SİYASET

Hacı Yakışıklı : CHP Genel Başkanı Muharrem İnce ne diyor?

Tarih
25 Kasım 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

CHP Genel Başkanı Muharrem İnce olsaydı;

1)S-400 konusunda hükümeti yani Türkiye’yi destekliyorum, derdi. Bu mevzuyu iç siyaset malzemesi yapmazdı.

2)F-35’in parası ödenmiştir, bu savaş uçakları Türkiye’nin hakkıdır, derdi.

3)Suriye’de YPG bize niye saldırsın ki demezdi! YPG için terör örgütü derdi ve ABD’nin petrol kuyularının bekçiliğine soyunan bu örgüte karşı çıkardı.

Biz elbette kimin neler söyleyeceğine karar verecek değiliz ama Muharrem İnce şu anda CHP Genel Başkanı olsaydı tahminimce genel politikaları bu şekilde olurdu. Parti içinde Deniz Baykal hangi sebeplerle koltuğundan anti-demokratik şekilde indirildiyse, Muharrem İnce de aynı sebeplerle genel başkanlığa getirilmek istenmiyor.

muharrem ince ile ilgili görsel sonucuBiz de Muharrem İnce’yi çokça eleştiriyoruz, eleştirmeye de devam edeceğiz. Ama Muharrem İnce CHP Genel Başkanı olsaydı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin beğenelim veya beğenmeyelim ilk partisi olan CHP bu kadar aciz duruma düşmezdi.

İnce’nin söylemlerini sevelim yahut sevmeyelim; onun bir ayağı daima Anadolu’ya basan bir duruşu var. Mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise o duruşu çoktan yitirdi. Partisini aciz duruma düşürdü.

Bir yanda basına akreditasyon uygulayan Kemal Kılıçdaroğlu, diğer yanda köyünde istisnasız tüm basın mensuplarını davet eden Muharrem İnce!

Türkiye daha iyi bir ana muhalefeti hak ederken CHP ise daha yerli bir genel başkanı hak ediyor!

“CHP’ye kumpas” iddialarına gelince! Ortada “CHP’ye kumpas” varsa bunu yapan yine CHP’nin kendisidir. Bu CHP; Kılıçdaroğlu yönetiminin ürünüdür. Kılıçdaroğlu yönetimi de bir kaset skandalının ürünüdür, toplumsal tabanları yoktur.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;