DÜNYA

Ergün Diler : ABD dağılacak!

Tarih
01 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
 Trump'ın gelişini çok kez yazdım.

Görünüşte TRUMP 'ın BÜYÜK SERMAYEYE KARŞI OLDUĞUNU not ettim. EN yakınında ROTHSCHILD AİLESİNİN ÖNEMLİ ÜYELERİ olduğunu da belirttim. Ama Trump yemin ettikten sonra Amerikalılar'a "SİZİ SÖMÜRENLERLE SAVAŞACAĞIM. BELLİ AİLELERİN EGEMENLİĞİ BİTECEK" dedi. Söz verdi. Siyasetçiler bunları söyler. Önemli olan yapılanlara bakmaktı... DOLAR üzerinden ailelere karşı savaş hazırlığı yaptığını da yazdım!
Ama hala ortada elle tutulur bir şey yok! İLK 100 GÜN ÖNEMLİYDİ. Ama ortada ciddi hiçbir hamle yok. YENİDEN BÜYÜK AMERİKA için görülen bir adım yoktu!
O zaman gelin plağın tersini koyup düşünelim...
Birlikte yol alalım... Ve dillendirilen şu senaryo üzerinde yoğunlaşalım... Ve ortaya çıkan korkunç tabloya bakalım...
Satırlar üzerinde tek tek yoğunlaşın! "ACABA" sorusunu ihmal etmeden yürüyün! Hadi bakalım...
GORBAÇOV göreve geldi ve SOVYETLER'i dağıttı... Tarihteki önemli isimlerden biriydi. Donald Trump da Amerika Birleşik Devletleri'nin Gorbaçov'u olacaktı... Biz pek bilmesek de ROTHSCHILD AİLESİ KÜÇÜK BAĞIMLI DEVLETLER projesi için çok uzun zamandır çalışıyordu. Bizim ilk bakışta anlama şansımızın olmadığı muazzam bir organizasyon bu! Siyaseti ellerine geçirdiklerinden beri hayalleri bu! İşte bu PLAN TRUMP ile birlikte hayata geçti.
Start verildi!
1985 yılında Gorbaçov'un iktidarı gelmesi, Rothschild ailesinin büyük yıkım projesinin en önemli adımıydı. Atıldı!
Başarılı olundu! 1991 yılında Gorbaçov görevi bıraktığında SSCB dağılmıştı.
Şimdi sırada ABD'nin dağılması var.
Operasyon onlara... Ama anlayan yok!
Devam...
Trump her şeye rağmen yürürken BÜYÜK AMERİKA derken aslında asla ve kat'a 50 eyaleti kastetmedi! Atladığımız buydu! Üzerinde düşünmedik. Amaç farklıydı! Trump'ın BÜYÜK AMERİKA'sı 5 eyaletten oluşuyordu. İçinde Washington ve New York'un da olduğu... Küçülerek elde edilen bir güçtü bu!
Geri kalan 45 eyalet ise kanunlarda olduğu gibi tamamen bağımsız (Aslında Rothschild ailesine bağlı) devletler olacak.
Valiler de Devlet kademesinin en üstünde yer alacaktı... Ama ortada ciddi bir sıkıntı vardı! Kimse görmüyordu!
ABD'de şu anda görevde bulunan valiler ve yapılacak seçimlerde göreve gelecek valilerin hepsi Rothschild ailesinin projeleriydi. İlkokul çağından itibaren bursla okutulan, özel yetiştirilen isimler eyaletlere Vali olacaktı. Şu anda 12 Vali, bu projenin ürünüydü. Pek çok şeyi bilmediğimiz gibi bunları da bilmiyorduk.
İşte bu valilerle birlikte başlayacak kopuş, Trump yönetiminin alacağı kararlarla hızlanacaktı. Bunun için tek bir şeye ihtiyaç vardı. Nakit DOLAR akışının bir an önce AMERİKA'ya dönmesi gerekiyordu... O nedenle, vergi cenneti Nevada Reno seçildi.
Sanırım bunu benden başka da yazan yoktu!
Bu operasyonun bir benzerini GORBAÇOV yapmıştı! Para bu ülkeye yağmaya başlayınca düğmeye basıldı ve SOVYETLER dağıldı. Çünkü büyük para kaynağı olmadan Trinidad Tobacco'da bile kaos çıkartamazsınız.
Eyaletlerin alt zemini çoktan hazırlandı.
Özellikle siyahiler kendilerini ikinci sınıf olarak gördü. Bakın son aylardaki yaşananlara! Bu da ABD'nin dağılma süreci için kurgulanan bir oyundu aslında.
Ferguson olaylarını hatırlarsınız.
Siyahilerle polisler karşı karşıya geldi.
Günlerce süren olaylar dünyada manşet oldu! Gösterilerin arkasında yine aynı isim vardı! Tüm maddi desteği Rothschild ailesinin bir üyesi olan George Soros sağlıyordu. ABD'den ayrılacak ilk eyalet de Missouri olacaktı. Yani Ferguson kentinin bağlı olduğu eyalet.
Yine biz bilmeyiz ve görmeyiz ama New York'ta siyahi nüfus 3 milyon 500 bini aşmıştı. Şimdi bu rakam 2 milyon 400 bine düştü. Nedeni de kopuşun başlayacağı eyaletlere zorunlu göçtü. Elbette siyahiler de bunun farkında değildi.
Trump'ın siyahilere, göçmenlere ve özellikle de Müslümanlar'a karşı çok sert tedbirler alması ve ağır yaptırımlar uygulamaya başlamasının nedeni ABD'nin dağılma sürecine girmesi için atılan adımlardan biriydi. Tohumlar saçılıyordu anlayacağınız... Yine anlamıyorduk. Gözden kaçırıyorduk!
Çok da başarılı oldu. Şu anda Trump'a karşı ezilenler ayrılık için zemin yokluyor.
