GÜNCEL

Nedim Şener : FETÖ’cüdür sızar!

Tarih
31 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener

Doğası böyle; yalan, inkar, iftira, sahtekarlık, ikiyüzlülük, kumpas, pusu ve ihanet FETÖ’cülüğün ilk kuralıdır. FETÖ’cü sinsidir, sızmak üzere yetiştirilir.

Darbe girişinin üzerinden neredeyse iki yıl geçti hala Türk Silahlı Kuvvetleri’nde temizlik bitmedi. 40 yıllık bir kir öyle kolay temizlenmiyor. Darbeye karışıp suçüstü yakalananlar, Bylock ve diğer iltisaklar üzerinden belli bir temizlik yapıldı. Ama asıl FETÖ üyesi subaylarla sivil imamların 2012’den itibaren örgüt talimatıyla kullanmaya başladığı “ankesörlü hat” operasyonuyla TSK’daki temizlik hızlanmış görünüyor. İstanbul’da 470, Türkiye genelinde ise 3 bin 421 ankesörlü hat ile irtibat kuran FETÖ’nün TSK içerisindeki “mahrem yapı” elemanı subaylarla sivil imamlar yakalanıyor.

Dün de 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ’cü sızmaları önlemek kapatılan Harp Okulları yerine kurulan Milli Savunma Üniversitesi’nde teşkilat şube müdürü Kıdemli Albay Kadir Atakan, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

İtiraf ve ankesörlü hat

Buna şaşırmış gibi yapan ve üzerinden siyaset yapmaya çalışan sığ yaklaşımları bir kenara bırakıp asıl meseleye odaklanmak gerekiyor; O da FETÖ’nün yalnız bugün değil yarın da Türkiye için en büyük tehlikelerden birisi olacağıdır. Tutuklanan Kadir Atakan MSÜ’nün 8 bin personelinden, merkezdeki 37, diğer illerdeki 150 şube müdüründen birisi. Sicilinde FETÖ’cü olduğuna dair tek bir kayıt yok. Ta ki Erzurum Cumhuriyet Savcılığı’na 8 Şubat 2018 tarihinde “etkin pişmanlık” kapsamında ifade veren İ.A’nın itiraflarına kadar. 1994 Edirne’de teğmen rütbesindeyken Atakan ve O.A. ile “Emin” kod adlı sivil imama bağlı olduklarını itiraf etti.

Teknik araştırmada telefonunun “ankesörlü hatlarla” görüştüğü ortaya çıktı. Bu delilere dayanarak da tutuklandı. Buna benzer gelişmeleri yaşayacağız. Çünkü ankesörlü hatlarla irtibat kuran FETÖ’cü sayısı 20 bin olarak tahmin ediliyor.

Tehlikenin büyüğü

Yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;