SİYASET

Erkan Tan : Avrupa’daki oğlum Ege Baykan’dan mektup var...

Tarih
31 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Cefalıdır Avrupa'da Türk olmak usta; kör babanın öksüz yetimi olursun bilmediğin bu topraklarda... Onlara yabancı, bize gurbetçisindir... Burçları iki yandan yıkılmış bir köprünün ortasında, çaresizce beklersin kurtarıcını.

Hüzünlüdür ustam Avrupa'da Türk olmak... İkram edilen çayın yanık tadı, mahalle fırınından aldığın çıtır ekmeğin o sıcacık kokusu, müezzinin ruhunu şad eden o yanık sesi, anacığının nasırlı elleri bir araya gelip oturur yüreğinin ortasına...
Ne kovmaya kıyabilirsin, ne yaşamaya dermanın yeter...
Zordur ustam Avrupa'da Türk olmak. Güç ister, yürek ister, metanet ister. İslam'ın sancaktarlığını yapmak.Her dilden, her renkten, her bayraktan müminler senin adaletine sığınır, senin şefkatine güvenir, senin gücüne güvenir...Emin'isindir Tunuslu'nun, Faslı'nın, Mısırlı'nın, Kuveyt'linin... Bilirsin ki celladın askerleri ilk senin göğsüne indirecektir yumruğu. Ve yine bilirsin ki sen yıkılırsan bir daha yükselmemek üzere yere düşecektir taşıdığın o mübarek sancak.
Bilirsin canım ustam, bunların her birini bilirsin... Durmayı, pes etmeyi bir türlü bilemez, öğrenemezsin Avrupa'da.
O kalan tek dişi de çürümeye yüz tutmuş Avrupa'da bir tek bunu öğrenemez, kabullenemezsin.
Avrupa'da ocağı olan ve bu cennet vatan üzerinde yaşama şerbetini tatma şerefine nail olan herkese selam olsun usta !
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sadece Türklerin değil oradaki bütün Müslümaların lideri, anlıyor musunuz? Bunu gözlerimle gördüm, kulaklarımla işittim, bizzat yaşadım ve iliklerime kadar hissettim.
Değişen sadece Türkiye değil! Bir lider doğdu. Bir ümmet Avrupa'da yeniden umut buldu. Avrupa'daki Türkler için Erdoğan demek, yıllarca gurbet ellerde kimsesiz bırakılmış gurbetçi kardeşlerimizin yeniden hayat bulması demek. Recep Tayyip Erdoğan demek, ezilen Müslümaların tutunacağı, umut edeceği, benliklerini ortaya koyacağı bir lider demek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek, yazılmayı bekleyen yeni destanlar demek.
Önce Allah, Sonra Peygamber, Ve en son da;
Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet...

İÇİMİZDEKİ HAÇLI'LAR YİNE SEVİNÇTEN KUDURDULAR...
Amerika'da Halkbank mensubunun tutuklanmasına ağzından salyalar akıtarak sevinen sol medya beni yine şaşırtmadı. Fetullah Gülen ve arkadaşları ile beraber Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmanlık yapma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Ve müthiş bir işbirliği içindeler. Resmen ekonomimize, bankalarımıza ve milli çıkarlarımıza saldıran Amerikan savcısının köpeği gibi yayın yapıyorlar.
Demek ki neymiş? Sol görünümlü Amerikancı imişler...

AMERİKAN MALI KANLI DARBE 
Adil Öksüz şerefsizi ile ilgilerini bizzat itiraf ettiler. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar sosyal medyada demiş ki: "Amerika Birleşik Devletleri'nin maskesi düştü. Adil Öksüz'ü kaçırdıkları kesinleşti. 3 soru:
Konsoloslukta mı? Yurt dışında mı?
Öldürüldü mü? Adil Öksüz'ü kaçıran ABD'li yetkili tutuklanmalı ve hesap vermelidir."

Takvim
31 Mart 2017


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;