GÜNCEL

Fetö medyasının Hasan Karakaya yalanları

Tarih
04 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci

FETÖ ve PKK medyası yalan ve iftirada tüm kutsal değerleri ayaklar altına almaya devam ediyor. Hayatta iken Hasan Karakaya'nın ailesine iftira atan 'Fetullahçı' örgütün sosyal medyadaki tetikçileri, vefatından sonra da Karakaya'ya saldırmaya devam etti.

MONTAJ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Arap medyasında çıkan bazı "viagradan ölüm" haberlerine montajla Medine'de vefat eden Hasan Karakaya'nın fotoğrafını yerleştiren FETÖ tetikçileri, bu iftirayı sosyal medyada yaygınlaştırarak yeni bir saldırıyı başlattı.

"VİAGRADAN ÖLÜM" HABERLERİNE KARAKAYA'NIN RESMİNİ MONTAJLADILAR!

Medine'de konakladığı otele girdiği esnada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Karakaya'nın henüz cenazesi Türkiye'ye gelmeden FETÖ ve PKK tetikçileri montajla yeni bir saldırı başlatarak karalama kampanyasına imza attı.

Arap medyasından aldıkları ekran görüntülerine yapılan montajla gazeteci Hasan Karakaya'nın geçirdiği kalp krizinin farklı bir nedenden gerçekleştiği iftiralarında bulundular. Arap Medyasında yapılan geniş çaplı taramada, Hasan Karakaya ile ilgili iftirada sözü edilen hiçbir haber bulunamazken Arap medyasında, Hasan Karakaya ile ilgili ölüm ve taziye haberlerine yer verildi.

Erem Şentürk

* Yukarıda bulunan görselde KJ'de yapılan montaj görünmekte.

*Bu görselde haberin fotoğrafında yapılan görsel görünmekte.

 

* Görselde Savunma Bakanı ile alakalı olan haber metnine merhum Hasan Karakaya'nın fotoğrafının montajlanmış hali görülmekte 

Diriliş Postası
Erem Şentürk

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;