti. Vefatı basit bir kaza haberi olarak unutulup gidecekti belki. Hatta, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldığı “Yaşayan İnsani Hazineler” ödülü bile belki bir dipnot olarak kalacaktı. Ama FETÖ’nün kalpsiz robotları öyle bir şey yaptılar ki, Ahmet vefat etmesine rağmen, farkında olmadan onun onurlu duruşunu hatırlattılar. 

Bir anlamda ona bir kez daha hayat verdiler. Demek ki, Ahmet kısacık boyuna rağmen bir dev gibi içlerine korku salmış. 

İsmi yaşayacak 

Emrullah Uslu başta olmak üzere FETÖ’cüler, söylediği bir türküde “Yakında kopacak Fetulahın’ın kafası” sözünü hatırlatıp Ahmet Çakar’ın trafik kazasında kafasının koptuğu yalanını ortaya atıp kendilerince herkese mesaj vermeye çalıştılar. Oysa vefat eden Ahmet Çakar’ın vücut bütünlüğü bozulmamıştı. Ama FETÖ’cüler, bir ölümden bile yalan ve fayda üretmeye çalışırlar, çalıştılar. 

Bu konuyu Doç.Dr. Levent Eraslan ile Çay Tv’de konuşurken, “Ahmet’i unutturmamak Rizelilerin görevi, madem FETÖ’cüler bunu yaptı Ahmet’in bir anıtını dikin, sizin gururunuz, FETÖ’nün de utancı olsun” demiştim. 

Ertesi gün Rize Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap aradı ve Ahmet Çakar adını yaşatmak istediklerini, bir anıt yapılacağını, yaşadığı sokağa veya bir spor kompleksine adının verileceğini söyledi. 15 Temmuz’dan beri hep söylüyorum, yapılan kötülüğü unutmayın. 

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    03 Eylül 2018 15:46
    0 0
    nedime söyleyin danıştay katilleri örgütlü suçtan değil de bireysel suçtan yargılanmış ta 3-5 sene sonra açık cezaevine geçeceklermiş. bizim OSMANIN DA AYNI 3-5 SENE SONRA AÇIK CEZAEVİNE.. MHP ŞU AF İŞİNİ DÜŞÜNSÜN. AF ÇIKARSA bunlar terörden değil. sıradan cinayet cezası aldılarsa , af akşamı dışarda olacaklar bilin emi canlar.(bir de bakın bu fetö takımı çete suçundan mı, bireyselden mi ceza alıyorlar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;