SİYASET

Ergün Diler : Yüksek tansiyon

Tarih
12 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

TÜRKİYE, daha önce hiç anlatılmadığı kadar karışık bir ülke. Gerçekte bu millet hakim olan güçleri hiç bilmedi. Hiç görmedi. Hiç tanışmadı. Hiç duymadı... Hep şablon cümlelerle geçiştirildi.
Bu toprakların çocukları, gerçek oyuncuları, gerçek hikayeyi daha yeni yeni anlıyor... Gün geçtikçe bunu daha iyi anlayacağımızdan da emin olun!
Dünya üzerindeki AMERİKA-AVRUPA SAVAŞI tüm şiddetiyle yakında buralarda da yaşanacak.
Dün de anlatmaya çalıştım. Hiç bilmediğiniz aktörlerle ve metotlarla gelecekler. Şu an AVRUPALI İSTİHBARAT örgütleri harıl harıl çalışıyorlar.
Hiç durmadan! Bu sefer ki saldırı hiç olmadığı kadar kapsamlı ve iyi düşünülmüş olacak. PKK ve KÜRT MESELESİ üzerinden kurulacak yeni dünyaya birileri karşı. Hem de sonuna kadar!
Kimler mi?
PKK çadırları nerede rahat rahat kurabiliyor? PKK nerede hiç yasalara takılmadan örgütlenebiliyor? PKK nerede para toplarken hiç sıkıntı yaşamıyor? PKK nereden silah alırken hiç defans görmüyor?
Peki bütün terör örgütleri nerede karargah kurabiliyor?
AV-RU-PA!
Pek çok gelişme aynı anda seyretmeye başladı... CHP lideri Kemal Bey'in TOBB'daki "KAN KOKAN" açıklamaları, çok ilgisiz gibi dursa da şehit yüzbaşının ağabeyinin çıkışı, Meral Hanım ve muhaliflerin YARGITAY'dan beklediği haber, yargının kendi içindeki mücadelesi, İngiliz basınının BOĞAZ'da yapımı süren camiye saldırısı, Ahmet Davutoğlu Hoca'nın görevi bırakması, Hillary'nin muazzam bir destekle yürümeye devam etmesi, Böhmermann'ın espriyle karışık çirkin saldırısı, AXEL SPRINGER'in patronunun buna sahip çıkması, Almanlar'ın İNCİRLİK'ten ÜS talebi, Merkel'in kısa zaman içinde 4 kez Türkiye'ye gelmesi ve içerideki onlarca bombalı silahlı saldırı... Daha neler neler...
Çok önce söylemiştim! PKK bölgeye dışarıdan müdahale gelsin derdinde. Birleşmiş Milletler de şimdi bu nedenle devrede! Ürdünlü BM Komiseri Said Raad al-Hussein CİZRE DOSYASINI açıkladı...
Ankara'nın terörle mücadele ederken sivillere dikkat etmesi gerektiğini söyledi. 100 insan yakıldı iddiası üzerine bir anda adımları sıklaştırdı! Bağımsız kurulların bölgeye gelmesinden söz etti... Bu küçük gibi görünen önemli bir adım! BM gelirse bölünme kaçınılmazdır! Bunun yolunu hızla birileri hazırlıyor.
Hatta GÜVERCİN olarak bildiğimiz Osman Baydemir bile "KOMŞU OLALIM!" demeye başladı! Garip!
Kürtler üzerinden bir operasyon startı verilirken, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz vizelerin kalkmayacağını söyledi.
"Türkiye'nin yerine getirmesi gereken ödevleri var. Teklif çekmecemde. Çıkarmayı düşünmüyorum..." dedi... Zaten Avrupa, Ahmet Hoca'nın görevi bırakmasından az bir süre önce "Biz Erdoğan'ı tanımayız. O bizim muhatabız değil..." demişti...
Avrupa bizim içimizde hiç bilmediğiniz kadar güçlüdür.
Her an her yerde bir kırılma yaşatacak kadar etkililerdir.