Trump'ın atadığı kişilerin hepsi, değişimin içinde olanlar. Ayrılanlar ise ABD'nin dağılmasını istemeyenler. Soros ne diyordu?
"Avrupa da Rusya da dağılacak. Ama hangisi önce! Bunu zaman gösterecek..." Fakat hiç AMERİKA'dan söz etmiyordu.
GÖÇ DALGASINI yönetiyor, Avrupa'yı sarsıyor ama hep fotoğrafın bir tarafını gösteriyordu! Diğer tarafı kimsenin aklına gelmiyordu!
Hillary Clinton'ın aday olması, Trump'ın seçilmesi içindi. Çünkü 3 kez beyin kanaması geçirmişti. Vücudunun birçok yeri problemlerle doluydu. Bedeninin yüzde 40'ını sağlıklı bir şekilde kullanabiliyordu.
ABD Başkanı olma şansı zaten yoktu.
Kendisi de biliyordu. Ama biz bilmiyorduk!
Trump da biliyordu! MEDYAYI karşısına alarak SAHTE bir zafer anlatıyordu...
Dinliyorduk!
FBI da, son operasyonunu seçimden kısa bir süre önce yaptı ve Hillary Clinton'ın seçilmeyeceği kesinleşti.
Hillary Clinton da seçilemeyeceğini iyi biliyordu.
Medya da çok başarılı bir şekilde aslında Trump'ı öne çıkardı.
Gizlice... Aykırı kişilerin dünyanın her yerinde dikkat çektiğini Amerikan medyası da biliyordu. Dahası da vardı!
FBI Direktörü James Comey, eğitim hayatının tümünü Rothschild bursu ile tamamladı. Avukatlık yaptığı büroların tümü Rothschild ailesine bağlı işadamların avukatlığını üstlenen merkezlerdi.
Ukrayna'nın ilk cumhurbaşkanı Leonid Kravçuk Rothschild'in projesiydi. SSCB'nin dağılacağını ilk olarak George Bush ONDAN öğrendi. Bush'un da ilk aradığı kişi Londra'da şu anda hayatta olmayan Rothschild ailesinin önemli bir üyesiydi.
Gorbaçov, görevi bıraktıktan sonra hep Rothschild ailesinin talepleri doğrultusunda yaşam sürdü. Hala da öyle. Gorbaçov, Trump'tan sonra dünyanın yeni bir savaşa hazırlandığını söyledi. Bunun nedeni çok açık. Çünkü sınırların değişmesi için ya büyük savaşlar ya da içsavaşlar gerekir.
Şimdi bu dönemdeyiz.
100 yeni ülke ortaya çıkacak. Bunların 45'i ABD'nin içinden. Diğerleri ise Ortadoğu, Afrika, Asya ve Avrupa'da...
Avrupa Birliği ve Rusya'nın da dağılması gerekiyor. Çünkü projeye göre hiçbir büyük ülke kalmamalı. Eğer ABD'nin dağılması Rusya'dan önce olursa, bu Rothschild ailesini zor durumda bırakabilir. Rusya'nın dağılması da Putin'den sonra olacak. O nedenle Putin'in de ömrü çok uzun değil!
DURUM BU! Bu da şimdiki tespit! Trump söylediklerinin hiç birini yapmadı! Aksine yanındaki adamları yani ROTHSCHILD ailesine bağlı isimleri korudu ve çoğalttı! Ne DOLAR üzerinden ne siyaset üzerinden ne de asker-ordu üzerinden karar aldı! Ama YABANCILARLA ve MÜSLÜMANLAR'la ilgili kararları çok netti! İkinci Dünya Savaşı'nı düşünün!
HİTLER'i bulup yetiştiren ve güç katan birileri vardı. Güçlendirip canavar meydana getirdiler. Avrupa'yı ateşe verdi.
Yahudiler'i kitleler halinde yok etti. Bir de baktık ki BAZI AMERİKALI BÜYÜK ŞİRKETLER HİTLER'e para yağdırmış!
Bir de baktık ki İSRAİL kurulmuş.
İnsanın aklına gelmeyecek bir taşla pek çok kuş vurulmuştu! Normal insanların düşünüp bulabileceği bir sonuç değil bu!
Herkese ROL veriliyor, motivasyonlar yükleniyor. Her kişi HARİKA BİR İŞE İMZA ATTIĞINI DÜŞÜNÜR. Ama sonuçlar herkes için hayal kırıklığıdır.
Böyle çok olay gördük! Şimdi yukarıdaki SENARYO çok kişi için itici gelecektir.
Çünkü DÜŞÜNMEYİ pek sevmeyiz! Ama karşımızdaki adamların kim olduğunun anlaşılması şart. Eğer böyle bir proje varsa BİZ NE OLACAĞIZ! Bize biçilen bir rol var mı? Küçük isimler üzerinden tartışarak bunların hiç birini anlama şansımız yok.
Aklımızı öne çıkaralım. Dünyanın en büyük PUZZLE'ını çözmek için harekete geçelim...
İnanın işler hiç göründüğü gibi değil. Mesela ROTHSCHILDLER'in sahibi olduğu kredi derecelendirme kuruluşlarının verdiği NOTLAR artık neden etki yapmıyor?
OYUN ya da senaryo gereği mi hepsi!
PARAYA BAKIN! Açın gözünüzü!
Şimdi bu denklemde hangi FETÖ'cünün, hangi askerin, hangi politikacının nerede olduğunun, kimlerle anlaştığının bir önemi var mı? YOK! OLMAZ DA... Le Pen'i, Brexıt'ı, YPG'yi, FETÖ'yü, EL Bab'ı, Barzani'yi, KÜRT bayrağını, DEAŞ'ı, terörü, patlamaları, yabancı ve Müslüman düşmanlığını, Rus karşıtı hareketleri, 15 Temmuz'u, Adil Öksüz'ü, tekrar tekrar düşünmek şart!
NE DERSİNİZ!

