SİYASET

Erkan Tan : ERDOĞAN'I SEVMEYENLER PARTİSİ

Tarih
29 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki herkesin, arkasında toplanacağını zannettikleri bir isim belirlemiş oluyorlar.... Seçimin ikinci tura kalması için, Erdoğan karşıtlarını bu adrese yığmaya çalışacaklar. İkinci turda da var güçleriyle Akşener'in kazanması için çalışacaklar. Aynı zamanda Meral Akşener'in, bir kısım MHP'lileri heyecanlandırması hayaliyle, MHP'den de oy kopartmayı ve dolayısı ile orayı da zayıflatmayı düşünüyorlar. 



PLAN, PROGRAM FALAN MÜHİM DEĞİL

Ancak, CHP'den de oy kayması olacağı görülüyor. Yok be dostlarım... Öyle anket şirketleri ile görüşmüş falan değilim. Etrafımda olan bitenlerden, konuşulanlardan bu sonuca varıyorum. Kendisinin peşine takılanlar için, parti programını falan da ölçü değil... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan nefret mi ediyorsun?...  Gel kardeşim demişler... Tek bir kriter var.... Cumhurbaşkanından nefret etmek.... Nasıl mı böyle konuşuyorum?... Ya hu... Ülkücülük, milliyetçilik deyince bu memlekette herkesin aklına ilk geliveren isimlerle, bu işlerden ve kavramlardan hiç hoşlanmayanlar bu partide birlikteler. Kafalarında ve yüreklerinde parti programı falan yok.

 

FETÖ İLE SAVAŞIR MI Kİ?

Eğer Meral Akşener Türkiye'yi yönetme iddasında ise, biz bu ülkede yaşayan vatandaşların ezici çoğunluğu merak ediyor... Meral Akşener; namussuz, şerefsiz, kahpe Fetullah Gülen ve hain katil sürüsü adamları hakkında neler yapacak?... Gerçi takdim merasiminde, bir kaç cümle söyledi... Ama, 17-25 Aralık'tan beri, bu mevzuda, sicili hayli bozuk. Bu şerefsizlere ve sevenlerine karşı,  15 Temmuz'da milletimize ve devletimize saldıranlara karşı, neler yapacak? Öyle ya... Madem devleti ve milleti idare etmeye taliptir. En başta bu alçaklar, katiller ve namussuzlar ile ilgili her görüşünü, eylem planını bilmek zorundayız...

 

TEŞEKKÜRLER MELİH GÖKÇEK

Girdiği her seçimi kazanan Melih Gökçek hakkında, girdiği her seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'liler, yorum yapıyorlar... Ne yapalım?... Kemal Kılıçdaroğlu da, CHP de bütün ayarlarını kaybetmiş haldeler... Melih Gökçek karşısında aldıkları en yüksek oyu da CHP kökenli değil de ülkücü, MHP kökenli bir aday ile almışlardı... Melih Gökçek deyince, sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin tarihine geçen bir isimden bahsetmiş oluyoruz. Hatta; kesintisiz bunca yıl, seçimle görev başına gelerek, Ankara'yı yönetmek ve bir çok ilki hayata geçirmek, kendisini dünya literatürüne sokmuştur. ALLAH hizmetlerinden razı olsun. Teşekkürler Melih Gökçek... Satırlarıma, aziz ve asil milletimizin, Cumhuriyet Bayramını kutlayarak son veriyorum...

Takvim
29 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Rumuz Goncagül

    29 Ekim 2017 11:22
    1 0
    Başkan Erdoğan’ı iktidardan düşürmek isteyen çevrelerin taşeronluğunu üstlenen köksüz, renksiz, her kesime göz kırpan yamalı bohça misali boş bir proje partisi. Bundan daha da ötesi yok. Muhtemelen kımıl zararlısı çevrelerce bir süre desteklenir. İş çıkmayacağı kısa sürede anlaşılınca da Türk siyasi tarihinde yer alan yüzlerce örneği gibi tozlu arşiv raflarından birinde yerini alır. Malum çevrelerin aklı bir türlü almıyor. İktidar olmak için bu kadrolardan daha iyisini sunabilmelisiniz.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;