GÜNCEL

Erkan Tan : Camii değil de kilise ya da havra bombalansaydı?

Tarih
28 Ocak 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 Asla olmasını istemeyiz ancak... Bu yaşananlar Hıristiyanların ya da Yahudilerin başlarına gelseydi, dünya yine aynı tepkileri mi verirdi?

Yine böyle ölüm sessizliğine mi bürünürdü..? Kilis'te tarihi bir camii roketle bombalanıyor. 2 Müslüman kardeşimiz şehit oluyor.
İbadethane'de meydana gelen bu yürek yakan saldırı, bir kilise ya da havra'da olsaydı ne olurdu? İşte yaşananlar ile ilgili hep sorduğumuz soru bu... Cevap aslında belli. Yaşananlar din savaşı ve terör örgütleri ise, kiralık katiller...

AMERİKA MÜSLÜMANLARIN DÜŞMANIDIR
ABD artık PKK/YPG/PYD teröristlerine silah vermeyecekmiş....
Zaten artık gerek kalmadı ki...! Amerika katildir. Müslümanların düşmanıdır.
Türklere ayrı, Müslümanlara ayrı düşmandır. Kürtlerin de azgın ve azılı düşmanıdır. Aslında Kürt, Türk, Arap, Acem farketmiyor.
Müslüman ve ortadoğu'da iseniz, Amerika'nın en büyük düşmanı olursunuz. 2001'den bu yana, dünyanın değişik yerlerinde işgal, savaş, iç savaş, karışıklık, kaos nedeniyle kaç Müslüman öldü biliyor musunuz? 15 Milyon Müslüman öldü.
Bunu en büyük sebebi ABD'dir.

OYUNUN ADI: BÜYÜK YAHUDİ DEVLETİ
Efendim ABD ne yapmak istiyor?
Neden dost ve müttefik bildiğimiz ABD Türkiye'ye düşman gibi davranıyor?...Bu soruların cevabını vermek ve bu cevabı da anlamak için oyuncuları ve oyunu bilmek gerekiyor. Bu işler bugün ortaya çıkan mevzular değil ki! Kim kimdir?...
Oyunun adı ve konusu nedir?... Hemen başlayalım anlatmaya. Oyunun adı Büyük İsrail... Oyuncular, aslında bildiğimiz Haçlı ve Siyonist ittifakı.
Yani Hristiyan Haçlılar ve Yahudi Siyonistler adlarını değiştirmişler, ABD yönetiminin kozmik odalarını da ellerine geçirmişler. Finans, petrol, silah, tefeciler, demokratik bazı kurumlar ile ilgili lobiler görünümündeler.

CHP İNSANIN KANINI DONDURUYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve yöneticileri öyle sözler söylüyorlar, öyle yanlış siyasi tavırlar alıyorlar ki insanın kanı donuyor... Genel Başkan Yardımcısı, PKK/PYD/ YPG mensuplarını değil de ÖSO mensuplarını tartışmaya açıyor.
Ve açıkça yalan söylüyor. Utanç verici bir durum. ÖSO nasıl oluştu?
Kimler kuruluşunda etkin bir şekilde yer aldı? Bunlar ortada iken insanı dehşete düşüren bir şekilde yalan söyleyip, gerçekleri yamultuyor. El Kaide ile bağ kurmaya çalışıyor.

Takvim
28 Ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;