MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'ye yönelik organize bir saldırının ivme kazandığını söyleyen Bahçeli, "Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz. Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. Sis dağılsın diye bekledik, söz sırası bizde. Seçime kadar her türlü provokasyonun sergilenmesi mümkündür. Zillet İttifakı'na destek olan küresel emperyalizm, bütün çakallarını aramıza salmıştır.
PKK'nın piyonları, yabancı istihbarat örgütlerinin taşeronları, Cumhur İttifakı'nın kutlu yürüyüşünü sekteye uğratmak için Zillet İttifakı'nın yanında yer almıştır. İğrenç oyunu görüyoruz" diye konuştu.
Bahçeli'ye hak vermemek mümkün değil. Nitekim bütün gelen haberler ve yaşanan olaylar bunları doğruluyor. Zaten dünkü yazıda Washington Post'un Erdoğan korkusundan bahsetmiş ve bu odakların Erdoğan ile ilgili planlarından söz etmiştik.
Küresel çetenin kendi senaryolarını kamuoyuna kabul ettirmek için ne kadar tehlikeli bir hale geldiği artık herkesin bildiği bir gerçek. Gerekirse terör, salgın, savaş ve ekonomik kriz çıkartıp senaryolarını destekleyen yalanları binlerce kez tekrarlayarak topluma kabul ettirirler.
Özetle, çok riskli bir döneme giriyoruz. Hepimizin radarları açık olmalı.
***
yazının devamı
Hiç yorum yapılmamış
4448 kez izlendi
1580 kez izlendi
1067 kez izlendi
558 kez izlendi
3497 kez izlendi
821 kez izlendi
542 kez izlendi
3587 kez izlendi
2568 kez izlendi
1277 kez izlendi
1733 kez izlendi
593 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.