DÜNYA

Ergün Diler : Şeytan üçgeni

Tarih
11 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
BAŞKAN Trump'ın başındaki RUS ÇEMBERİ giderek daralmakta. Savcı Mueller arkasındaki gücün itmesiyle tam gaz gidiyor. Bu hiç alışık olmadığımız sonuçlar doğurabilecek bir adım... Trump ne olur, ailesi ne olur, ABD ne olur, Rusya ne olur bilinmez.
Bilinen tek bir şey MUELLER ve arkasındaki güç, AİLEYE yani ROTHSCHILDLER'e savaş açtı.
Moskova-Londra bağını kopartıp atmak için çabalamaktalar. Çok önemli konu. Gelin biraz detaya girelim. AKTÖRLER önemli çünkü. Kimi ararsanız işin içinde...
Aktörler kim mi? CIA Başkanı Gina Haspel, ünlü oligark Oleg Deripaska, Putin, Trump, Manafort, Flynn, Mueller ve arkalarındaki görünmeyen İKİ BÜYÜK GÜÇ!
Çünkü Mueller ve Haspel bir yanda, diğerleri öte yanda...
Açalım...
ABD derin DEVLETİ Trump'ın seçilmesi olayında RUS DERİN DEVLETİNİN
PARMAĞI OLDUĞUNU
SÖYLEDİ. Ve bu yönde adımlar atmaya başladı. Savcı Mueller devreye girdi. İlmik ilmik dosyayı ördü! Tabii tek başına yapmadı, yapamazdı! Rusya soruşturmasında eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in yanı sıra Trump'ın eski kampanya menajeri Manafort ve yardımcısı Rick Gates ile kampanya dönemindeki dış politika danışmanlarından George Papadopoulos'u suçladı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski seçim kampanyası menajeri Paul Manafort, vergi kaçakçılığı ve banka dolandırıcılığından 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Başka davaları da olacak gibi.
İTİRAFLARINDAN DOLAYI bu cezaya dünden razı! Peki neden MANAFORT ceza aldı?
Mueller ne buldu?
Açalım...
Oleg DERİPASKA Rusya'nın en önemli zenginlerinden biriydi... DEVLETİN içinden gelen bir isimdi! Sovyetler'in dağılmasından sonra önü açılan ve yürüyen biriydi. Arkadaki güç ise ROTHSCHILDLER'Dİ!
Yani DEVRİMİN arkasındaki güç! Deripaska'nın eşi Polina, o zamanki Devlet Başkanı Boris Yeltsin'in sağ kolu olan Valentin Yumashev'in kızıydı. Yumashev de YELTSİN'in kızı TATYANA ile evliydi! İlişkiler iç içeydi yani!
Böyleydi bu işler!
Deripaska, RUS DEVLETİNİN ZENGİNİYDİ!
Ülkesi için çalışmalıydı. Öyle de oldu. Deripaska UKRAYNA'daki OLİGARKLARDAN Gürcistan, Tacikistan ve Özbekistan'daki RUS YANLILARINA kadar büyük bir kitleyi organize ediyor ve MOSKOVA'ya güç katıyordu.
Buradaki HÜKÜMETLER üzerindeki etkiyi artırmak için de PAUL MANAFORT'u yanına alıyor ve 10 milyon dolar veriyordu... Rus karşıtları belli yollarla baltalanıyordu!
Manafort da ekibin başıydı!
MANAFORT, Ukrayna'da da Deripaska üzerinden sahne alıyordu. Yanukoviç'i BAŞKAN yapıyorlardı. Ancak sonra işler istenildiği gibi gitmiyor.
Ukrayna içsavaşın eşiğine geliyor.
ÜLKE bölünüyor, Yanuvokiç ise SARAYINI BIRAKIP KAÇIYORDU.
Tekrar bu noktaya geleceğiz.
Şimdi ABD'ye geçelim...
Donald Trump, Başkanlık seçimini kazanırken yanında elbette stratejist Steve Bannon'ın gücü ve aklı vardı. Tabii strateji Bannon'dı, hız Paul Manafort'tu.
