POLEMİK

Melih Alınok : +18

Tarih
11 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Melih Altınok
Özel hayatına dair tüm ayrıntıları ve iğrenç fantezilerini okurlarıyla paylaşmaktan haz duyan, içinde penis ve sperm geçmeyen yazı yazmayan Hürriyet'in eski başkırosu bu tartışmada da yuvarlanmış tarafını bulmuş.
Dün köşesinde Ahmet
Hakan'ın iktidara "bakın ne kadar tarafsızım" mesajı vermek için "Önüne yatma" tartışmasına balıklama daldığını yazıyordu.
Ona göre ruh ikizi Ayşe Arman'ın, ana muhalefet liderinin bir kadın bakana cinsiyetçi hakaretler etmesini savunması hem cesaret işiymiş hem doğru olan...
Evet, evet bizlerin en hafif ifadeyle şuursuzluk dediği durumu anlatıyor kendisi. Yanlış olansa Hürriyet'ten bir kişinin, Ahmet Hakan'ın 'ama'larla bölse de azıcık hakkaniyetli davranması ve bir kadın karşısında cinsiyetçi küfürlere sarılan Kılıçdaroğlu'nu "eleştireyazmasıymış."
Aynen "bizahmet" dediğimiz durum bu da. Haklısınız, yıllardır yaşına başına rağmen ergen çocuklar gibi "marjinalim ben" demek için giymediği kırmızı pantolon kalmayan bu arkadaşın doğrularının, ahlak ya da etik konulu tartışmada ne hükmü olabilir ki.
Ama gazetesindeki "öbürsüler"den farklı olarak asgari bir EQ'ya sahip olan Ahmet için var. Çünkü o kendisinden 10-15 yıl önce şehre indiği halde etrafa fena halde "metropol" çocuğu pozları kesen arkadaşının ne kadar arsız olduğunu biliyor. Belli ki eski başkıronun Arman'la "hard" sohbetlerinde, AK Partili bir kadının hakkını ürkekçe de olsa savunduğu için kendisi hakkında münasebetsiz espriler yaptığından da şüpheleniyor.
Bu yüzden bir süredir köşesinde sitemlerin, "ismi lazım değil"lerin binibipara. Günaşırı, damsız girmeye çalıştığı mahallesinde,
AKP'li bir kadının hakkını savunmanın bedelinin ne kadar ağır olduğunu hissettiren yazılar yazıyor.
Dadaloğlu'ndan, Köroğlu'ndan alıntılarla "dönmezem ben yolumdan" tiratları atıyor. Dün de çaresiz "Eğer muhatap bir kadınsa ve siz yatmak kelimesini kullanıyorsanız, akla gelecek şey herkesin aklına gelir. NOKTA" satırlarıyla, bu tartışmada Kılıçdaroğlu'nu savunmanın mantıksızlığına isyan ediyordu.
İsyan dediysek, anlaşılsın diye. Yoksa gördüğünüz gibi bir noktalama işaretini büyük harflerle vurgulamaktan ibaret durum.
Zaten pek takdir edeni de yok. Şimdiden "bu adam da zaten eski yobaz canım" diye söylenmeye başladılar. Nasıl, ekip gibi ekip ama değil mi? Yıllardır ilk kez 3-4 gün üst üste gündeme gelen onda da "yanlış" gündeme gelen Kılıçdaroğlu, Hürriyet "ailesinin" bu artı 18 karesinde kendini nasıl hissediyordur dersiniz? Peki ya ülkenin gerçek sorunlarıyla mücadele etsin diye sosyal demokrat hatta sol bir "lidere" oy verdiklerini düşünen
CHP'liler?
Reva mıdır?

Sabah
11 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;