GÜNCEL

Melih Altınok : Yok birbirinizden farkınız!

Tarih
20 Haziran 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Melih Altınok

90'larda terör nedeniyle köyler boşaltılırken, faili meçhul cinayetler ayyuka çıkmışken, muhtıralarla hükümetler devrilirken fırınlardaki böcek avı haberleriyle ahaliyi uyutan gazetecilerden ahlak nutukları dinliyoruz.
Firari mafya babalarından aldıkları övgülerle mi gaza geldiler bilmiyorum; mazilerini ballandıra ballandıra anlatıyorlar.
Belli ki patronları adına bakanlara tehdit telefonları açtıklarını, rakiplerini saf dışı bırakmak isteyen İstanbul sermayesine nasıl tetikçilik yaptıklarını, bir çete gibi sivil siyasete çöken apoletli mafyanın önünde hazır ola geçip darbe çağrıları yaptıklarını unuttuğumuzu sanıyorlar...

Sedat Peker'den Uğur Dündar'a teşekkürŞaşaalı günlerinde şimdiki gibi internet ve sosyal medya olmadığı için de gençlerin bu meslek büyüğü pozlarını yiyeceğini düşünüyorlar, o yüzden böylesine rahatlar... Sütten çıkmış ak kaşık pozları kesiyorlar.
Umarım şu gazete arşivleri en kısa zamanda eksiksiz olarak dijitale aktarılır...
Böylece genç arkadaşlarım da bugün adları firari işadamlarıyla, çete liderleriyle geçtiği için tartışılan görgüsüz tiplerin, kırk yıldır medyanın merkezine kanca atan gediklilerimizin anca getir götürünü yapacağını anlarlar.

***


AŞI MİLLİYETÇİLİĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atmaca gemisavar füzemiz, ilk kez bir gemi hedefini tam isabetle vurmayı başardı - Sputnik TürkiyeAntalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu sözleri damgasını vurdu:
"Aşı milliyetçiliğine fırsat verilmemesi önemlidir. Aşının şantaj, baskı, politika dikte aracı olarak kullanılması yanlıştır."
Erdoğan'ın uluslararası siyasetteki aktörlere verdiği bu mesajı kuşkusuz ki içeridekiler de üstüne alınmalı.
Özellikle de aşıyı koruyucu bir tıbbi tedbirden ziyade "vatandaşlık görevi" gibi bilimsellikten uzak ideolojik kalıplarla dayatan pandemi mümessilleri...

***


ÖZDİL HASSASLAŞMIŞ

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in İzmir'de HDP binasında katledilen Deniz Poyraz'la ilgili duygusal paylaşımlarını görünce, aklına Uludere'de yaşanan katliamın ardından büyük bir soğukkanlılıkla yazdığı "katır" ve "eşek" göndermeli ırkçı yazıları gelen bir tek ben miyim?

***



NİHAYET BURAK ELMAS!
Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağıGalatasaray Başkanlığı için dün yapılan seçimler kıran kırana geçti.
Galatasaray Lisesi mezunu ve kulübün ileri gelen isimlerinden olan 67 yaşındaki Eşref Hamamcıoğlu ile genç bir isim olan Burak Elmas, son sandık açılana kadar iddialarından vazgeçmediler.
Sosyal medyanın ve tribünün tartışmasız desteğini alan Elmas'ın, "fazla Fatih Terimci olmasının" Galatasaray yönetimini belirleyen profilin tavrıyla uyuşmadığı için başaramayacağı söyleniyordu.

Ancak Elmas 41 oy farkla Galatasaray'ın 38. Başkanı olmayı başardı.
47 yaşında, sempatik ve başarılı bir yöneticiden bahsediyoruz. Yurtdışında önemli pozisyonlarda görev yapmış.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;