SİYASET

Ergün Diler : Baronlar toplandı

Tarih
12 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
İçeride çok ciddiye alınmasa da PANAMA SIZINTILARI şimdiye kadar yapılan en büyük istihbarat operasyonlarından. Belki de en büyüğü. Şimdilik 12-13 devlet başkanı ve başbakanla ilgili küçük de olsa belgeler açıklandı.
Ancak daha "açıklanması gerekenler" açıklanmadı.
Bekleniyor. Bu denklemde TÜRKİYE için de oyun kuranlar var! "Temmuz'a kadar Erdoğan en zor günlerini yaşayacak!" sözleriyle LOBİ'leri inletenler var. Amerika'da gizli kapıların arkasında...
Alman medyasına bakın! Tel Aviv ve İsrail'i kuranlardan izinsiz yayın yapamaz. Söyleyene değil söyletene bakın. BARONLAR açık açık saldırmaya başladı. Demek ki tansiyon iyice yükselecek. İşaretler bu yönde… Geçtiğimiz hafta Suriye'de kayıp olan 100 Amerikalı için Obama, Putin'i aradı. "Dost" olarak yardım istedi.
Ama Amerika'daki zengin Ruslar anında rahatsız ediliyordu. Yani Obama da olsan, Putin de olsan gücün yetmiyordu. İşleyen bir ÇARK vardı. İşte bu çarkı kim kuruyor ve çeviriyordu. Anlamamız gereken buydu. Üzerinde düşünmemiz gereken nokta burası… Panama sızıntılarından yaklaşık bir ay önce Rothschild ailesinin en önemli üyelerinden biri olan Jacob Rothtschild, Waddesdon Manor'da FORBES'te görünmeyen, gerçekte ise paranın asıl sahibi olan 14 BARONLA bir araya geldi. El altından sızdırılan (CIA OLSA GEREK) konuşmanın bir bölümü çok ilginçti. Bay Rothschild burada çok iddialı sözler söylüyordu: Dünyadaki 7 milyar insan, 39 kişiye çalışıyor… Bu 39 kişiden 32'si Rothschild ailesine bağlı. Bağlı olmayan 7 zengin, Panama Belgeleri'nden sonra Rothschildler'e hizmet için yalvaracak. Dünya yakında bambaşka bir dünya olacak. 2017'den sonra dünya liderleri tek bir merkezden (Belki NEVADA!) yönetilecek. Panama sızıntıları tamamlanınca arkasında İSVİÇRE SIZINTISI gelecek. İşte bu sızıntıyla birlikte operasyon tamamlanacak… Panama belgeleri şu an İngiliz istihbaratı MI6 tarafından didik didik ediliyor. 15 hedef devlete ait belgeler yayına hazırlanıyor… Hazırlıklar bittikten sonra GUARDIAN hepsini yayınlayıp dünyaya duyuracak… İngilizler hummalı bir çalışma içindeyken KRALİÇE 'nin etrafında toplanan Rothschildler parayı pulu toplayıp NEVADA'ya gidiyordu. Artık belli ki anlaşma büyük ölçüde tamamdı. Ama bu hamle Amerika içinde bile sıkıntı meydana getirecek cinstendi.
CUMHURİYETÇİLER silah ve petrol şirketlerine bağlı yürüyen bir hareketti.
Savaş oldukça kazanırlardı. Bakın Irak ve Afganistan böyleydi. DEMOKRATLAR ise ILIMLI YOLU seçerek gidenler ve sonuca ulaşmayı deneyenlerdi. RENKLİ DEVRİMLER gibi… Temsilcisi de SOROS... Yani yine bildik aile işin arkasında. Amerika'daki seçim yarışına baktığımız zaman şimdilerde öne çıkan Donald Trump "Putin adam gibi adamdır.
Biz Rusya'nın sağlığından yanayız…" diyor. Kissenger da böyle. Diğer yandan Soros'un 60 milyon dolar yatırdığı, Lynn Forester de Rothschild'in doğumgünü partisi düzenlediği Hillary Clinton ise Putin'in tamamıyla karşısında… Zaten Rothschild ve Soros, Putin'le kan davalı… Yakın zamanda bir dostum "Paralel'e bir ülkeye gitme izni verilse emin ol Çin'e gider!" demişti… Paralel şu an Hillary ile birlikte yürümekte.
Hillary'nin arkasında olanlar, onların da yanında. Çin ise karşı tarafta.
Çin, SOVYETLER yıkıldıktan sonra BARONLARIN Moskova'yı ele geçiremeyeceklerini anladıktan sonra büyüttükleri bir ülke! Çin'in tek fonksiyonu var! Çin ucuz işçi deposur. BARONLAR burada ayda 10 dolara adam çalıştırır.
Haksızlık etmek istemem 100 dolara kadar maaş alan da var. En büyük silahı ucuza mal üretmek. Kimsenin rakip olamayacağı şekilde ucuz hem de. Çin üretince birilerinin REFAHI artıyor. Bir de Çin'in ucuza üreterek elde ettiği gelirin büyük kısmı gidip uzaklardaki bankalara yatıyor!
