GÜNCEL

Nedim Şener : Müptezeller Kulübü

Tarih
04 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
 Yazar Cemil Meriç’in değeri hiç kaybolmayacak sözlerinden birisi şudur:

“Bu ülkede sağcı-solcu, ilerici-gerici yoktur. Namuslu insanlar ve namuzsuz insanlar vardır. Siz namuslulardan yana olun.” 

Bugün yaşadığımız en önemli problem budur.

Yazar Emrah Serbes’in sebep olduğu cinayetten farksız trafik kazası, suçu başkasının üzerine yıkması ve gerçekler anlaşıldığında yaptığı algı çalışması ortaya çıktıkça gösterilen tepkilerden bu sözün ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım.

Dün yalnızca gerçeğin peşine düşüp, Emrah Serbes’in olaydan bir hafta sonra teslim olurken, ‘Hapishane koşullarına kendimi hazırlamak için bir klinğe yattım” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını gösteren bir haber yazdım.

Emrah Serbes, kazanın olduğu 22 Eylül günü saat 24.00’e kadar İzmir’de suçu üstlenen arkadaşının hapishaneye giriş işlemlerine nezaret etmişti.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    05 Ekim 2017 17:15
    0 0
    emrah serbes sonunda T yok. namlı kişi gezi kahramanıdır. daha yumuşak davranıp olayı sönümlendirip unutturalım. 3 kişiyi mi öldürmüş. idare etmek var bizde. bakın MÜNEVVERİN 700.000 DOLARI KAYIP. AÇILAN DAVA DA YILBAŞINDA ZAMAN AŞIMINA GİRİYOR. PARA GİTTİ GİDER. ACEP FETÖYE Mİ GİTTİ.KİMİM UMURUNDA ACEP. OĞLAN DA İNTİHAR ETTİ ZATEN.
  • furkan

    05 Ekim 2017 13:12
    0 0
    nedim bey seni sevmeye başlagım
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;