GÜNCEL

Erkan Tan : Almanya Almanların mı…?

Tarih
01 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyaretinde, bağımsız, güçlenen, Müslüman hassasiyetler ile davranan, müthiş bir Türkiye Cumhuriyeti hissettirdi... İşin bu kısmı harika... Tamam da; Almanya Almanlara mı ait...? Bu köşeyi takip edenler hatırlayacaklardır. Daha evvel de sizlere anlatmaya çalışmıştım. Birden fazla Almanya var... Almanya, 2. Dünya Savaşı sonrasında yenildiği için, Amerika Birleşik Devletleri'nin ve Müttefik Kuvvetleri'nin resmen işgal ettiği bir devlettir. ABD geri dönmüştür... Müttefik kuvvetler çekilmişlerdir... Ancak resmen ifade edilmemesine rağmen, hala işgal statüsü devam etmektedir. ABD geri dönerken, Almanya'nın bütün kozmik odalarını teslim almış, kendisine tabi olacak şekilde düzenlemiştir. Bütün bunları yapıp, Almanya'yı tam bir müstemleke haline getirdikten sonra oraları terk etmiştir. Yani; aslında Almanya diye müstakil bir devlet yok... Bu arada, İsrail'in derin etkisi altında olan bir Almanya daha var... Bu nedenle; Almanya denilen o büyük dev, aslen, bütün hücreleriyle ABD'ye bağlıdır... Bağımsız falan değildir. Dünyayı idare etmeye çalışan "şeytani akıl"'a bağlıdır.... Ve ABD'nin elini bulaştırmak istemediği pis işlerini yapar.... 

 

YENİDEN NAZİ VE HİTLER RUHU

 Şeytani Üst Akıl mensupları, Almanya'da, İslam-Türk düşmanlığı ve Başkan Erdoğan düşmanlığı üzerinden, Nazi ve Hitler ruhunu yükseltmeye çalışıyorlar. Almanya'yı 2. Dünya Savaşı sendromuna yeniden sokmak istiyorlar. Geçmişte bunu, Yahudiler üzerinden yapmışlardı. Bugün de Müslümanlar ve Türkler üzerinden yapıyorlar. İşte burası çok önemli... Çünkü; Almanya, tam da 2. Dünya Savaşı öncesinde ve esnasında Almanlardan çalındı.

 

SİNSİ DÜŞMANIMIZ

 Almanyadaki ve genel olarak Avrupada'ki Türkleri, Türkiye'den kopartmak için yoğun bir faaliyet içindeler. Almanya'daki Türkleri baskı, tehdit ve hatta şiddet ile sindiriyorlar. "Ali'siz Alevilik" din olsun istiyorlar. Bu amaçla, Alevi kökenli yurttaşlarımız üzerinde büyük oyunlar, başka sinsi tahrikler ile deli gibi çalışıyorlar. FETÖ mensupları hainler üzerinden de bir Alman İslam dini icat etmek hayali içindeler. Zaten bu nedenle de namussuz, şerefsiz, alçak Fetullah Gülen ve adamları ile sevenlerini, kucaklarında besliyorlar. PKK/PYD/YPG/KCK, DHKP-C mensupları kahpeler, elleri kanlı katiller de Almanya'nın koynundadırlar. 

 

ÖLDÜR AMA KİMYASAL SİLAH KULLANMA

ABD, ortadoğuda da dünyada da İsrail'in ç��karları ve isteği olmadan adım bile atmaz. Çünkü ABD, Haçlı- Siyonist ittifakının lideridir. 2001'den, bugüne kadar, dünyanın değişik yerlerinde işgal, savaş, iç savaş, karışıklık, kaos nedeniyle kaç Müslüman öldü biliyor musunuz?

En az 15 milyon Müslüman öldü. Bunu en büyük sebebi ABD, şimdilerde de "öldür ama kimyasal silahla öldürme" diyor...  Küresel terörist Esed'in, yıllardır çocuk öldürdüğünü bilmiyor mu? Ayrıca ABD değil mi PKK ve PYD ile işbirliği yapan...? FETÖ ile saldıran...! ABD değil mi barış ve demokrasi götüreceğim deyip de kan, gözyaşı, ölüm götüren...? BM toplantısında, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, zalim'in evinde, zalim'e zulmünü haykırdığı için, bu millet kendisine dua ediyor...



YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;