ORTADOĞU'dan ve Türkiye'den silinmemek için kesinlikle geleceklerdir.
Bunun yöntemlerinin de yeni ve daha önce denenmemiş yollar olacağını görebiliyorum.
Çünkü AVRUPA başının belası olan Amerika'yı dünyanın hiçbir yerinde yenemez!
TÜRKİYE HARİÇ! Burada çok güçlüler. Kurumlarımızın, devletimizin, iş adamlarımızın, siyasetçilerimizin, partilerimizin, sporumuzun, üniversitelerimizin, yargımızın, adaletimizin, iletişimimizin, ulaşımımızın yani her şeyin içinde AVRUPA vardır.
Kemal Bey de Almanlar'a yakın durmayı tercih eden bir liderdir. Eleştirmek için söylemiyorum.
Dünyaya oradan bakmayı sever!
Başkaları da vardır böyle. Sayıları hiç az değildir.
AK Parti de, MHP'de, HDP'de de çok sayıda mevcuttur... Ya İngiliz ve Fransız ekolüne bağlı isimler!.. Say say bitmez inanın...
Bizler kendi içimizde birbirimizle uğraşırken karşımıza çıkanların ait olduğu GÜÇ MERKEZLERİNİ HEP ISKALADIK! Bu kadar çok yabancı içimizde olduğu için belimizi doğrultamadık. Ayağa kalkamadık. Dayak yedik durduk, yerimize oturduk!
Düne kadar!
GÜNLÜK hayatımızın içinde yok ama Türkiye, tüm İSLAM ALEMİNE ve ORTADOĞU'ya yepyeni bir model olmak üzere.
Bu maçın AVRUPA tarafından tamamen kaybedilmesi demek.
İslam ülkelerinde sorun demokrasi değil ekonomi!
HAKÇA PAYLAŞIM olmadığı için demokrasi olmuyor. Parayı elinde tutanlar DÜŞMAN GÖRDÜKLERİ ÜLKELERE PARA YAĞDIRIYOR! Petrodolarlar düşmanlara gidiyor kimse görmüyor! Bir kurgu, bütün Müslümanlar'ı içine alıp uyutuyor. Bunu yeryüzünde bozabilecek tek ülke Türkiye, tek lider Erdoğan! Sevseniz de sevmesiniz de bu böyle...
BAŞKANLIK
Müslümanlar'ın kendi isteğiyle kendi getirmiş olduğu ilk model olacak. Bunun yayıldığını düşünün! İslam ülkeleri kağıttan kaplanları yıkıp kendileri iktidara gelecek... 200 yıldır kan ve gözyaşına boğulan coğrafya nefes alacak. Herkes kendisi için üretecek. Bu haliyle bütün dengelerin yıkılması demek!
İşte AVRUPA, EURO'sunu da kendisini de bu rüzgardan korumak için gelecek.
HEDEF TÜRKİYE...
Yıkılmamak için yıkmayı deneyecekler. Ankara çok ama çok hareketlenecek. Şimdilerde Amerika'da ve Avrupa'da "GEZİYE" çıkan bazı kritik isimlerin bazı kritik hamleleri olacak. Sonuçlarını yakında göreceğiz...
Ankara, Ankara'ya karşı savaş açmış durumda! Sesleri size kadar gelmiyor sadece.
Ama ben KRİPTOLARI çok ama çok iyi izliyorum! Ve kabul edeyim ki herkesi kandırmayı başarıyorlar! Bunu da takdir ediyorum!
Devam...
Kemal Bey'in bir anda TANSİYONU yükseltmesini önemseyin! Bugün de sanırım Almanya'da olacak...
Benim üzüldüğüm hem Ankara'da hem İstanbul'da hala oyunu göremeyenlerin olması!
Buna da bizim yapacak bir şeyimiz yok!
YÜKLENECEKLER...
Siz hazırlığınızı yapın.
Kazanacağımız bir kavga olsa da defansı sağlam tutmakta büyük fayda var!
Dedim ya her yerden gelecekler...
En iyi adamlarının ele geçirilmesinden dolayı muazzam kızgınlıkları var!
Öyle böyle değil...


Takvim
12 Mayıs 2016


 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;