GÜNCEL

Gülen'den 1 Kasım bedduası

Tarih
03 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci
2 Kasım 2015

Fethullah Gülen 1 Kasım seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada beddualar etti. Fethullah Gülen 1 Kasım değerlendirmesinde "Kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar" ifadelerini kullandı.            

Fethullah Gülen 1 Kasım seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada beddualar etti. Fethullah Gülen 1 Kasım değerlendirmesinde "Kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar" ifadelerini kullandı. 

 

Türkiye Cumhuriyeti devletine paralel bir ‘Cemaat Devleti’ oluşturulduğu ve gizli faaliyet yürüttüğü tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü'nün Lideri Fethullah Gülen, 1 Kasım genel seçimlerini değerlendirdi.


GÜLEN'DEN ŞOK İFADELER


Gülen'in 1 Kasım değerlendirmesinde "Kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar" gibi ağır ifadeler yer aldı.


"KİTAPSIZLAR, SÜNNETSİZLER"


Fehullah Gülen'in açıklamalarından bir kısım;

"Cinayetin büyüklüğünü görüyor musunuz?!. Usul-ü din'i bilmeyen bu kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar, söyledikleri bir sözle hiç farkına varmadan kendilerine ait bir heyetin küfrüne sebebiyet veriyorlar, hafizanallah. Cenâb-ı Allah gözlerini açsın, kalblerine iman ilkâ buyursun, hakikate serfiraz kılsın, hidayet-i sübhaniyesiyle hidayet eylesin."        

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hilal

    05 Kasım 2015 17:31
    2 0
    kafir olanlarıda cennete sokmuyor muydun sayın Gülen.. . artık sana inanan seni dinleyen adam yerine koyan ahmaktır ahmak... Ben senin 25 tane kasetini dinledim cemaatte peygamber mührü kolyesini alabilmek için. (gerçi vermediler ya yine de neyse..) çoğu hocanın sohbetini dinlediğimde etkilendiğim halde senin sohbetinden bir gram feyz almadım . Nasıl bir insansın sen ki bir sürü insana sebep oldun. darbecilere bile sevgilerini saygılarını hürmetlerinizi sunarken şimdi ne oluyor da milletin seçtiği milletin iktidarına laf ediyor daha da ileri gidip bu millete kitapsız diyebiliyorsunuz. utanın biraz utanın. sen zaten tam bir zındık ve imansız dinsiz olduğunu gösterdin de sana inananlara peşinden gidenlere ne demeli!. Allah senin peşinden gidenlerin gözünü açsın Yahudi uşağı!!!!
  • Arif elektroik

    02 Kasım 2015 23:14
    7 3
    Sızlatmıyorsa yüreğini bir mazlumun sesi, layık olur mu namına Müslüman denilmesi
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;