NOT: Trump'ın büyük sermaye ile olan savaşını ve iktidara gelişini hep bir "ŞERH" düşerek yazdım. Şimdi bu da madalyonun diğer yüzü! Düşünün! Konu çok derin!

Takvim
1 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • TUTMUYOR

    09 Nisan 2017 19:13
    0 0
    Kıymetli yazar, kendi kafasının karışık olduğunu, önceki tesbitleriyle bu yazısının birbirinin neredeyse zıttı olduğunu anlamış olacak; yazınin sonuna ŞERH düşmüşmüş! bari bizim kafamızı karıştırma...
  • lee edrii

    02 Nisan 2017 00:42
    0 1
    şimdi hocam bu rotşilt ailesi bu kadar zararlı insanlık düşmanı ise devletlere düşman ise bi çok savaşın ve suikastın arkasında ise devletler bir olup bu aileyi niye komple ortadan kaldırmıyor? bunlar ölümsüz mü?Devletlerin bile sonu gelirken bu ailenin kaç yüzyıldır niye sonu gelmiyor? Bence onları yenilmez baş edillmez gibi göstermeyin
  • Memo

    01 Nisan 2017 20:57
    0 1
    Ergün Diler buseler fazla atmış. Amerika Amerika'da büyük bir şavaş olmadığı sürece dağılmaz. Amerika'daki bu yüzyılda böyle bir sa aş zor çıkar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;