DÜNYA

Ergün Diler : Yeni savaş

Tarih
10 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
 Dünya haritasına geri çekilip baktığınızda HAREKETİN olmadığı, mücadelenin yaşanmadığı bölge yok gibi. Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika kavganın merkezi...
İttifaklar bu merkezleri kontrol etmek için kurulmakta. Parayı, ticareti, güvenliği, silahı aynı AKILLA yönetmek isteyenlerin kavgası bu!
İstesek de istemesek de bu kavganın tam merkezinde Türkiye de var! Dün de altını çizdiğimiz gibi kavganın iki ana kanadı var! SİLAH ve PARA...
Paranın siyasetteki ayak izleri çok sessiz ve derindir. Pek çok yerde PARA son sözü söyler... Paranın gücünü siyasetteki etkisiyle ölçebilirsiniz! Bu da pek çok yerde rahatlıkla yapılabilecek bir şeydir. Çok örnek vardır çünkü...
Theresa May, Emmanuel Macron ve Martin Schulz (Bir aksilik olmazsa Merkel'in yerine Almanya Başbakanı olacak)... Avrupa'nın üç güçlü ülkesinin üç önemli ismi! Hepsinin tepesinde PARAYI elinde tutan ailenin yani Rothschildler'in kılıcı var!
İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya, Rothschildler için çok ama çok önemlidir... May ile Macron doğrudan AİLENİN temsilcisidir. Bunu rahatlıkla yapacak güçleri vardır. Merkel'in yerine de kendi güvendikleri isim olan Schulz'u getireceklerdi. Ancak sıkıntıyı İTALYA'da yaşıyorlardı...
Theresa May de eşi Philip May de Rothschlid ailesinin en etkin ismi Jacob Rothschild'in ideolojisiyle yetiştirildi.
Philip May, Theresa ile evlendiği 1980 yılından itibaren ailenin planlarını hayata geçirmek için projeler üretti. Rothschild ailesinin önemli şirketlerinden biri olan Capital Group'un üst düzey yöneticilerinden olan Philip May, olağanüstü bir zekaya sahiptir.
Dünyanın en önemli şirketlerinin vergi konusunda danıştığı tek isim Philip May'dir. Tabii biz bunlara çok dikkat kesilmeyiz. Her şeyin tesadüfen gerçekleştiğine inanırız. Oysa her hamleyi hesap eden AKIL vardır. Bu dünya üzerinde İKİ ADETTİR! Silah ve parayı yönetenlerdir bunlar da...
Kavga da bu iki gücün kontrol ettiği mekanizmalar arasındadır...
Neyse...
Philip May, Jacob Rothschild'in Londra'daki evine randevusuz giden birkaç isimden biridir. Martin Schulz da Avrupa Birliği'nde görev yapan en yetkili Rothschild çalışanıdır.
Görevini başarıyla tamamladı ve artık Almanya Başbakanlığı için hazırlanıyor.
Rothschild ailesiyle tanışması, lise bursuyla oldu.
Ailenin Almanya'da yatırım yaptığı ve yüzde 100 karşılığını aldığı tek isim Martin Schulz'tur. İlişkileri çok etkilidir.
Avrupa Birliği'nde görev yapmasının nedeni, Almanya Başbakanı olduktan sonra gücünü daha da etkili şekilde kullanması içindi.
Almanya'nın eyaletlerden oluştuğunu düşünürsek, yeni dönemde farklı bir Almanya göreceğiz. Schulz, Almanya'da eyaletlerin daha güçlü bir yapıda olmasını sağlayacak. Çünkü eyaletleri yönetmek, Almanya'yı yönetmekten daha da kolaydır. Eyaletlerin gücü ön plana çıktıktan sonra Almanya Başbakanı, Rothschild ailesine karşı biri de olsa sistemin işleyişini engelleme şansı olmayacak.
Schulz, birçok toplantıya eyaletin önde gelenleriyle katılacak. Bu da Almanya'nın eyaletlerle birlikte büyük projeye dahil olmasını sağlayacak.
Macron'ın Rothschild ailesiyle olan yakınlığını biliyoruz. Yazdık! Göreve onun geleceğini kalın çizgilerle belirttik.
Kendisinden 24 yaş büyük olan eşinin de, eşinin ilk eşinin de, kendisinin de hep birlikte ROTHSCHILD ailesine hizmet ettiğini detaylarıyla anlattık. Kurulan oyun muazzam bir şekilde yürüdü. Sonuç alındı. Fransa artık tamamen ROTHSCHILD AİLESİNİN KONTROLÜNE girdi... Bu aile için iyi, Fransa için ise sıkıntıların başlangıcıydı!
Neden mi?
