SİYASET

Hadi Özışık : Kontrollü darbe saçmalığı ve Gezici Murat'ın anketi

Tarih
07 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hadi Özışık
"Tayyip'ten sonra ne olacak?" sorusuyla, kafa karıştırmak isteyen cenah, başarılı olamayınca, "kontrollü darbe" ipine sarıldı referanduma son 10 gün kala.

FETÖ'nün ucuz ve adi bir yalanı bu!

Onlar hissetirmeden kana zehir katarken, Kılıçdaroğlu FETÖ'nün yalanlarını, akıl ve gönül terazisinden geçirmeden milletin önüne koymaktan imtina etmiyor!

Hain bir hastalıkla karşı karşıya olduğumuzu, FETÖ'nün esareti altında olanlar hariç, herkes biliyor ve görüyor. 251 insanımızı 15 Temmuz gecesi yutan bu hainlerin içindeki celladı, Kemal Kılıçdaroğlu da görmüştü; bunların tehlikeli, zehirli ve en önemlisi ahlâksız olduğunu Yenikapı'daki konuşmasında haykırmıştı.  

Şimdi ne oldu da, "Kontrollü darbe" saçmalığı ile, sadece karanlık ve lanet taşıyan bir terör örgütü aklamaya çalışıyor.

Avrasya tünelinden her geçtiğimde, zihnimden Bolu tüneli geçiyor. 17 yılda yapımı tamamlanan Bolu tüneli.. AK Parti iktidarı imdada yetişmeseydi, tünel patates deposu yapılacaktı!

Kemal Kılıçdaroğlu, bana göre, karşı koyamadığı bir cehennemle karşı karşıya. O cehennemin adı Fetullah Gülen'dir. Batağa saplanmış bir örgüt, sahte e-posta yazışmaları ile Kılıçdaroğlu'nun kafasında kuşkular ve endişelerin belirmesine sebep oluyor. Yazık ki Kemal Bey, bu terör örgütünün yalanlarına bir kez yakasını kaptırmış görünüyor. O yüzdendir ki, ateşi kolay kolay düşmüyor.

İşin garibi...

CHP'de, Kemal Bey'e siyasi müdahalede bulunacak, onun ateşini düşürecek kimse de yok. 

"Kontrollü darbe"
 söylemiyle, yaptığı ne kadar güzel şey varsa, tek bir kalemde silip süpürdü, yok eden bir anlayış. "EVET" çıkması durumunda, "denize dökme" pespayeliğini sergileyen bir anlayış.

FETÖ ile mücadelede gönülden takdir etmesini bilmiyor CHP lideri. Takdir etme becerisinden yoksun olduğu için, FETÖ ile mücadelede kazananların,  başarısız olmasını istiyor. İçeride ve dışarıda Tayyip Erdoğan'ın eteğine yapışıp çekiştiriyorlar. Yere çakılması için, ayağına sürekli çelme takıyorlar.

Neden?

FETÖ mücadelesinde başarılı olduğu için!

CHP liderinin, "kontrollü darbe" söylemiyle saçmalamasının sebebi bu!

Orta yerde bir başarı olunca, Kemal Bey huzursuz oluyor!

Demek ki başarılar her zaman huzur vermiyor!

GEZİCİ MURAT'IN ANKETİ

 

Nuh Albayrak'ın deyişiyle, "Hayırdır inşallah..."

Her seçim öncesinde, "yalancı pehlivan"lık yapan Gezici araştırma şirketinin sahibi Murat Gezici, 16 Nisan'a bir kaç gün kala, herkesi şaşkına çeviren bir anket sonucu açıkladı.

Neymiş...
"Hayır oyları % 46.7, Evet oyları % 53.3 ile ilk defa öne geçti. Sandığa gitmeme oranı artarsa evet ihtimali yükselir..."

Murat Gezici bu rakamları açıklarken, "Sandığa gitmeme oranı artarsa evet ihtimali yükselir" diyerek, gerçek niyetini satır arasında dışa vuruyor. 

"Aman ha" diyor...

"EVET"leri önde gösterip, "HAYIR"a takviye istiyor!

Hayali rakamlarla aklınca "HAYIR"cıları galeyana getirip,  "EVET"i yavaşlatmak istiyor... 

Yerseniz!

internethaber
7 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;