DÜNYA

Erkan Tan : Şeytani akıl!

Tarih
09 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 Yeryüzünü yönetmeye iman etmiş bir 'şeytani akıl' var... Kardeşlerim, bu bir efsane değil... Gün gibi, güneş gibi apaçık bir gerçek... Kimileri buna başka isimler veriyor. Ancak bu alçaklar, şeytan ve taraftarlarının hizmetçileri. Devletlerin de üzerinde bir güç bu alçaklar.
Ve şüphesiz Müslümanlar, bu iğrenç topluluğun en büyük düşmanları. Haçlılık ve Siyonizm bunların doğal müttefikleri. Yani aralarında Haçlı ve Siyonist ruhunu taşıyanlar da var. Ama sadece onlardan ibaret değiller. Dünyayı bölmek, bölüşmek, yağmalamak, parçalamak, sömürmek için bir aradalar. İnsanlık kendilerine köle olsun istiyorlar. Bu amaçları için her kötülük serbest... Terör, savaş, karışıklık, kaos, kan dökmek, zulüm, cinayet, soykırım, komplo ve ahlaksızlık... Evet yanlış okumadınız... İnsanlığın ahlaken çökertilmesi de hedefleri arasında.
Temel hareket içgüdüleri arasında din de olmasına rağmen kendi dindaşlarına da saldırabiliyorlar. Önlerinde engel gördükleri her kim olursa olsun, çöküveriyorlar üstlerine. Bu anlattıklarım paranoya değil... Bunları bilmeden, dünyada neler oluyor anlamanız mümkün değil. Bu nedenle şeytani akıl ne demektir? Kısaca bilgi vermek istedim.

İÇİMİZDEKİ YABANCILAR
Şimdi gelelim Körfez krizine...
İşte bu şeytani akıl, bu olayların da arkasındakilerdir. Mezhep savaşı arzuluyorlar. İsrail de bu işlerin tam göbeğinde. ABD, Trump, İsrail; fitne ve fesat ile Arapları birbirine düşürüp İran ile mezhep savaşı oluşturmak istiyor.
Hal böyle iken Katar, kalbimizin attığı yerdir. Şeytani aklın, açıkça çökmek istediği bir Müslüman coğrafyadır. Bu bir takım taraftarlığı meselesi değildir.
İç siyaset kamplaşması ve itiş kakış mevzuu olamaz. Olmamalıdır.
Açıkça din ve mezhep savaşı çıkartılmak ve Türkiye de bu korkunç işe karıştırılmak isteniyor. Burada taraf olduğumuz ya da olacağımız yer Katar ile ilgili değildir. Şeytani akıl ile ilgilidir. Şeytan ve taraftarları Katar'a saldırıyor. Bizler; şeytan ve taraftarlarının yanında mı olacağız? Yoksa karşısında mı olacağız.

ARAPLAR'I KORUMAK İÇİN KATAR'IN YANINDAYIZ
Aramızda, her zaman olduğu gibi, bu olaylar karşısında da şeytan ve taraftarlarının yanında yer alanlar oldu.
"Araplar arasında taraf tutmayalım" bahanesinin arkasından şeytani aklın savunuculuğunu yapıyorlar. Güzel kardeşim, Katar'a karşı birleşen Araplar, yıllardır Müslümanlara yapmadığı kalmayan İsrail'e karşı böyle bir araya gelebildiler mi?
Mesele Araplar falan değil. Sen aslında çok iyi biliyorsun ama anlamaza yatıyorsun. Ayrıca bütün bu tartışmaları başlatan ABD, eli kanlı katiller, PKK/ PYD ile koyun koyuna değil mi? PKK katilleri, ABD'nin ordusu gibi değil mi?
Açıkça ABD, tüm dünyaya bunu bizzat kendisi ilan etmedi mi? Teröristleri koynuna alan ABD, Katar'ı teröre destek vermekle suçluyor. Ve içimizdeki bazıları, Katar'ı tutmayalım falan diyorlar. Ne yapalım? Sıranın bize gelmesini mi bekleyelim? Burada Türkiye'nin yaptığı Araplar arasında taraf tutmak değil ki... Arapları da yanlışlarından döndürmeye çalışmak. Çünkü kardeş kavgasına çekilmek istenen asıl onlar. Savaşa sokulmak istenen asıl onlar.

DEAŞ SAPIKTIR, ABD'NİN MALIDIR
Daha önce de burada sizinle paylaştım. DEAŞ Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir terör örgütüdür.
İslam ve Müslüman düşmanıdır. Hep Müslümanları öldürüyor. Amerika nereyi karıştırmak isterse bu sapkınları oraya göndermektedir. Şimdi de İran'da saldırdılar. İran meselesini de yarın değerlendirmeye çalışacağım inşallah

Takvim
9 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;