Tahşiye kumpası soruşturmasında 33 kişi hakkında dava açılırken dosyası ayırılan Ekrem Dumanlı yurtdışına çıkmak için mahkemeye başvurdu.
İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Tahşiyecilere kumpas soruşturması kapsamında hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulan Ekrem Dumanlı bu yasağı talep eden soruşturma savcılığına kaldırılması talebiyle müracaat etti. Dumanlı dilekçesinde, hakkındaki iddialarla yurtdışına çıkışının bir ilgisi olmadığını ileri sürdü.
DÖRT GÖZLE KARARI BEKLİYOR
Ekrem Dumanlı'nın avukatı kanalı ile yaptığı başvuru değerlendirilmek üzere İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi. Talebi bu hakimlik karara bağlayacak. Dumanlı'nın dört gözle mahkemeden çıkacak kararı beklediği öğrenildi.
KAÇMAK 'HİCRET' OLDU
Ekrem Dumanlı Zaman'daki Genel Yayın Yönetmenliği görevinden önceki gün ayrıldığını duyurmuştu. Bilindiği gibi paralel yapıya yakın bazı önemli isimlerin yurtdışına çıkış yapmaları, yapıya yakın bazı ilahiyatçılarca 'Hicret'olarak nitelendirilmişti.
Kaynak: Sabah.com.tr
Hiç yorum yapılmamış
4458 kez izlendi
1590 kez izlendi
1074 kez izlendi
563 kez izlendi
3499 kez izlendi
823 kez izlendi
545 kez izlendi
3590 kez izlendi
2573 kez izlendi
1282 kez izlendi
1737 kez izlendi
597 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.