Macron'ın seçilmesiyle birlikte ABD, Afrika planlarını tekrar yenilemek zorunda. Afrika'da güçlü olmak için Fransa'da Gladyo saldırılarını daha çok göreceğiz. Hem de çok yakında!
Başlarlar! Çünkü silahlarını kuşandılar. Amaç Afrika'yı Fransa'dan almak... Gereken hazırlıklar yapıldı!
NATO'nun Gladyosu ile Rothschild'in para ordusunun yeni savaşları birçok ülkede olacak. Yeni dönemin GİZLİ KOD'u bu!
Kennedy, Amerikan Doları'nı basma yetkisini Rotschild ailesinden yani FED'den almıştı.
Kennedy, Pentagon'a çok güveniyordu. Ancak Pentagon, Kennedy'yi koruyamadı. Pentagon da Kennedy suikastından hemen sonra Gladyo'yu yani NATO'nun gizli ordularını hayata geçirdi. O andan itibaren paranın hükmü azaldı. Çünkü Gladyo, bir anda dünya ülkelerine yön vermeye başladı.
NATO ile birlikte olan ülkeler, maddi sıkıntılar yaşamaya başladı. ABD yönetimi, bir derece o ülkelere maddi yardımda bulundu. Para ile silahın savaşı hep etkili oldu. 2000'li yıllardan itibaren bu savaş daha da öne çıktı. Yakında TAVAN yapacağı döneme gireceğiz...
Afrika, Asya, Ortadoğu ve Avrupa'da savaş yeni boyutlarıyla görülecek. Libya, Ürdün ve Türkiye de ortada yer alacaktı!
Rusya bu konuda kendini saklamaya çalışsa da savaşın NEGATİF TARAFINI iliklerine kadar yaşayacak.
Çünkü Putin, enerji üzerinden hem Pentagon'a hem de finans dünyasına karşı bir savaş tekniği geliştirdiğine inanıyor.
Türk Akımı projesi ile Avrupa'nın yaşam vanasını eline alacağına inanıyor!
Enerjinin güvenli olması için hem silahın hem de paranın onayı şart. Putin bu konuda biraz farklı düşünüyor. Eğer haklı çıkarsa, ki bu çok zor, dünya yeni bir sisteme yol alır. Haklı çıkmazsa Fransa ile birlikte o da bedel öder!
Bir de kilit ülke İtalya var! Geçtiğimiz hafta VATİKAN'ı sık sık yazdık!
Çünkü savaşın karargahlarından biri de VATİKAN. Yani KATOLİK DÜNYASININ MERKEZİ...
Bu arada suikasta kurban giden Kennedy de KATOLİK'ti! Göreve geldiğinde "Eyvah! Talimatları Vatikan'dan alacak" diye kıyamet kopmuştu.
İtalya büyük mesele... Borcu çok!
Ama kaybedilmeyecek kadar önemli bir ülke... Aile asıldıkça asılıyor. Ama KATOLİK dünyası karşısında! Kolay değil gibi...
İtalya'da koalisyon dönemlerinin bitirilmesiyle birlikte Rothschild ailesinin gücü bir derece daha düşürüldü.
Berlusconi döneminde aile çok güçlüydü. Ancak Berlusconi de ailenin istekleri dışına çıktı. Çıkmak zorunda kaldı!
Peki ne oldu?
Hatırlayan var mı?
Berlusconi'nin karizması hemen çizildi! YÜZÜ KANLI FOTOĞRAFLARINI HATIRLAMAYA ÇALIŞIN! BURNU KIRILAN VE KANLAR İÇİNDE KALAN BERLUSCONİ'Yİ DÜŞÜNÜN! Aklı başında olmayan biri, yani meczubun teki, eline aldığı DUOMO KİLİSESİ'nin demir maketiyle Berlusconi'nin yüzüne darbe indirmişti! Herkes haberi vermişti. Ama kimse haberin arkasında ne olduğunu bilmiyordu. Oysa BERLUSCONİ tasfiye ediliyordu. Kendisi biliyor ama kitleler ıskalıyordu...
Saldırgan Massimo Tartaglia'nın DELİ olduğu acil kodla yayıldı.
Ama gerçekte deli değil görevliydi!
VATİKAN'ın baskılarına boyun eğen ve aileyi terk eden BERLUSCONİ cezalandırılıyordu.
Anlaşmaların dışına çıkıyordu. Haliyle faturasını ödüyordu.
AİLE yani PARA "Seni VATİKAN da kurtaramaz!" mesajını biraz sert bir şekilde veriyordu. Ama biz magaziniyle ilgileniyorduk. Böyle çok olay vardı. Anlamakta ve anlatmakta sorun yaşıyorduk...
Her yerde bu kavga vardı! Bizde de olacaktı! Doğaldı... Bir adada yaşamıyorduk... İşte bu iki kanadın her partide güvendiği isimler vardı.
Bunlara girmek istemem. Ama vardı...
KASET SAVAŞLARININ arkasında da bu kavga vardı! 15 Temmuz'da da...
Ve burada da dışarıda da sürecekti...
Fransa'ya bakın şimdi! Sonrasını birlikte yorumlarız

Takvim
10 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;