SİYASET

Cem Küçük : Her Fethullahçı çetecidir ve ezilecektir!

Tarih
28 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Fethullahçı terör örgütü her vesile ile Türkiye Cumhuriyeti ile savaşmaya devam ediyor. Reza Zarrab olayı üzerinden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ülkemizi vurmak için milyonlarca dolar kara propaganda masrafı harcıyorlar. Teröristbaşı Fethullah, Rus medyasına, “Türkiye terörist bir devlettir” açıklamasında bulunacak kadar alçaldı. Bunlar bir zerre vatan sevdası olmayan adi adamlardır. Karaman’daki korkunç olayı bile “Türk Devleti çocuk tecavüzcülerini destekliyor” diye kara propagandaya dönüştürdüler. Bu dakikadan sonra Fethullahçı teröristlerle ile normal Fethullahçılar arasında ayrım yapalım lafları da boştur. Görüldüğü üzere Fethullahçıların alayı çete mensubudur ve hepsi birden hukuk içinde bitirilecektir.

Dün Sabah gazetesince manşete çekilen Devlet Denetleme Kurulu raporu çok nettir. Bu DDK raporu tüm devlet birimlerince emir telakki edilecektir. 1 Kasım 2015’te Türk milletinin zaferi kesinleşinceye kadar hala Fethullahçı örgüte finans sağlayan işadamları da işledikleri suçların bedelini ödemekten kaçamazlar. Şimdi numaradan nedamet getirmeye kalkan bu FETÖ finansörleri hakkında DDK raporu tüm kanıtları ortaya döküyor. 17-25 Aralık sürecinde Fethullahçı finansörlerin Türk devleti aleyhine aktif faaliyetlerde bulundukları resmi istihbarat raporlarına girmiştir ve FETÖ ile mücadelede öncü savcılarımızın bu isimlerle ilgili soruşturma süreçleri devam etmektedir...

Cumhurbaşkanımız nerdeyse her konuşmasında “Fethullahçı örgüte taviz veren oğlum olsa affetmem” mealinde net mesajlar veriyor. Her konuşmasında Fethullahçılar ile mücadelede taviz verilmeyecek diyor ama maalesef hala AK Parti içinden bazıları FETÖ ile mücadelenin Türkiye Cumhuriyeti Devleti için yaşamsal önemde olduğunu kavramamış durumda. Bunların içinde bakanlık yapmış olanlar dahi var. Hala bazı sebeplerden FETÖ’cü işadamlarıyla kanka olanlar var. Devletin ve yargının elindeki somut bulgulara rağmen bazı kalantorlar çeşitli sebeplerle soruşturmaları engellemeye kalkarlarsa bu çok açıkça suçtur. Bu asla kabul edilemez ve cezalandırılacak bir olaydır.

AK Parti mensubu ve çevresindeki herkes iyi anlamalı ki, FETÖ ile mücadele bir parti işi değildir. Bu büyük harfle DEVLET işidir. FETÖ ile mücadele geri dönülemez bir DEVLET politikasıdır. FETÖ ile mücadele konusunda ant içmiş büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da FETÖ’yü himaye etmeye girişen siyasetçi ve işadamı tavırlarından çok rahatsız olduğunu defaatle ifade ediyor. Cumhurbaşkanımız her seferinde polislerimizi, MİT mensuplarımızı, savcılarımızı ve hakimlerimizi FETÖ ile hukuk içinde mücadele etmek konusunda cesaretlendiriyor. Fakat bazı siyasetçiler devletin işleyen sürecini aksatmak yönünde davranıyor.

Yeniden söylüyorum FETÖ ile mücadele AK Parti meselesi değildir, bir DEVLET politikasıdır. Burası bir parti devleti değil, hukuk devletidir. Devletimize karşı suç işleyen Fethullahçı şirketleri ve finansörleri de kimse kurtaramaz. Bilakis FETÖ’yü korumaya kalkan herkes yargılanacaklar. Devletin çıkarları ve hukuk ne gerektiriyorsa o yapılır.

1 Mart 2014’teki kongrelerinde TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral isimli Fethullahçı militan saldırganca kürsüden Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben şöyle haykırmıştı: “Yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak delik arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek.” Bu alçakça konuşmayı ayağa kalkıp elleri patlayıncaya kadar alkışlayan FETÖ’cü işadamları video kayıtlarıyla açık seçik ortadadır. AK Parti’den birilerinin Recep Tayyip Erdoğan’ın saklanacak delik arayacağını söyleyen bir çeteci finansöre kefil olması gerçek bir suçtur. Bu koşullarda polisler, savcılar ve hakimler görevlerini nasıl rahatça yapacak? Cumhurbaşkanımızın da defalarca ifade ettiği gibi bırakın polislerimiz MİT mensuplarımız, savcılarımız ve hakimleriniz görevini özgürce yapsın. Cesaretle ve yüreklice FETÖ’nün üzerine giden polislerimizin, istihbaratçılarımızın, savcılarımızın ve hakimlerimizin cesaretini kırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.Tüm polislerimize savcılarımıza ve hakimlerimize sesleniyorum. Cumhurbaşkanımızın da her zaman söylediği gibi elinizdeki kanıtlar ışığında ne gerekiyorsa yapın ve sizi durdurmaya kalkan kim olursa onları da soruşturmaya dahil edin. FETÖ ile mücadele kutsal görevdir...

Star
28 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;