GÜNCEL

Cem Küçük : Üniversite sınavları ertelensin, AVM'ler 1 Haziran'da açılsın

Tarih
09 Mayıs 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Koronavirüsün hayatımızı nasıl etkilediği herkesin malumu. Virüsle yatıp virüsle kalkıyoruz. Hükûmetimiz başından beri süreci çok iyi yönetti. Bunun meyveleri de alınıyor. Belli bir periyottan sonra gevşemenin de olması lazım.

Prof. Öztürk'ten AVM'ler için öneriler: Sık dokunulan yerler 207 ...11 Mayıs'tan başlayarak berberler, kuaförler açılacak. Dükkânlar yavaş yavaş normale dönecek. Buraya kadar tamam ama bazı şeylerde acaba acele edilmese mi diye düşünüyorum. AVM'lerin açılması bunlardan biri.

Yeme içme, kafe ve restoranlar açılmayacak ancak insanlar hâliyle AVM'lere girip çıkacak. Bu esnada yakın temas kaçınılmaz... AVM'lerin açılışı 1 Haziran'a ertelense iyi olmaz mı? Bayram arifesi diye insanlar alışveriş yapmak isteyeceklerdir. Bu son derece normal. Ancak Türkiye neredeyse kusursuz götürdüğü koronayla mücadeleyi heba etmemeli. AVM açılışları aceleye gelmemeli. İnsan yığılmasını önlemek için 1 Haziran iyi tercihtir...

YKS 2020 tarihi belli oldu! İşte YKS'de çıkacak konular… – Sözcü ...Diğer bir konu üniversite sınavları... Sınavların ilk tarihi 20-21 Haziran'dı. Covid-19 çıkınca 25-26 Temmuz'a ertelendi. Sonra yeniden 27-28 Haziran'a alındı. Gençler sınava 80 gün var diye bilirken süre bir anda 50 güne indi. Öğrencilerin tamamı bundan şikâyetçi ve moralleri bozuk. Hepsi ne yapacaklarını bilemez durumdalar.

Üniversite sınavının 25-26 Temmuz'da yapılması en iyi seçenektir. Sosyal medya platformlarında öğrenciler bana göre haklı olarak temennilerini dile getiriyorlar.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;