DÜNYA

Ergün Diler : Patron

Tarih
04 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
TAM olarak oynanan oyunu anlama şansımız yok. Bilgiler kısıtlı. Sızıntıların üzerinden gidiyoruz. Devletler de öyle. Gittiğim yerlerde ABD'nin korkutucu gücünü gördüm. Kimi lider "MEDYA BİZİ YIPRATIR" diyerek, kimi de sesiz kalarak ABD'nin gücüne işaret ediyor. Teslim oluyor. Bu ülkelerin içinde AİLE yani ROTHSCHILDLER de güçlü üstelik...
PARA ile SİLAH karşılıklı olarak elense çekiyordu, hatta bu biteli çok oldu. Şimdi kıyasıya mücadelenin evrelerindeyiz.
Sonunda GALİBİ göreceğimiz bir karşılaşma bu.
Ya DÜNYA birkaç merkezden yönetilecek. Ya da Kissinger'ın dediği gibi PENTAGON tek patron olacak...
Trump'ı izlerseniz anlarsınız.
Başına gelenler ile BAŞKAN'ın ataklarının anlamı bu.
BÜYÜK KAVGA BEYAZ SARAY'da yani... Elbette her yerde uzantısı var ve olacak da...
Gelin kavganın taraflarından birine odaklanalım... Bakalım olan biteni nasıl anlatıyor... Eminin anlamamıza çok yardımcı olacaktır...
David de Rothschild... Paranın patronu olan ailenin önemli oyuncusu.
David de Rothschild, 2000'li yıllarda dünyadaki borç yükünün 74 trilyon dolar olduğunu, bugün ise bu rakamın 267 trilyon dolara çıktığını, alacaklının ise ailesinin olduğunu söyledi.
Bunu tabii ki çok özel toplantılarda anlattı.
Bu ALACAK cetveline bakıldığında ise karşımıza yine bütünüyle aile çıkmakta.
ALACAKLI olan büyük güç Rothschildler... Bir aile düşünün ki, trilyonlarca dolar alacağı var. Dünyada bu ölçekte dönen paranın olmamasına rağmen ailenin alacağının bu kadar fazla olmasının nedeni, finans sisteminde Rothschild ailesinin etkisidir.
Tabi bir de FAİZ'in gücü!
BİLGİSAYAR TUŞLARI İLE TRİLYONLARCA DOLAR!
Ekran görüntüsüyle oluşan SANAL EKONOMİ de diyebiliriz aslında...
Bu operasyonun merkezindeki David de Rothschild, ABD'ye çok tepkili. ABD'nin Yeni Bir Dünya Düzeni'ni Pentagon'la kurmak istediğini bunun dünyayı büyük bir krize götüreceğini söylüyor. Belki de haklı. Bence YÜZDE 100 haklı.
Peki David de Rothschild başka neler söylüyor.
"ABD'li yatırım bankası Lehman Brothers'ın batırılmasının merkezinde Amerikan silah lobisi vardı. Bilinçli bir operasyondu. Lehman Brothers buna karşılık veremedi.
Çünkü savaş ilanını gördüğünde, Lehman Brothers'ın karşılık verebilecek gücü yoktu.
2008 krizi ile başlayan süreçte dünya en büyük terör eylemlerini yaşadı.
Rusya'nın Gürcistan'a savaş ilan etmesi, yine Rusya'nın Osetya'daki operasyonları, 40'ı aşan ülkedeki terör saldırıları yeni bir planın merkezi oldu..." Devam...
"ABD kendi planını uygularken, ülkeler de kendi pozisyonunu alıyordu. Ekonomik kriz büyüktü, terör saldırıları da etkili oluyordu.
O tarihlerde Akdeniz'in önemi çok bilinmiyordu. Ancak o gün de Washington, Akdeniz'i istiyordu, bugün de istiyor. Barış istenilen bir dünyada savaş olmaz..." Bu kadar mı, değil elbette...
"Birkaç yıl önce Saint-Germain Bulvarı'nda görüştüğüm çok önemli birkaç isme bunu açıkça söyledim.
ABD'nin savaş istediğini, bunun da etkilerinin çok ağır olacağını kaos içinde yaşayan dünyada açlığın daha da artacağını anlattım. Masadaki bazı isimler Pentagon'a yakındı.
Beni anladıklarını sanıyordum ama anlamadıklarını gördüm, üzüldüm.
Umarım savaş isteyen liderlerin sayısı çok değildir..." David de Rothschild'in Fransa Cumhurbaşkanı Macron üzerindeki etkisini bilmeyen yok.
Bir önceki Cumhurbaşkanı Hollande de David de Rothschild'den çekinirdi. Çekinmediği gün, scooter'lı fotoğrafları ve sevgilisini aldattığı görüntüler medyaya yansıdı.
Macron da ailenin taleplerine karşı gelmek gibi bir düşüncesi olursa, ertesi gün benzer haberleri görürüz.
Olay bu kadar basittir aslında.
Sadece bizim ülkemizin bunları anlaması gecikti.
Biraz!
David de Rothschild, BREXIT'i destekliyor. Aile başından beri değişik cümlelerle bunu anlatsa da AYRILIĞI DESTEKLİYORDU.
İngiltere'nin AB içinde olmamasını tercih ediyor. Bu tercih kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış. Ancak doğru olan şu, David de Rothschild AB'nin patronunun Fransa olmasını, Almanya'nın da destek vermesini istiyor. Bunu anlamak da zor değil.
Çünkü AVRUPA, Fransa'nın kontrolünde olursa, güç dengesi aileye geçer. İngiltere'nin de ABD ile ilişkisi eskiye dayanır. Risk istemiyorlar yani... Kendi mevzilerini derin kazmak niyetindeler...
Macron Fransa içinde de büyük bir muhalefetle karşı karşıya.
Ailenin karşısındaki güçler, Macron'u indirmek için kararlılar.
Ancak Macron hala güçlü ve birkaç yıl daha Elysee Sarayı'nda kalacak.
AİLE getirdi. Kimse de engelleyemedi. Hatta önündeki şanslı 5 isim tek tek Macron'un önünden alındı. Hatırlayın. Aile budur!
Çok ama çok güçlüdür...
Peki konu ne? Meselenin özü ne?
ŞU!
Washington, PENTAGON eliyle eğer dünyada büyük bir kriz çıkartırsa, ailenin alacağı tutar çok düşecek. 267 trilyon doların büyük bir kısmı yerine aile birkaç trilyon dolar kazanacak.
Buna razı olacak!
Bu da Washington'ın elini güçlendirecek. Tabii yeni kurulan dünyanın tek patronu da Washington olacak. Bugün Washington tek patron değil. Elbette Big Boss ama tek patron değil. Pentagon savaşlardan bile AİLENİN kazançlı olduğunu düşünüyor. Parayı da silahı da enerjiyi de ben kontrol edeceğim diyor.
Dünyanın karşı karşıya olduğu sorun da bu... Kavga da amaç da oyuncular da çok büyük...
Kazanan SON VE SARSILMAZ İMPARATOR olacak...
Bu nedenle kimi noktalarda DOLAR'ı kimi noktalarda SİLAH'ı kimi noktalarda siyasi krizleri görüyoruz.
Kavga büyük olduğu için herkes kendine düşen krizden payını alıyor...

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali

    05 Ekim 2018 01:51
    0 0
    Yaziya konu edilen sahis resmini koydugunuz degil! Yazida gecen Fransiz, Fransa kolunun lideri, sizin resmini koydunuz kisi daha ingliz kolundan bir tifil
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;