Amerika'ya yani!
Komünist olan Çin bütün İŞÇİ SINIFINI köleleştiriyordu! Parayı elinde tutanlar nasıl KOMÜNİST Rusya ile AVRUPA'daki işçi sınıfının refahını zorla da olsa sağladıysa Çin'de de tam tersini yaptı. Düğmeye basılınca da Sovyetler dağıldı, paranın egemenliğinde bir KOMÜNİST ülke dünyaya getirildi!
"Komünist Rusya Avrupa'ya inmesin" diye İŞÇİLERE mecburen iyi şartlar sağlanırken, Çin'in doğuşu rekabeti bitirdiği için Avrupa'nın da dönüşmesine yol açıyordu. Avrupa refahını kaybedinceye kadar acı çekecekti. Yeniden kuruluncaya kadar yıkım sürecekti! Çünkü kurulan o oyun artık bitmişti!
Avrupa KOMÜNİZM korkusuyla bünyesindeki virüse dayanaksız hale getirilmişti. Artık bu refah düzeyi ile gidecekleri bir yer yoktu! Çökeceklerdi.
Hillary dedik, Paralel dedik, finans sistemi dedik, Wall Street dedik, Medeniyetler Buluşması dedik o zaman ÇİN'e bir bakalım… Yazılacak çok şey var!
Ama tek bir isim Çin'i anlamaya yeter!
RİO TİNTO!
Google'a bir bakın! Rio Tinto'nun ne kadar büyük bir güç olduğunu görürsünüz.
Kraliçe'nin etrafındaki AKIL bu işin içindedir. Rio Tinto'nun ruhu Buckingham'a kadar gider… Ama başka ortakları da vardır!
Rothschild Co...
General Electric Company...
Imperial Chemical Industries...
Royal Dutch Shell...
British Petroleum...
HSBC (Hong Kong Shangai Bank Corporation)...
Kennecott Holding...
J.P. Morgan...
Anglo American Corp...
Billiton/BHP ve daha kimler kimler… Demek ki Amerika'nın içinde birileri ile İngilizler düpe düz ortaktı! İngilizler'in İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'ndan sonra imparatorluğu Amerika'ya vermek istemediği bir SIR değildi! Yukarıda ismini saydığım şirketler RİO TİNTO çatısı altında birleşip ÇİN'i dünyaya getiriyordu! Yeni dengenin kurulması ve son imparator DOLAR'ın yaşaması için!
Paraya hükmedenler, Çin'i doğuranlar, ülkeleri DOLAR'la kontrol edenler Hillary ile gitmek istiyordu. Aslında kurdukları yeni DENGENİN iki tarafında da kendileri olacaktı. Zaten Çin'in bayrak göstermeden, asker göndermeden Afrika'ya kadar inip HAMMADE ile buluşması ilginçti!
En büyük ikinci orduyu elinde tutan Rusya bunu yapamazken Çin rahatlıkla yapıyordu! Demek ki Amerika içinden ciddi destek görüyordu! Soros, Bush için ne diyordu? "Gerekirse bütün servetimi veririm. Yeter ki gitsin!".
Rothschildler her nasılsa her şeyin içinde ve karşısında! TEZ de ANTİ TEZ de onların eseri! KAPİTALİZM ile KOMÜNİZMİ düşman ilan edip kazanıyorlar. BATI ile DOĞU'yu karşı karşıya getirip istedikleri sistemi kuruyorlar… Hıristiyan ile Müslüman'ı çatıştırıp ceplerini dolduruyorlar… Ve oyun alanları DÜNYANIN her yeri! Karargah Londra-New York-Tel Aviv!
Birileri ya İNGİLTERE ile ABD arasında yeni bir imparatorluk kurmak için oyun peşinde, ya da birileri kendi imparatorluğunu Amerika'dan ilan etmek için sırada! Her şartta bambaşka TÜRKİYE olur! Buna kafa yormalıyız… Seçeneklere göre hazırlık yapmalıyız… YAZI da gelse TURA da gelse kazanan biz olmalıyız… Biraz DİKKAT yeter!

NOT: Her ne olursa olsun ÇİN'in rahat bir şekilde ENERJİYE ulaşması istenmeyecektir. Türkiye burada kilit! Bunu bilerek gitmek bizi büyütür!



Buckinghamshire'deki Waddesdon Manor, II. Dünya Savaşı'nda İngiltere'nin en güvenli yeriydi. Birçok zengin, burada yaşadı. Kraliçe Victoria ve Kraliçe II. Elizabeth de birçok önemli kararı burada aldı.



Jacob Rothschild... Dünyayı dizayn etmeye çalışan Rothschild ailesinin en önemli isimlerinden biri.

Takvim
12 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;