GÜNCEL

Erkan Tan : Domatesin fiyatı ‘Evet’ yüzünden artmış...

Tarih
07 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Ne ürünmüş ama... Fiyatların üzerinden öyle analizler yapıldı ki..! Tabii asıl amaçları domates başta olmak üzere; sebze, meyve fiyatları üzerinden hayat pahalılığı ve enflasyon vurgusu... Enflasyon üzerinden de karamsarlık ve öldük bittik feryadı idi... Bir büyük televizyonda fiyatların artmasından dolayı menemen yapılamadığından, fakir fukaranın perişan olduğundan, domates yiyemeyecek olanların hayatının kaydığından bahsedilen haber yapıldı. Hal böyle olunca karnıyarık da haberde yer alıverdi. Karnıyarık da pahalılıktan dolayı artık yapılamazdı... Ne olacaktı bu milletin hali? Hatta anlı şanlı yazarlardan biri bunu da "Evet"e bağladı. Bekir Coşkun, "Ben size demedim mi 'Evet' demeyin diye...

Sonuçta büyük domatesimiz, küçük dünyamız oldu" diye yazdı... Yok yok şaka değil ya hu!!!
Gerçekten yazdı bunu adam...

MENEMEN, DOMATES VE KARNIYARIK İLE HÜKÜMET DÜŞER Mİ?
Bu fakir, belki de bu meselerle ilgili Türkiye'de en çok yayın yapmış televizyoncudur. Üretici, çiftçi, komisyoncu, market, süpermarket, tüketici her yönüyle programlarımda tarımın sorunlarını defalarca gündeme getirmiş bir kardeşinizim. Saydıklarımın hepsi de bu fakiri iyi bilir. Ama bu hafta boyunca yaşananlara, söylenenlere ilk kez tanık oluyorum. Elbette her yayıncı bu sorunları dile getirecektir. Getirmelidir de... Ama böylesine bağlamından kopartarak, yamultarak, pespaye bir bayağılıkla yapıldığını hiç görmemiştim.
Oluşan dönemsel ve geçici özel bir fiyat halini referanduma bağlayan ve domates yemezsek adeta kıyametin kopacağını ima edenleri dehşetle izliyorum. Hele buradan neredeyse hükümeti düşürmeyi hayal edenler var ya!..

ALMANYA'DAN BİR NAZİZİM DAHA...
Avrupa ve Türkiye siyasetinin önemli ismi Ozan Ceyhun sosyal medyada duyurdu.
CHP'nin Avrupa temsilcileri Türkiye'deki referandumda "Evet" oyu veren Türklerin SPD'den dışlanmasını, afaroz edilmelerini istemişler. SPD Türk üyelerini fişleyecek mi?
Türk kökenlilerin sosyal demokrat çizgiyle uyumlu olup olmadıklarının analiz edilmeleri gerektiğini düşünmüşler. SPD'deki bazı Türk kökenliler de bu diktatörlük kararlarını desteklemişler. Diktatörlüğün şahı bu değil mi?

SADECE DEVLET DEĞİL, MİLLETİMİZ DE HESAP SORACAK...
FETÖ'cülerin davalarını aziz ve asil milletimiz müthiş bir duyarlılıkla takip ediyor.
Her gelişme milletimizde büyük bir etki yapıyor. Fetullah Gülen de alçaktır, haindir, katildir. Arkadaşları da... Hatta halen bu hain ve arkadaşlarına kalbinde sevgi ve sempati besleyenler de alçaktır, haindir, şerefsizdir... Bu yaratıkların yakasına hem bu dünyada, hem ahirette sadece devletimiz değil, aziz ve asil milletimiz de yapışacak ve hesap soracak..

Takvim
7 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • harun

    07 Mayıs 2017 11:48
    1 0
    doğu politikası olmayınca fakire hitap edemeyince tek ellerindeki kıstası kullanıyorlar. önce gitsin bir politika geliştirsinler sonra gelsinler yanımıza, din düşmanlığını körükleyip müslümandan oy istemek kadar aptalca işler yapıyorlar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;