GÜNCEL

Mehveş Evin'den Beyaz'a özür hakareti

Tarih
12 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci

Skandal yazının ilgili bölümü şöyle :

Televizyona bağlanan ve daha sonra ‘öğretmen olmadığı!’ anlaşılan Ayşe Hanım’ın sözlerini sessizce dinledikten sonra alkışlayan Beyaz’a ‘terör örgütü soruşturması‘ açıldı.

AKP’nin tasmalı yazarları kendinden geçti; olay Doğan Medya grubunda vuku buldu ya, saldıralım paralayalım abiler ablalar!

Asıl korktuğu işinden olmak

Korkmak, insana hastır. Ama bu kadar temel bir sorunun, çocukların öldürülmesinin programında ifade edilmesini bile savunamıyor, el pençe divan özür diliyorsa ‘İnsaf birader‘ denmez mi?

Beyaz, istediği kadar “Ben polis çocuğuyum, programımda siyaset yapmam, yaptırmam, devletimi de aha şu kadar severim ve pis kaka teröristlerle işim olmaz” desin… Böyle yaparak eskisi gibi, ‘severek yaptığı işi‘ne tutunmaya devam edeceğini sanıyorsa yanılıyor.

Bir kez korkup sindin mi tepene binerler.

Suç teşkil edecek tek bir şey yapmamışın, gözünü korkutmaya çalışıyorlar, hepsi bu. Savcıya gidip ifade vermekten bu kadar mı korkuyorsun?

Herkesten kahramanlık beklenemez, hele Beyaz gibi suya sabuna dokunmayan ve gemisini yürütmenin peşindeki ünlülerden hiç beklenmez. Ama bu kadar mı zayıf, bu kadar mı karaktersiz olunur?

Ne yapacaklar ki? En fazla Reis çentik atar, işinden olursun! Ama sen, asıl bundan çok korkuyorsun.

Eh, birileri de çocuğunun hayatı için korkuyor. Onlar ne yapsın?

12 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;