SİYASET

Mehmet Barlas : Her konuda konuşan CHP’liler bazen dut yemiş bülbül oluyorlar

Tarih
12 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehmet Barlas
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önüne koyulan mikrofonu görünce aklına gelen her konuda konuşmaya başlıyor.
Bu konuşmalardan bazıları yargı tarafından "İftira" olarak nitelendiği için önemli miktarda tazminat ödemek zorunda da kaldı.
Daha da ötesi CHP'li milletvekillerinin maaşlarından kesilerek oluşturulan bir "İftira fonu" da var şimdi. Yani tazminat korkusu olmadan daha rahat iftira atabiliyor artık.

PKK oyları ve CHP
Ancak bazı konularda Kılıçdaroğlu da, CHP sözcüleri de dut yemiş bülbüllerden farksızlar.
Örneğin CHP'nin PKK'ya uzanan bağlantıları konusunda hiç konuşmuyorlar. Bereket açık sözlü bir CHP'li olan Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, partisinin bu konudaki suskunluğunu sona erdirdi.
CHP'nin Halk TV'sinin Köln'den yapılan canlı yayınına katılan CHP BartınMilletvekili Aysu Bankoğlu, PKK'lıların da oylarına talip olduklarını söyledi.

Açık açık söyledi
Bankoğlu, "Biz 31 Mart seçimlerine giderken de bu kardeşlerimizin oyunatalibiz. PKK'lıdırlar, Zillet İttifakı üyesidirler hiç fark etmez. Biz kimin hakkını savunduysak, şimdiye kadar kimin yanında yer aldıysak hepsi bellidir" dedi.

Mansur Yavaş ve sahte senet
CHP sözcülerinin dut yemiş bülbüller misali suskun oldukları bir diğer konuyu da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısında gündeme getirdi. Ömer Çelik, Mansur Yavaş ile ilgili basında yer alan 'sahte senet' haberleriyle ilgili, "Açıklama bekledik gelmedi.
Ne Mansur Yavaş ne CHP iddialara yanıt verdi. Biz inceledik ve vardığımızsonuçlar bu şekilde vahim bir tabloyu ortaya koyuyor. CHP'nin ve MansurYavaş'ın suskunluğunu da vatandaşımızın takdirine arz ediyoruz." dedi.

Sahte senet davası
Bir vatandaş Mansur Yavaş'ın sahte bir senedi 2015'te icra takibine koyarak kendisinden 600 bin dolar tahsil etmeye çalıştığını iddia ediyor. Neticede bu imza incelendiğinde, senetteki imza incelendiğinde vatandaşa ait olmadığı;

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;