SİYASET

Bülent Erandaç : Yürüyüşteki Rothschild gölgesi

Tarih
04 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
 Siyasal partiler uzmanı olan bir akademisyen dostum, Ramazan Bayramı tebriği için aradığında ilginç bir not verdi. "Kemal Kılıçdaroğlu'nu yürüten küresel mekanizmada dünyayı yöneten Amerikalı Rothschild'in gölgesi olabilir" dedi. Arkasından bu tezini destekleyen argümandan bahsetti: "Rothschild ailesinin sahibi olduğu Londra merkezli The Economist Dergisi'nin 2017'yi resmeden ve örtülü mesajlar içeren kapağında ne tesadüf tarot kartlarından birisi JUDGMENT
(ADALET) başlıklı. Aradan, 170 gün geçtikten sonra Haziran ayının 15'inde Kılıçdaroğlu, ADALET sloganı ile İstanbul'a yürütülüyor." Akademisyen dostumun gönderdiği Ekonomist Dergisi'nin ADALET isimli tarot kartına baktım.
Rothschild ailesinin sahibi olduğu İngiliz dergisi- ADALET tarot kartı -K.K'nın ADALET yazan bir pano ile yürütülmesi...
Tesadüf! Tesadüf! Komplo teorilerine kafası basan dostlarımla konuştum.
Dediler ki, "Economist'in 2017 yılı kapağında kullanılan 8 tarot kartı yenidünya düzenine dair şifreler veriyor.
1) THE TOWER (KULE-TAPINAK), 2) JUDGMENT (ADALET), 3) THE WORLD (DÜNYA), 4) THE HERMIT (KEŞİŞ), 5) DEATH (ÖLÜM), 6) THE MAGICIAN (SİHİRBAZ), 7) WHEEL OF FORTUNE (KADER ÇEMBERİ), 8) THE STAR (YILDIZ)." Dostlarım bir hatırlatmada daha bulundular:
"Ekonomist'in, 2016 yılı kapağında dünyanın birçok lideri vardı. Ama Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan yoktu.
Bu kapakta Papa'nın yanında resmedilen papaz NATO gladyosu Fetullah'a oldukça benziyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a resimde yer verilmemesini 15 Temmuz'da yaşadığımız CIA-Pentagon-NATO darbesinin senaryosunun çok daha önce yazıldığını ve Derin Amerika-İngiltere'nin darbede hangi tarafta yer aldıklarının işareti olarak yorumluyoruz." Ne tesadüf.
2016 yılı Ocak ayında çıkan İngiliz Economist dergisi, Cumhurbaşkanımızı Kapağa özellikle almıyor. 15 Temmuz'da darbe oluyor. O kapakta, siyah renkli olarak gösterilen liderlerin aynı yıl içinde kaybetmeleri de çok şaşırtıcı... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü devam ediyor. Siyasetçiler arasındaki sert atışmalara ve olağanüstü hâl içinde olmamıza rağmen siyasal iktidarın yürüyüşü engellememesi, çok ciddî güvenlik tedbirleriyle olayı idare etmesi de demokrasimize artı puan olarak ekleniyor.
Bir süreden beri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün asıl hedefi ne olduğu kadar, senaristinin, sufle verenlerin, projeyi hazırlayanların kim oldukları da tartışılıyor.
Bu dünyada hiçbir şey tesadüfen olmaz.
Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü de tesadüfen olan bir iş değil. Arkasında yabancı yabancı beyinler olduğu hissediliyor.
Nitekim 15 Temmuz gecesinden başlayarak Kılıçdaroğlu konuşmalarına, mesajlarına, zamanlamalarına, kontrollü darbe safsatalarıyla milletin ruhunu karartmasına bakınca, 16 Nisan Aziz Millet zaferini tersine çevirme amacı güttüğü, 15 TEMMUZ'U UNUTTURMA PROJESİ yürüttüğü görülmektedir.

SON İKİ SORU:
1) CIA-Pentagon-NATO darbe girişimi başarılı olsaydı, NATO gladyosu- Vatikan Kardinali Fetullah'ın Başbakan'ı Kılıçdaroğlu olabilir mi?
2) DERGİNİN TAROT KARTINDA ADALET SLOGANI KULLANMASINDAN ESİNLENEN KILIÇDAROĞLU'NA SUFLE VEREN KİM?


Takvim
4 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • R Kas

    04 Temmuz 2017 11:39
    1 1
    Oyna bebeğim oyna.
  • Asena

    04 Temmuz 2017 11:23
    1 0
    Muppetler gibi kukla misali, düşünce yeteneğini, olmayan bireylere fırsat.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;