GÜNCEL

Cem Küçük : Atamızı yok sayan Diyanet mi, yoksa HDP'li belediyeler mi?

Tarih
02 Eylül 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Bilumum muhalif gazete ve siteler ağlaşıp duruyorlar. Efendim neymiş, "Diyanet 30 Ağustos'ta Atamızı yok saymış." Sanırsınız ki, sanki dini umursuyorlarmış gibi hava estiriyorlar. Gözüne kestirdikleri hedefleri itibarsızlaştırmak için var güçleriyle saldırıyorlar. Valla başarısız da değiller. Algı çalışmalarında verdikleri sınavlar hiç fena değil. Bitirmek istediklerini indiriyorlar.

Şimdi hedeflerinde Diyanet var. Diyanet'in belki eleştirilecek birçok yönü vardır ama dertleri o değil ki. Niye Atamızı anmadın, adını zikretmedin noktasındalar. Madem Atatürk'ü anmak bu kadar önemli, onlar için kıymetli, o zaman soralım:

Kongrelerinde İstiklal Marşı okumayan, Türk bayrağı asmayan HDP'ye iki çift lafınız var mı? Atatürk'ün bırakın A'sını, yanından bile geçmeyen HDP'li siyasetçilere itirazınız var mı? Türk topraklarını alıp kendilerini devlet kurmak isteyen bölücülere itiraz bile edemiyorlar.

Malum HDP, PKK'nın siyasi kanadı. PKK ne derse o oluyor. Bunun Suriye'deki kolu YPG/PYD. Maalesef bazı günler sınırdan şehit haberlerimiz geliyor. Asker, polisimizin şehit olmasının sebebi PKK. KCK'dan emir alıp HDP'li belediyeleri yönetenler onlar. En son devletimiz aldığı bir kararla Van, Mardin ve Diyarbakır belediyelerine kayyum atadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve geçen yılki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday Muharrem İnce gidip HDP'li siyasetçilere destek oldular. Devletin kararının yanlış olduğunu söylediler. Atatürk'e zerre saygısı olmayan, ayrı devlet kurmak isteyenlere CHP'lilerin bu sevgisinin(!) sebebi nedir acaba?

Diyanet'i eleştiriyorlar tamam ama Atatürk'ten zerre hazzetmeyenlere tek laf etmiyorlar. Çünkü dertleri Atatürk değil, olmadı da. Kendi istedikleri kıvama gelmedikçe herkes hedefleridir. Bunun bilinmesi ve görülmesi lazım.

Bu arada bir not da Diyanet yönetimine: Bakın size 17-25'ten beri saldırıyorlar. Bir önceki Diyanet İşleri Başkanı'nın FETÖ konusunda verdiği sınav berbattı. Şimdi de Atatürk'ü bahane edip saldırıyorlar. Savunmada kaldığınız sürece size daha çok saldıracaklardır. En iyi savunmanın hücum olduğunu unutmayın...

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HURSİT DİLAVER7

    03 Eylül 2019 15:32
    0 0
    10- AF BUYRUN BİLELİM DEDİK.CAHİLLİĞİMİZE DE VEREBİLİRSİNİZ.esasen 1946da yaptığuı büyük hatanın 1950de itibaren çok daha beter vaziyette partii batırdığı görülünce, adamlar 70 senedi,r iktidar olamıyorlarf. Dolayış ile DP ye de APye de ANAPa da,MSPye de AKPye de MHPye de ,REFAHÇI takıma da nefret duyacaklar. Bunu anlıyoruz ,ne derlerdi zurnaya peşrev olmuyor. 70 yıldır ne çıkarsa bahtınıza, SAHİLLERDE HALK VE AHALİ VAR VATANDAŞ 70 YILDAN BERİ DENİZE GİREMİYOR.
  • HURSİT DİLAVER6

    03 Eylül 2019 15:32
    0 0
    9- ekrem bey daha mazbata almadan kesinleşmeden doğrudan antıtkabre baglılık ve iman tazeledı. başkan diye imzalar attı. YANİ BEN ARTIK BAŞKANIM BU İŞ BİTTİ dedi. CHP de YÜZÜNÜZE TÜKÜRÜRLER, SOKAGA ÇIKAMAZSINIZ dedi mi YSK ya.. galiba dedi.... BU KADAR GEVŞEKLİKTEN SONRA CHP DİYANETE ATA HESABI SORUYOR DA KİMSE DE, HİÇ BİR CUMADA BU KONU EDİLMEDİ DİYEMİYOR. BU NE KORKU. LOZAN EMİNİ PARTİ DİYE Mİ, ATANİN PARTİSİ DİYE Mİ İNGİLİZ DEVLET-İ FEHİMANESİNİN KURALLARI GEREĞİ Mİİ.
  • HURSİT DİLAVER 5

