7 Haziran 2015
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2011 genel seçimlerinde yüzde 25.9 oy oranına sahipti. 2011 seçimlerinin gerisinde kalan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu zaferini coşkuyla ve "Başbakan Kemal" sloganlarıyla kutladı.
CHP Genel Merkezi'nde kısa bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir dönem kapandı, demokrasi kazandı. Türkiye kazandı. Bir baskıcı dönemi sona erdirdik. Seçim değerlendirmesini CHP sözcüsü Haluk Koç yapacaktır" dedi.
Kılıçdaroğlu, bu konuşmasını yaparken CHP'liler ise "Başbakan Kemal" sloganları attı. Kılıçdaroğlu öte yandan, "oy oranı düşerse neden istifa etmeyeyim?" demişti.
Hürriyet'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Şimdilik detaylı bir yorum yapmama kararı aldım. Genel hatlarıyla bir değerlendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağım. Ancak bizim açımızdan bir sorun yok. Memnunum; istifayı gerektiren bir sonuç da değil. Şimdilik değerlendirmem bu kadar" dedi.
Kaynak : Haber7
Hiç yorum yapılmamış
4731 kez izlendi
1678 kez izlendi
1147 kez izlendi
637 kez izlendi
3536 kez izlendi
865 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.