GÜNCEL

Cem Küçük : Büyük siyasetçi Süleyman Soylu

Tarih
13 Nisan 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Dünyanın en medeni ülkesinde marketlere, dükkânlara hücum oldu. Tabii oralarda kimse halka hakaret edip küçümsemiyor. Eleştiri tamam ama insan doğasını da biraz anlamak lazım.

Koronavirüs hepimizi derinden etkiliyor. Günlük hayatımıza etkilerini hep beraber yaşıyoruz. İnsanlar sokağa çıkma yasağı ilan edilir diye iyi niyetle hareket edebiliyorlar. Çünkü sürecin nereye gideceğini bilemiyoruz. Kimse bilemiyor.

Süleyman Soylu kimdir? İşte Süleyman Soylu'nun hayatı ve siyasi ...Dünyanın en iyi bilim insanları, en güçlü devletleri çaresiz durumda. Elbette bizim gibi inançlı insanlar için çaresiz olmak diye bir şey yok. Er ya da geç aşısı bulunacak. Ve hepimiz rahatlayacağız. Devletimiz bu konuda yani koronavirüsle mücadelede elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Başkan Erdoğan liderliğinde bakanlarımız ve diğer devlet yetkilerimiz var güçleriyle çalışıyorlar. Süleyman Soylu, Fahrettin Koca bu süreçte öne çıkan bakanlarımız. Tabii diğer bakanlarımız da peş peşe yapıcı kararlara imza atıyorlar.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu büyük siyasetçi olduğunu bu süreçte bir kez daha gösterdi. Hiç mırın kırın etmedi. Her soruna yetişmeye, her işi çözmeye çalıştı.

Soylu hep halktan yana oldu. Gelen en sert eleştirileri bile kabul etti. Süleyman Soylu cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş açık ara en iyi İçişleri Bakanı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Cem Küçük, koronavirüs komplosunun arka planını yazdıHalkı küçümsemek, onlara lakap takmak AK Parti’nin hiçbir zaman yaptığı bir iş olmadı. Başkan Erdoğan oy kaybı yaşadığı zamanlarda bile, “Mesajınızı aldık” dedi. “Ne olursa olsun hata bizimdir. Kendimizi sorgulayacağız” dedi. Süleyman Soylu da benzer açıklamalar yaptı.

Bizim halkımız kanunlara riayet eder. Devletin koyduğu nizama uyar. Devletine asla kötülük yapmayı düşünmez. PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri mensupları hariç.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Calik

    13 Nisan 2020 23:01
    0 0
    Sn Soylu nun danismanlari yokmu ? Her yönetici bu gibi hallerde yanilmasi insani olan bir durumdur. Bu gibi hallerde onu uyaracak tecrübeli yetkin yardimci ve danismanlarinin olmasi gerekiyor. Bu gürültü cikaranlar, ya cahil tecrübesiz insanlar yada kasitli gürültü cikaran cok bilmis mesum güruh oldugu asikar. Allah devletimize ve yöneticilerimize zeval vermesin diyorum. Bu günlerde el ele hep birlikte BIR olmanin gayretinde olan herkese saygilarimla
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;