    03 Eylül 2019 15:31
    0 0
    - bizim bu AKP hala sorgulamadı. BU SEÇİMLERİ CHP KAZANACAK VE KİMSE DE İTİRAZ EDEMEYECEK. GÖRECEKSİNİZ DİYEN ENGİN ALTAY NERDEN BİLİYORDU. VAAD Mİ EDİLMİŞTİ.daha sonra 13bine inen oya bakarak seçimin kaybedileceğini anlıyan CHP sayımları durdurtup istanbul seçim kurulunu da akşamın 20sinde toplantıya çağırıp bütün sayımları durdurttuğunda da AKP nedense sustu.YA DA SUSTURULDU
  • HURSİT DİLAVER 4

    03 Eylül 2019 15:31
    1 0
    7- daha sonra geniş olarak son 25 yılı yorumlıyacağım, merve şebnemin suriyeyi kademe kademe yorumladığı gibi. dolayısı ile CHP,MHP operasyonları, MİT TIRLARI, HALKBANK, TAYYİP BEYE NARKOZDA KELEPÇE VE BENZERİ EYLEMLERLE ERGENEKON DAVALARI İLE TÜRKİYE BİR YERE GİTMEKTE idi..
  • HURSİT DİLAVER 3

    03 Eylül 2019 15:30
    0 0
    5-CHPDEN TIK ÇIKMAYINCA, İŞİ ABD KANALI İLE FETÖ DEVRALDI. VE ATATURKÇU SUBAYLARI ERGENEKON BAHANESİ İLE ORDUDAN ATTI. ulan tık çıkmadı be.bütün devlete türlü çeşitli yollarla, dini kullanarak, islamın safiyetini kullanarak,o gençlere ŞAKİRT adını verip ne güzel kullandılar. 6- ELBET OSMANLI KİN VE NEFRETİ İLE YETİŞEN DINGIL TAKIMI NE DİNİ BİLİRDİ, NE ŞAKIRDİ, NE İSLAMI, NE DE FETÖ ÇETESİNİN NE OLDUĞUNU.utanmadan TAYYIP beye karşı oldular diye onların yanında oldular.
  • HURSİT DİLAVER 2

    03 Eylül 2019 15:29
    0 0
    4- ALPER TAN ki çok kıymnetlidir. ONUN FATİN DAĞISTANLI İLE YAPTIĞI PROGRAMDA DOĞUDA YAKILAN ATA HEYKELLERİNİN RESİMLERNİ YAYINLAMIŞLARDI. BENDE VAR.şimdi hangi yüzle bu atanın partisiyiz diyen 1930LARI AŞAMAYAN,LOZAN MUHAFİZİ parti,kime selam gönderiyor. ata fotoso hediyesi ile. 5- siz hele şu ABDli yazar vardı. 1998lerde yazmıştı. TURKİYEDE ARTIK SİSTEM,İDEOLOJI DEĞİŞMELİ.. yani KEMALİST SİSTEM DEĞİŞMELİ diye yazmıştı.CHP den tık çıkmadı.
  • HURSİT DİLAVER 1

    03 Eylül 2019 15:28
    0 0
    1-gazİ paşa hiç bir hutbede anılmadı ki. ne 60larda, ne 70lerde ne seksen ve 90larda cami /cuma hutbelerinde anılmadı. ama mevlutlerde genel dua kısmında kendisinde bahsedilip dua edildi. bunu bile bile bu sahtekarlığı yapanlara sorun. 2-CHP mebusu atanın resmini meclis odasından indirdi,attı da bunu faaş eden melih gökçeğin belalısını da bunlar partiden attılar. BİZ UNUTMADIK.. .3- ATAYA GARDROP DEVRİMCİSİ diyenler herhalde bizim mahalleden çıkmadı.
  • OSMANLI

    02 Eylül 2019 21:16
    0 0
    Antalya Konyaaltı camiinde de bir provakatör vardı. Derdi namaz olmayan melun cuma namazını terkedip gitti. Allah ın rahmetinden uzak olsun.
  • Esasettin

    02 Eylül 2019 20:00
    0 1
    Malum parti bugünkü haliyle, bugünkü uygulamalarıyla Atatürk ilkelerine mi daha yakın bölücülük destekçisi Atatürk düşmanlarına mı? Elinizi vicdanınıza koyup konuşun. Fetöye ve arkasındaki emperyalistlere mi daha yakın, bağımsız güçlü Türkiye savına mı?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;