GÜNCEL

Nedim Şener : FBI’ın Bylockçu yalancı tanığı

Tarih
16 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
 New York Güney Bölge Mahkemesi’nde Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’nın yargılandığı davada tanık olan Fetullahçı Terör Örgütü üyesi polis Hüseyin Korkmaz, FBI’dan 50 bin dolar aldığını, oturduğu evin kirasını savcılığın ödediğini ve ayrıca 900 dolar verdiğini anlattı.

2016 yılı Şubat ayında FETÖ üyesi olarak tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen Hüseyin Korkmaz, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye’den kaçtığını söyledi. İlk girdiği ülkeden pasaport temin edemediğini, başka bir ülkeye geçtiğini ve orada da pasaport alamadığı için üçüncü bir ülkeye gittiğini ifade eden Korkmaz, başkası adına düzenlenmiş sahte bir pasaport temin ettikten sonra ABD emniyet yetkilileri ile temas kurduğunu anlattı.

İlginç olan şu; Amerikan emniyet kuvvetleri sahte kimlik taşıyan Hüseyin Korkmaz’a –her nasılsa güvenerek- onun sahte pasaportla Amerika’ya girişine yardımcı olmuşlar! FETÖ’cü polis Korkmaz da her nasılsa Amerika’da Sarraf davasında kullanılacak delilleri yakalatma korkusu olmadan ülkü ülke yanında dolaştırmış.

yazının devamını okumal için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Haydar

    16 Aralık 2017 00:45
    0 0
    İlginç olan şu; Amerikan emniyet kuvvetleri sahte kimlik taşıyan Hüseyin Korkmaz’a –her nasılsa güvenerek- onun sahte pasaportla Amerika’ya girişine yardımcı olmuşlar! '' Hacli-Sion iblisler ve onlarin tescilli fahiseleri Fetocular
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;