GÜNCEL

Cem Küçük : FETÖ karargahları ve Adalet

Tarih
12 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Geçen yazıda da ifade ettiğim gibi FETÖ karargahı olan RTÜK bir yandan AHaber ve Kanal 24 gibi FETÖ ile mücadele eden kanallara haksız cezalar yağdırmaya devam ederken, bir yandan da FETÖ kanallarını iptal ettiği için Türksat’a da baskı yapmaya devam ediyor. Türksat Türk devletinin kırmızı çizgilerine bağlı olduğu için FETÖ’cü RTÜK intikam amaçlı yapıyor bu baskıları. Öte yandan bunu yapan sadece RTÜK değil Bilgi Teknolojileri Kurumu denen ve yüzde 95’i FETÖ bürokratlarından oluşan kurum da aynı şekilde Türksat’a baskı yapıyor. BTK’nın FETÖ bürokratları sistemli olarak Türksat’ı tehdit ediyor. BTK denen bu kurum FETÖ’nün tüm illegal dinlemelerinin merkeziydi. FETÖ karargahı olan BTK’nın yönetimi dağıtıldı ama alt kadrolarda çalışanların hemen hepsi Fethullahçı. O sebeple en yüksek devlet kademeleri BTK’nın ana binasından çıkan kabloların nereye gittiğinin saptanamadığını ve o sebeple binanın havaya uçurulmasının bile gündemde olduğunu ifade etmişlerdi. Cumhurbaşkanımız da defaatle BTK’nın lağvedilmesi gerektiğini söylüyor. Hem RTÜK hem de BTK lağvedilmekten kurtulamayacak. Bu çok açık. Gerçekten sadece yönetimi değiştirilerek böyle kurumlara hakim olunamıyor. Düşünsenize bir devlet kurumu başka bir devlet kurumuna sırf FETÖ’ye sert tavır aldığı için astronomik para ceza yazıyor. Ankara bürokrasisindeki bu saçmalıklar artık bitecek bu yeni dönemde. Yeniden söylüyorum ki RTÜK ve BTK’ya hakim olan FETÖ bürokrasisi yok hükmündedir. Yakında lağvedilecek olan ve hukuken yok hükmünde bu iki kurumun tehditlerini hiçbir bürokratımız dikkate almasın. Zekeriya Öz ve Celal Kara gibiler de herkesi tehdit ediyordu.  Sonra da fare gibi kaçacak delik aradılar... 

***

FETÖ’nün bir başka skandalını da takip etmeye devam ediyorum... Ahmet Bayer ve oğulları tarafından katledilen Aslı Baş’ın acılı babası dün bizim Kanal 24’te canlı yayındaydı. Acılı baba yapayalnız bırakılmış. Yoksul oldukları için hiç kimse Baş Ailesi’ne sahip çıkmamış. Zengin bir adam olan Ahmet Bayer bu cinayetini örtbas etmek için milyonlarca doları FETÖ’nün polislerine savcılarına jandarmalarına dağıtmış. Olayın FETÖ dışında kalan boyutundaki gazetecilere de para dağıtmış. Savcılığın elindeki yasal tapeler tüm bu gerçekleri ispatlıyor. Bunların hepsi hazırlanmakta olan iddianamede yer alacak. Fethullahçı terör örgütü üyesi alçaklar gepegenç bir kızın cinayeti olayından bile kendilerine rant elde etmeye girişmişler. İhsan Kalkavan denen FETÖ militanının Ahmet Bayer ile konuşmaları ve Bayer’i kurtarmak için FETÖ’nün Bodrum imamına talimat vermesi mahkeme kararıyla dinlenmiş tapelerle ortaya çıkıyor. Bunların hepsini Akşam Gazetesi yayınladı. Ahmet Bayer, Aydın Doğan’dan yardım istemek için kendisini arıyor ama ulaşamıyor. Öyle olunca yeğenine ulaşıyor. Aydın Doğan’ın yeğeni aracılığıyla Doğan Medya’dan Aslı Baş’ın intihar ettiği yönünde yalan haberler yapılmasını istiyor. Ondan sonra ne tesadüf ki, Ayşe Arman’ın Ahmet Bayer ile yaptığı o ahlaksız röportaj yayınlanıyor. Tek amaç var, o da Aslı Baş’ı manyak bir fahişe gibi göstererek bu olaya intihar süsü vermek. Ahmet Bayer’in Ayşe Arman ile beraber kurduğu tezgah korkunç ve iğrenç. Şu tapedeki diyaloglara bakın. Resmen Ahmet Bayer’in ve oğullarının kurtulması için çabalayan biri Arman. Aslı Baş’ı öldüren Bayer ve oğulları için heyecan yapıyor. Aralarındaki bir konuşma şöyle:

Arman: Oğlanları gördünüz mü, nasıllar?

Bayer: Moral bozuklukları var ama hakimin dosyayı iyi incelediğini görmemiz içimizi rahatlatıyor.

Arman: Nereden biliyorsunuz iyi incelediğini?

Bayer: Tekrar nöbetçi savcıdan görüş istemesi... Evrak gitmiş gelmiş tekrar okuyor. ‘Pazartesi oturup kararımı vereceğim’ demiş.

Arman: Ben hep böyle şeylerde heyecan yaptım. Kocadon’la ilgili bir sürü davada ‘Pazartesi karar verilecek’ dediler. O pazartesiler bir türlü gelmiyor.

Ayşe Arman, Aslı Baş cinayetinin üstünü örtmeye ve Aslı Baş’ın katline intihar süsü vermeye öyle niyetli ki, Amerikan Hastanesi’nde dürüstçe rapor vermiş ve Aslı Baş’ın asla intihara eğilimli bir kişi olmadığını ifade eden doktora bile kızıyor başka bir tapede. Adaletten kaçamayacaksın Ayşe Arman. Kaçamayacaksın...

Star
12 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;