Bannon ile Manafort hiç anlaşamazdı ama ortak hedef aynıydı. Trump'ın Başkan olması için çalışıyorlardı. Zorunlu ortaklık Trump'ı Beyaz Saray'a gönderdi. Manafort, hep Rusya'ya yakın biriydi. Dolayısıyla aileye de... Yani Rothschildler'e...
Manafort yıllar önce bu ortaklığı bitirdiğini söylüyordu.
Ukrayna'da Yanukoviç'in de danışmanlığını yapan hatta ülkedeki milyarlarca dolar kara parayı aklamayı başaran kişi de Manafort'tu. Burada elbette Rothschild ailesinin bankaları devreye giriyordu. O kadar parayı tek başına aklayacak hali yoktu.
Zordu!
Ukrayna'da Yanukoviç'e seçim kazandıran Manafort, Trump için de göreve getirilmişti. Trump'ın, seçim sonrası Bannon karşıtı adımlar atması, Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'i harekete geçirdi. PENTAGON devreye giriyordu yani! Sadece Manafort değil, Trump'ın etrafındaki neredeyse 40 kişi hedefti. Trump'ın yönü değişmişti.
Bunu anlayan PENTAGON hamle yapıyordu!
Manafort, az ceza almak için FBI'a ifade verdi.
Mueller bunun yalan olduğunu anlayan ilk kişi oldu.
Düğmeye bastı.
Manafort'un ipini çekti!
Ne kadar ceza alır bilinmez ama Manafort için ABD rüyası kabusla bitti. Trump'ı köşeye sıkıştıracak hamle ya Manafort'la ya da yardımcısı Rick Gates ile gelecekti. Özgürlük peşinde koşan George Papadopoulos da sıradaydı! Bu isimler Trump'ın başını ağrıtacak. Hatta başkanlığının düşürülmesine neden olacak. İhtimal mi? Evet ihtimal! Mueller, Rusya ile değil Rothschlid ailesi ile uğraşmakta.
AİLEYİ hedefe koydu ve ona göre kararlar alıyor.
Büyük bir cesaretle ve arkasındaki güçle...
Mueller şu anda en güçlü ABD'liler listesinde sürekli yükseliyor. Bu da Londra'da ve Moskova'da endişeyle karşılanıyor.
CIA'in de FBI'ın da Mueller'e destek vermesi, Trump'ı da endişelendiriyor. Çünkü CIA ile FBI hiçbir zaman ortak hareket etmez. Bu durum tarihte ilk kez yaşanıyor. İç çekişmeyi kenara bırakan CIA ile FBI, Mueller'i daha da güçlü yapıyor. Bunu sağlayan kim? DERİN ABD?
Mümkün! Yani bu desteği veren aslında ROTHSCHILD ile savaşmakta...
Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'in CIA-FBI işbirliği sonucunda bu kadar etkin ifadeler verdiği de gerçek. Cohen, Trump'a en ciddi darbeyi vuran isim oldu. Şimdi ikinci ve üçüncü hamle bekleniyor. Gelecek mi?
Çok yüksek ihtimal gelecek...
Peki nereden biliyoruz?
Başa dönerek açıklamaya çalışalım...
CIA BAŞKANI Gina Haspel yaklaşık 35 yıldır gizli serviste...
Mesleğinin yarısından fazlasını, yani 20 yılı, ABD dışında geçirdi.
ANALİZ kabiliyeti olarak çok öne çıkan biri. AVRASYA'da uzun süre bulundu. Bu süre içinde RUSÇA ve TÜRKÇE öğrendi.
En iyi bildiği konuların başında RUSYA geliyor. Bu kanalda belki de CIA içinde tek... Motivasyonu MOSKOVA YÖNETİMİ...
Sahada çok önemli işlere imza attığı söylense de herkes İŞKENCE ile tanıyor. Oysa en iyi bildiği iş RUSYA... Bu nedenle CIA'in başına getirildi! Kavganın RUSYA ile olduğu, olacağı bilindiği için! Ayrıca TÜRKÇE bilmesi ve dilimizi yıllar önce öğreniyor olması tesadüf mü?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;