SİYASET

Mehmet Barlas : Kemal Bey oğluna sahip çıkabilecek mi?

Tarih
22 Aralık 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehmet Barlas

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ilginç bir benzetmede bulunarak "İmamoğlu ile baba-oğul gibiyiz" dedi. İmamoğlu da bu benzetmeye "Onur duyarım" karşılığını verdi.
Türk siyaset tarihinin belki de en samimiyetsiz bu diyaloğu, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmada da gündeme geldi.
Eski futbolcu olan Erdoğan, bu pası yine gole çevirdi. Erdoğan'ın, "Bay Kemal oğluna sahip çık, o kendisine başka ebeveynler arama peşinde" sözleri büyük alkış aldı.
CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun ebeveynleri siyasette tartışma konusu oldu. CHP lideri "Oğlum" dese de İmamoğlu, CHP'yi evi gibi görmediği gibi Kılıçdaroğlu'nu da asla babası yerine koymuyor. Artık onun gerçek evi İyi Parti, manevi annesi de "Akşener" gibi görünüyor. Akşener de Kılıçdaroğlu da İmamoğlu'na "Evladım" diyor.
Sosyal medyada bazı muzip kullanıcılar, "Bu evlat tartışması aile mahkemesinde biter", bazıları ise "Siyasi DNA testi yapılsın. Ülkücü mü sosyal demokrat mı anlaşılsın" demiş. Bence aile mahkemesi buna karar veremez. Yine iş dönüp dolaşıp Müge Anlı'ya gelecek gibi görünüyor.

***


ÜCRET ZAMMI FIRSATÇILARINA DERS OLSUN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyayı saran bu enflasyon canavarıyla mücadele ederken diğer taraftan işçi, memur ve emeklileri fiyat artışlarına karşı korumak için büyük mesai harcıyor.
Şimdi gündemde asgari ücret zamları var. Türk-İş 9 bin lira rakamını telaffuz ederken işveren 8 binde ısrarlı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarafları memnun edecek bir rakam açıklaması bekleniyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;